diyecek çok şey varda..Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Printable View
diyecek çok şey varda..Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
doğuyu verdik diyelim senin düşüncenle kardeşim peki ya geri kalan topraklarda bu ülke vatandaşları bizler rahat mı edicez ? doğuyu verirsen batıyıda alıcaklar Yunanı İngilizi Fransızı Almanı vs vs Doğusuda Kürdistan Ermenisi vs vs ...Kurtuluş savaşı dönemine bir bak bakalım...Bu ülkede kürtler ve doğu her zaman vardı siyasetin içinde ama ne oldu özgürlükler ülkesi diye açılım yapıldı milletin idaresini tehdit eden partiyi sen meclise soktun bölücüye haddinden fazla hak tanıdın 2001 den sonra ciddi anlamda insanlar boşluğa yeniden sürüklenmeye başladı...Şehit haberleri bile yoktu , şimdi gelinen duruma birde bak..Hergün savaş var bu ülkede doğuda ayrı savaş var , ülkenin içinde patlayan canlı bombası vs si ayrı. Zaten Abd Nin yani Yahudi Lobisi başta olmak üzere ermeni yunan fransız alman ingiliz in isteği bizi bölmek , senin söylemin de bu adamların ekmeğine bal sürüyor canım kardeşim...Türkiye Cumhuriyeti doğusu ile batısı kuzeyi ile güneyiyle var ve var olmaya her zaman devm edicek... ama sen düşmanlarını iyi göremezsen para yardımları ile insanların gözünü boyarsan vergileri yakıt , elektrik , telefon vs %60 vergi üzerinden bu milletten alırsan düşmanından para yardımı alırsan o zaman insanları bi süre daha uyutursun %50 sini ama emin ol bugün toprak vermek demek yarın batısını vermek demek ile eşdeğer canım kardeşim
kankiler size acı bişey söyleyim ama gerçekleri söyleyim.
Ankarada son 6 ayda 3 adet bomba patladı. Dimi ve patlayan yerleri incelediğimizde 5 km alan var yok.
5 km çaplı alan içinde oldu bu 3 bomba saldırısıda.
Yarıçapı 2.5KM lik dairesel bir alan düşünün.
Değil türkiye şuandaki istikbarat ve devlet 2.5KM yarıçaplı alanı koruyamıyor bırakın devleti.
Tokattaki adamı, yozgattaki adamı, hataydakini kim koruyacak allah aşkına.
25 gün ara ile aynı yerde birbirine çok yakın 1 km bile arası olmayan yerde 2 adet bomba patlattılar.
2 adet. Rahatlığa bak.
Aciz bir devlet var. Hiç olmadığı kadar aciz.
Çünkü tek derdi başkanlık, tek derdi oy toplama. Bu kaosu haziran seçimlerini kaybettikten sonra kendileri çıkardı. Ama kendi çıkardıkları kaosu (suruç patlaması ile) toparlayamadılar. Kaosdan besleniyorlar şuan.
Daha 20 gün önce akitin attığı manşet buyrun:
http://d.aktifhaber.com/news/1073314.jpg
Aynı osmanlı olduk şuan gerçekten. Osmanlı için en önemli şey saraydı. Saray güvenliyse devlet güvenlidir demekti.
Şuanda da tayyip ve sarayı güvendeyse 400 vekilde halk oylamasıda tamamsa problem yok onlar için.
Yani kısaca sizi kimse siklemiyor. Devlet bitmiş, güvenlik yok,
Yok efendim büyüyormuşuz siktirin oradan diyorum. siktirin.
Hala yalaklar var bu forumdada üyeler facebookta akp yi savunacaklar neden onlarda nemalanıyor. Zamanında 100 tl lik parçayı almak için 50 türlü forumda pazarlık yapan adamlar şuanda neyse yazmayacam ama herkes biliyor bazı şeyleri artık.
Devleti umursayan, milleti umursayan siz kaldınız üzülen. Çünkü tek suçsuz sizsiniz vatandaşlar olarak. Ama bu olayların ceremesini çekende vatandaş. Ölen vatandaş, fakir kalan vatandaş, sopa yiyen vatandaş, paralel ilan edilen vatandaş, hdp li ilan edilen vatandaş vs vs vs.
Yani ne diyeyimki 2.5KM yarıçaplı alanı koruyamayan korumak içinde bi *** yapamayan bir devlet var.
Ne bekliyorsunuz yarınlardan.
Ha ne olcak yine gidecekler köpek gibi oy verecekler.
Yani ne diyim şu noktadan sonra bari cahil olmayanlar ölmez inşallah diyim yani başka türlü düzelmeyecek bu devlet benim umudum hiç kalmadı.
Sizin varsa rüyalarda buluşalım demekten başka birşeyim kalmadı.
