Hatırladım. Sen de haklısın. Bu durumda 2 tarafta suçlu zaten. Alıngan davranıyorsunuz zaten yorumu yazan arkadaş da iki tarafı suçluyor.
Printable View
Terör artık sivilleri hedef alıyor çünki Asker polis şehit ettiklerinde artık kimsenin umuru değil, halkı vurarak operasyonları durdurmaya çalışıyorlar.. Ateş düştüğü yeri yaktı nice evlere ateş düştü ama diğer tarafta hala insanlar survivor izliyor.. Yakında tam çöküş gelecek.
Birazdan çıkarlar kınarlar terörü 2 gün sonra olay yerine karanfil bırakırlar bizim milletimizde devam uyumaya İzdivaç izlemeye devam eder
Dizilerde full gaz devam maalesef
Soylicek hic birsey bulamıyorum.. Adam kalkmış Bombacı eylemini yapmadan tutuklayamayiz diyor. Bombayı patlatıyor canlı bombayı goz altına aldık diyolar. Dalgamı geçiyorlar bunlar insanlarla ya
Adam olun lan büyük liderimizin kaynatasi kalp krizi geçirmii kendiside oraya taziyeye gitmiş!!!
Bizim gerçek sorunumuz budur!
Hepiniz adam olacaksiniz, kizilayda bir kaç fakir Çapulcu patladi diye gÜndemimizi değiştiremezsiniz.
Buradan deĞerlİ cumhuru reİsİmİzİn kaynatasina geÇmİŞ olsun dİlİyor ve acİl Şİfalarimi İletİyorum
Millet o kadar normalleşmiş ki hiçbir şeye aldırış etmiyorlar.
Hayır sizin algınız o şekilde tamamen. Hakaret edilen adamı destekledim hükümet destekçisi oldum üstüne bir de ban yedim. Size hakaret edilse sizin de yanınızda olurum. Orhan Afacan diye bir şair amcamız vardı hatırlarsınız. Arkadaış bimere şikayet edip iftira atan. İftira atılan arkadaşın da yanında oldum. Yapım bu benim bu tip durumlara tahammülüm yok.
Nasıl savunmuşum. Çuvaldızı iki tarafa da batırıyorum ama sadece kendinize batanı görüyorsunuz. O mecliste oturan 550 adamın hiçbirinden birşey olmaz oraya gelmek için delegelere milyonlarca lira yediren, kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen adamlar. Bırakın hükümeti bu meclisin herhangi birini destekleyen adama şaşırıyorum.
patlamadan 5 saat sonra 3 bakan açıklama yaptı, bunlar normalmiş, terörü zaten engellemek mümkün değilmiş, sıkıntı yok o zaman rahat olun, şu an benim içime bir huzur geldi, ferahladım resmen...
Biri bana sosyal medya yasaginin mantikli aciklamasini yapsin.. Ya bu nasil bir mantiktir..
Genelde bu tip konularda hükümeti savunur tarzda yazılarınız oluyor benim aklımda öyle yer etmiş demek ki..
ben anlamıyorum zaten bir insan nasıl yandaş candaş ocu bucu şucu oluyor.. kendi fikri dünya görüşü hayata bakış açısı olan bir insanın tutucağı tek taraf kendi tarafı olmalıdır.. her partinin yanlışıda var doğrusuda var.. gidip doğruyu savunursun anlarım ama yanlışıda körü körüne savunmak bana aşırı tuhaf geliyor..
Valla ya bakanımız açıklama yapmış koca bakan boş mu konuşur dedik . Yüreğimiz falan rahatladı şimdi acun konsey sunuyor adaya veda edecekmiş ünlülerden birisi açalım onu izleyelim .
Karaktersiz şerefsiz o.çocukları.
Hala lanetliyorlar ya, hala amaçlarına ulaşamayacaklar diyorlar...Ulan kahpe çocukları satılmış köpekler adamlar hergün canımızı, kanımızı alıyorlar.
Bu kadar aptallastigimiza cok uzuluyorum
Artik olaylar o kadar standart ve olabilitesi yuksek hale geldi ki umursayamiyorum veya umursayamiyoruz
Son 1 yilda terorden olen sivil sayisi %1200 artmis ama hala ayaga kalkip hesap soramiyoruz...
Gezi olaylarinda 3-5 agac icin verdigimiz kavgayi suan verememiz cok uzucu