Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı
ahmet davutoğlu soruşturma başlattırmamış, ilginç.
Ben bu zamana kadar Laz-Alevi-Çerkez vb hiç kimseyi kimseden ayırmadım, herkesi kardeş olarak gördüm.
Batıda doğudan gelen herhangi birisine hiçbir ayrım yapıldığını gördünüzmü, hayır.
Ama bugün batıdan doğuya giden adamlara orada insanlar farklı gözle bakıyor, onu geçtim neden herhangi biriniz Karadeniz Bölgesi"ne gittiğinizde insanlar sizi herzamanki gibi karşılıyor.
Demekki sorun doğuda, %30"luk kısmını bilemem ama %70"lik kısmı ölürken görsem yine yardım etmem.
Yanlış anlaşılmasın benimde çok ama çok sevdiğim kürt arkadaşlarım var ama büyük bir kısmın hain olduğu ortada, ki Osmanlı Devleti zamanında başlamış bu sorun. Ha vatansever kısmına gelince canımız feda.
Daha bikaç ay önce doğuda Asgerlik yapan yakın arkadaşlarımla konuştum, doğu bölgelerindeki büyük bir bölümün Türkiye"ye düşman olduğunu söylüyorlar.
Atatürk"ün Milliyetçilik ilkesini bazıları faşistlik olarak görüyorlar, ama sen Milliyetçi olmazsan vatanına sahip çıkamazsın arkadaşım.
Sizdeki bu iyi niyeti anlamıyorum.
Oy alacam diye doğudan vergi toplamasın parasını benden alsın, herşeyi bedavaya versin,
Operasyonlar devam ederken birde operasyonlardan çıkarılan insanlara Devlet ev yardımında bulunsun,
Ondan sonrada dövlet bize bahmiyı diyip terör örgütüne yardım yap.
Ondan sonrada gel kardeşlikten bahset, mikimi alırsın.
Kimse gelipte bana kardeşlikten bahsetmesin, Türkiye Cumhuriyeti"ne düşman olan birisinin ülkemizde bile nefes almaya hakkı yok.
Ankara"da kodumun canlı bombasıda dövlet bize bahmıyi diyenlerdendi unutmayın.