Mynette yakalandığı yazılmış şimdi okudum ben de ama başka bir açıklama yok annesi ile ilgili. Tekrar tekrar sabırlar geride kalanlara. Mekanı cennet olsun kardeşimizin de
Printable View
Mynette yakalandığı yazılmış şimdi okudum ben de ama başka bir açıklama yok annesi ile ilgili. Tekrar tekrar sabırlar geride kalanlara. Mekanı cennet olsun kardeşimizin de
Atv de , son dakika olarak geçiyor - yakalanmış..
Karaktersiz insan ya..
Böyle insanları ya idam ediceksin ya da can çekiştire çekiştire geberticen
ntv de şimdi haberi verildi, şüpheli sıfatıyla annesini de gözaltına almışlar. babasının da bilgisine başvurulacakmış.
Ya işte bu medya çok kötü, çarşaf çarşaf "eski sevgilisi öldürmüş" gibi haberler dolanıyor ortalıkta.
Belki kadının bir dahli yok, şerefsizin teki dediğin gibi asıldı kadına. Ama baktığında "eski sevgili oldu" umarım iftiradır ve gerçeklik payı yoktur.
Giden geri gelmez ama üstüne bu tarz bir iftiraya maruz kalmak çok yıkıcı olur.
aMK KARISI
ya insan degil bunlar ya.
Vay anasını ulan anneye bak arkadaş allah belanı versin ..
rezillik,iğrenç bir ilişkinin kurbanı küçücük çocuk.Allah gani gani rahmet eylesin.Yazık oldu gencecik yaşta.
ne desek boş.giden gitti nur içinde yatsın
Orosbu çocukları vicdansız köpekler allah belalarını versin
Şunları görünce insanlığımdan utanıyorum ya.
Başka haberde de 14 yaşındaki kıza sözde 4 kişi cinsel tacizde bulunmuş. Ama 4 ü de ifadesinde kızın para vermezsen polise giderim diye tehdit ettiğini söylemiş. Lan arkadaş 4 ü de aynı şeyi söylüyorsa ve yeltendiyse tamam içeri al ama kızı da bi takip et. 14 yaşındaki kızlar şu anda bizim bildiğimiz gibi değil. Özel okullarda ortaokulda başlıyor cinsel ilişki. 10 sene önce arkadaşımın kardeşinin çekmecesinde condom yakaladık. Bu ne lan diye sorduk billur geçti bu yaşta ne işe yaradığını bilmiosanız ben öğretmiim size diye. Herif orta sondaydı o zaman. Olm balon alın daha ucuz diye salağa yattıkta herifler harbi harbi kullanıomuş yani. O yüzden çocuk dediğinde çocuk değil. Arabistanda da karının biri şikayet etsin bu beni gondikledi diye yapmasan da yandın kurtuluşun yok.
ulan ne hale geldik arkadaş ya biri çocuk öldürür biri çocuk taciz eder bir diğeri kadını öldürür kadına tecavüz eder dinin emretmediği ne kadar şey varsa hepsini yapıyoruz ne hale geldik arkadaş ya !
diyecek söz,edecek küfür bulamadım bunlara..günlerce aranan katil evin içindeymiş.Hiç uğruna gitti günahsız kardeşimiz.Mekanı cennet olsun.
haberi izledim daha çok kötü oldum diyecek söz bulamıyorum bu ülke ne hale geldi böyle haberlere bakmaya korkar oldum.
Karı da mahalle motoru çıkmış.
Yazık çocuga ve geride kalanlara..
Bugün haberi görmüştüm nette gezerken böyle linkteki gibi detaylıca yazmıyordu. Şimdi okudum, çok kötü oldum gözüm doldu yok böyle bir şey ya.
Şaşkınlık içindeyim, nasıl bir hayatın içindeyiz biz?
Bu nasıl şerefsizlik , nasıl kansızlık?
Ufacık çocuğa yolda yürürken yanlışlıkla elin çarpsa için cız eder, titrer acaba canı yandı mı diye!
Bu insan görünümlü ne olduğu belirsizler için söyleyecek bir şey bulamıyorum. Umarım normal ölmezler can çekişirler.
Anne serbest birakilmis nasil oluyo
Ülkemizin çok entresan bi adalet sistemi var insan hayret ediyo gerçekten, olan mazluma suçsuza garibana oluyo herzaman.
Böyle bişey olamaz annesi 10 gündür sahte sahte ağladı herşeyi biliyodu , kimin yaptıgını biliyodu . Ulan oğlun gitti oğlun lanet olsun size be
Başlığa girmek bile istemiyorum. Ban yiyecegim adi ****** yüzünden.
Kadının adamla ilişkisi olsa bile kendi çocuğunu öldürtecek kadar vicdansız değildir herhalde.
Tabi o herifle kırıştırmasaydı çocuğu hala sağ olacaktı. Gitsin kendini assın bence en temizi bu saatten sonra o vicdan azabıyla yaşanmaz zaten
****** 6 sene aldatmis adami adamda hicmi anlamamis. Nasil anlasin ayni is yerinden ver coskuyu yapmislar serefsiz kadin
Son 1 Ayda bu ülkede neler oluyor böyle ? Her gün cinayetler, şehit haberleri, patlayan bombalar...
İftira değil gerçekmiş. Kendiside kabul etmiş. YAZIK
http://im.haberturk.com/2016/03/28/1...60_640x640.jpg
Yuh amk ya!!!!!
Ufacık çocuğa mı üzülürsün, aldatılan çocuğu öldürülen adama mı üzülürsün?
konuyu ufak kardeşimizin ölü bulunmasından sonra takip etmemiştim
bu sabah haberlerde gördüm meğerse olay neymiş.Ülke olarak insanlık olarak ne hale geldik arkadaş hiçmi vicdan kalmadı nereye gidiyoruz anlam veremiyorum
Bir oğlu daha varmış büyük olan. Babanın durumu zaten içler acısı 6 yıldır kandırılmasına mı yansın evladı böyle iğrenç bir olay sebebiyle öldürüldü ona mı yansın. Vefat eden çocuğun abisinin yaşayacağı travmaları düşünmek bile istemiyorum.
Kadınında mutlaka ceza alması lazım tüm bu olayların yaşanmasında pay sahibi olduğu için.
sabah sabah midem bulandı üzüldüm ama beratcana :(
Hayranim su adalet sistemine, bakkaldan ciklet araklasan ya para cezasi ya 2-3 ay yersin.Kadinin yapmadigi pislik kalmamis serbest birakilmis.
Konuyu baştan sona yeni okudum masum çocuk için çok üzgünüm. Kime güvenip nasıl evlenicem iyice insanlara güvenimi kaybediyorum.
Boşan mk. Git kimle sevişiyosan seviş.
Senin sapkınlığının cezasını o yavrucak neden çekiyor. Bir de Allah şahidim demiş, Yalanlarınıza Allah'ın adını dahil etmeyin bari şerefsizler...