Daha onceki patlamadada kullanildigi gibi bu patlamadada vw scirocco marka aracla saldiri yapilmis. Acaba tesadufmu yoksa ozellikle sciroccoyu kullanmalarinin bi ozelligi var mi ? Tesaduf degilse Sciroccosunu satanlar yada kiralayanlar ciddi sekilde dikkat etmeli bilmeden teroriste satabilir yada kiralayabilir. Calinti sciroccolarada dikkat edilmeli. Allahtan rahmet diliyorum hayatini kaybeden vatandaslarimiza.
Sahsen ben devletimizin bilmedigi bir sey olduguna inanmiyorum bir cok filmde veyahut savas kitaplarında gorundugu gibi normal sartlarda 1 bombadan sonra yaralılara mudahele etmek icin olan gelen kalabalık icin 2 inciyi patlatmaları gerekir neden burda yok acaba?
Bu teröristler neden sivillere bomba patlatir ki.
Git devleti patlat
Bu bombaları baskan olmak için mit yapıyor ben hep bu kanidayim kim ne derse desin.
Kaos dan beslenen bir iktidar var bana göre
Baskanlik için nukleer atacak neredeyse serefsizler
Sağ köşede küçük bir yer ayiriyorlar patlama için ve ana gündemlerinde başkanlık var .
5 aydır ankaranın emniyet müdürü yok.
şaka gibi.
Patlamayi koseye at. Anasayfada %56 baskanlik sistemi istiyor diye kocaman yazi paylas. Guzel yonetiyorlar komur kafalilari.
130 un üzerinde ölü var deniliyor. ancak saklanıyor.
Çaresizlikten ve suskunluğumzdan oldu bunlar hep
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...in-iktidariniz
Reuters viransehirden calinti bmw oldugunu soyluuor dun aksamdan berihttp://mobile.reuters.com/article/idUSKCN0WF0PP
Dün numune hastahanesinden bi doktor arkadaşımla konuştuğumda patlamadan 25 dk sonrasında 138 ölü 400 e yakın yaralı olduğunu söyledi.. haberlerde 27 ölü 75 yaralı dedi tekrar aradım Sadece numunede 100den fazla ölü var dedi..
Vallahi içim acıdı. İçimden ne çalışmak geliyor ne başka bir şey yapmak.
Her yerimiz riya her yerimiz umursamazlıkla dolmuş.
Sabah patlama anını gösteren 2 farklı video izledim, ben ve forumda yorum yapan ve dışarıda umarsızca evinde / işinde oturan insanlar varken.
Şimdi sayısız aile tarifsiz acılar yaşıyor. Bu durumda bile her şeyi kendi lehlerine çevirecek hareketler peşindeler yazıklar olsun.
Nasıl bir haysiyet yoksunluğudur ki çıkıp saçma sapan açıklamalar yapabiliyorlar. Terörün dini dili ırkı olmaz. Bu gün oradaki vefat edenlerden biri ben - arkadaşım - akrabam olabilirdi.
Bu gün ben rahatım diye yok saydığın tehdit gün gelir seni bulur. Yazıklar olsun diyorum sadece.
Ben bu ülkedeki insanların kendi çıkarları için bu kadar alçalacağına inanmıyordum ama yanılmışım.
tüm mesaisini, üniversite önlerinde toplanan gençlerin kimliklerini, herhangi bir oluşuma üye olup olmadıklarını, ailelerini, ailelerinin geçmişlerini araştırmakla harcayan,
bu ülke gazetecilerinin bas bas bağırdığı doğu illerindeki terör yapılanmalarını, işid yapılanmalarını araştırmamakta bir sıkıntı görmeyen,
memleketin başkentinde bir taraftan islamcı yobazların, diğer taraftan milliyetçi kürtlerin gerçekleştirdikleri bombalı eylemleri, senin benim gibi sosyal medyadan öğrenen çok gizli yapılanma.
bu adam bu vatan haini ortaya çıktıgı gunden bu yana derdi Atatürk,yukarda bır arkadas verelım ne varsa toprak olarak kurtulalım demiş,aynen de tek derdı bu,bu kansızın
hedef falan belirledi kafasına göre tarıh verıyor,kaos olur başkanlık dıyor,bu adamın tek derdi tek gayesi,vatanı parçalamak,sonrada çıkıp bunun ve ekibinin dıyecegı cümleler,bakın ne oldu hadi kurtarsın sizi o iki ayyaş görelim,o yıktı ben tekrar kurdum ecdaımızın ruhu şad olsun vb sözlerle sözde osmanlı ayaklarına yatıp tohumu yahudi olan efendilerine ülkeyi teslim etmek bunun tek derdi bu.bunun Allahı falan yok ve bunun eteğini öpenlerde de zerre namus şeref haysıyet vatan sevgısı yok,ınsana akıl vermiş yaradan ama yok nato kafa,insallah bırbırlerının kanlarında bogulurlar
"Bir çuval kömürün istikrar kabul edildiği bir ülkede
İnterneti yasaklamayı ,terörü engellemek zannedenler tarafından idare ediliyoruz". internette gördümde unuttum kimdi herneyse kimse alnından öpülesiymiş.
Allah rahmet eylesin hayatı kaybedenlere...