Kocası müge anlya baba bağlandı. Karısını savunuyor
Printable View
Kocası müge anlya baba bağlandı. Karısını savunuyor
baba böyle tv lere baglanıp hala karıyı savunuyorsa buyuk ihtimal farklı mevzular var, bu ne genişlik amk kadın haftada 1 birlikte olduk servis aracında çarpıştık diyor. çocuk da kendinden degil herhalde bu sebepten olabilir bu rahatlık. bu nasıl iş anlamadım olan günahsız bebeye oldu.
Bu tarz haberleri okuduğumda Cem Yılmaz' ın 'Hani marjinal bizdik? Bütün mahalle tren yapıyor!' sözü geliyor aklıma..
Ben o kadının masum olduğuna inanmıyorum, insanlar ne kadar sahte bir de başı kapalı ruhsuzun. Ne hallere geldik, yazıklar olsun. Bu insan müsveddesi annelik duygusunu hak etmiyor. Böyle insanları Allah ıslah etsin.
Geride kalan diğer çocuğa gerçekten çok üzüldüm, bu küçük yaşında omuzlarına ne büyük yük yüklendi.
Allah bin belasını versin , kafada türban kapalı kadın dersin , sokakta bişey söylese ablacım bacım dersin . O gözle baktığın kadın içinde yok orda yattık yok burda yattık seviştik vuruştuk başka erkeklerle, kadının kocası kadını savunur. Olan garibim suda boğduğu cocuga oldu.Sinirden gözlerim yaşardı resmen
Nasıl iğrenç bi toplum olduk biz ya, haberleri açıyorum hergün şehit haberi , öldürme ,tecavüz, cinnet geçirme, kırıp dökme, yağmalama, hırsızlık ,enses ilişki bilmem Allah sonumuzu hayır etsin.
Cezaevinde bu adamın götünden kan alırlar,sonra tek koğuşa atarlar oradada bunalımdam intihar eder geberir gider
aynen öyle işin içinde iş var, bu namussuz adamda durumu biliyordur , bilmese karısı 6 senedir takla atıyor , oğlu öldürülmüş karısını fantazi mekanlarını vs özet geciyor adam diyor ki dogruysa boşarım.senin gelmişini geçmişini sikim onurunu sikim önündeki fazlalıkla kendini erkek zannediyor amk evladı, çıldırdım cinnet geciriyorum.
ulan yavşak evladın boğularak öldürülmüş öncesinde eli ayagı agzı bantlanmış lan hiçmi onurun gururun yok hala ortada kalma mücadelesi veriyorsun ben bilmiyodum haberim yok git atla bi yerden öl amk evladı senin gibi babanında seninde avradınında seni adam yerine koyup acaba diyeninde emdirenini gezdirenini sikim.
ulan varya bu kahpe çocugunun vampir gibi bogazına diş geçirip kanını içsem içim sogumaz bu nasıl bi yaratıklıktır yemin ederim fıttırdım yaaa
hala diyor ki dogruysa boşarım hala diyor ki kadın öldür demedim, adam ben yapamam diyor , kadında ne yaparsan yap diyor , yav bu orusbucocugunada yetkililer acaba diyor , he amh he çok düzgün işliyor ya hukuk sistemimiz onada acaba diyin , gecirin boynuna müebbet hapsi çürüsün zindanda şerefsiz.hepsi danışıklı dövüş abi hepsi görecegiz hep beraber.
Adam ağır gavat çıktı...
programı izlemedim ama yorumlardan anladıgım ablayı kocası parayla çarpıştırıyor olabiilir. mevzu içinde mevzu. sikiyim tahtanızı. o çocuğun ahı çıkacak sizden. boğarak öldürdüm diyor amın oglu geniş geniş ya piççç
Beyaz tv de fena giydiriyolar babayla kadina. Baglanan muhabirde degsik iddalar var gizlilikten dolayi soyleyemiyorum dedi
Bu üçlüyü kazığa oturtacaksın ... Evlatları ... Doğurdukları .. Çoçukları. Sinir krizi geçiriyorum bu çocuğun böyle bir rezillik yüzünden öldürülmesine allah iyi dünyada yakalarını bir araya getirmesin. Bu arada o ****** resim ve videoları kendi rızamla çektirdim demiş allahım sabır versin..
böyle yaratıklarla aynı memleketin havasını soluyoruz ya yazık bu şerefsizleri adalet önüne çıkarmak bunlara ödül olur bunları çektire çektire öldüreceksin
bu olay'da bir sürü idda ortaya atılır ama ve gerçek olduğunu hiç bir zaman kanıtlanamaz.şuan tek bir gerçek var oda küçük bir çocuğun ölümü.
Çocuğu saatlerde arabanın arkasında elleri ayakları ağzı bağlı gezdirmiş kimbilir nasıl korktu minik yavrum fotolarına bakıyorum su gibi.. Gözlerim doluyor..
En ağır cezayı en büyük ızdırabı çeksin can veremesin gözünün önüne masum çocuk gelsin..
Masum bi gül solmuş kim sorumlusu ise helak olsun inşallah..
insan öz yavrusunu bile bile ölüme sürüklermi ulan allah sizin belanızı versin