Çaresizlik bu işte başka bişey değil. Ülkeyi düze çıkaracak adam yok.
Printable View
Saka maka degil, En yakin arkadasimda amerikan vatandasligi var cifte vatandas, Kizla gostermelik evlilik yapip oturma izni alip Amerikaya yerlesesi geliyor insanin artik, Devlet bizzat yapmadiysa dahi, bu kadar guvenlik zafiyetine yol actigi icin sorumludur, Hos amerikada Trump manyagi secilirse pek farki olmaz uzun adamdan sonra turuncu adam zulmu cekeriz
Bence siz de araştırmalısınız. Kesinlikle troll olabilir bu akıl oyuncu dayının dediği ama cumhuriyet gazetesinin otorparkı var.
https://www.google.com.tr/maps/@39.8...!6m1!1e1?hl=tr
Troll'lük yapma şimdi abilerinin yandaşlarının söylediklerine,senin gibilerinin internette paylaştıklarına inandığın nerden belli. Git bir bak araştır gözlerinle gör .
Link verdiğin yer cumhuriyet gazetesinin ana binası mı ???????
Aklınız fikriniz cumhuriyeti yıkmak,parçalamak. Cumhuriyet gazetesi için konuşmuyorum tek amaç CUMHURİYET !
http://www.nytimes.com/2016/03/14/wo...html?ref=world bakınız adam çarşaf çarşaf yazmış abd hükümetinin daha önce ankaradaki vatandaşlarını uyardığını, ayrıca yayın yasağının bu gibi durumlarda olması sizce gerekmez mi ? Orada ölen, yaralanan bir yakınının olduğunu farzet, gazetede, sosyal medyada, tv'de oğlunun belki babanın görsellerini görmek ne kadar doğru olur? ayrıca bu saldırıyı gerçekleştiren kansızlar bu görselleri gördükçe mest olabilecek yaratıklar bırakın da belli bir süre yayın yasağı olsun. ben hükümeti ya da medyayı savunduğumdan dolayı bu kelimeleri sarf etmiyorum ben iletişim bölümü 4. sınıf öğrencisi olarak bildiğim, öğrendiğim doğruları sizinle paylaşıyorum.
kusura bakmasınlarda akp liler bu olaylardan sonra nereye saldırıcaklarını şaşırdılar.Hemen üste çıkalım ayakları hemen chp cumhuriyet vs solu suçlamalar vs vs
Bu kan sizin elinizde kendinizi kandırmayın... Şu zamana kadar ölenler , bütün bombalamaların , şehitlerin kanı sizin elinizde...
daha açık olmak gerekirse sizin suçunuz ... Sizin yüzünüzden öldürler... Sizin seçtiğiniz insanların izledikleri politik yoldan dolayı öldüler..
allah belalarını versin , millete yaşattıkları acının bin mislini yaşasınlar inş. insana beddua okutuyorlar zorla:ofk:
üst akıl oyunları isimli şahıs zaten çok yüksek ihtimalle troll. Ama cumhuriyetin adam gibi bir kanıt ortaya koymayıp aptal gibi otoparkımız yok demesi tuhafıma gitti. Sizce de böyle kestirip atmak doğru mu. Cumhuriyet gazetesi haklıyken haksız durumuna düşürüyor kendini. Benim gazeteme böyle bir iddaa atılsa direk girişteki büyün cctv görüntülerini anında emniyete teslim eder kendimi aklarım.
Doguda teror destekcisi olmayanlari bi sekilde sehir disina alacaksin operasyonlarla,gizlilikle.Sonra mi?
Atom bombasi.
Hdp lileri de asmak falan degil de direk vatandaslarin ortasina atacaksin hersey serbest olacak.
Bilmiyorum farkinda misiniz ancak teroru bitirilmem istendigi filan yok kim cikariyo boyle seyleri
Tren garin patlayan bombada davutoglu cikip oylarimizi arttirdi demisti ne cabuk unuttunuz
Teror oyle silahla topla tufekle degis istihbaratla cozulur
Fransadaki olarlar sonra ne yapti adamlar tek kursun sikmadan teroru destekleyen herkesi sinir disi edip vatandasliktan cikardilar
Mesela abd boyle hayatta yapmaz cunku fransanin 100 kati ordusu ve petrol para hirsi var
Bir olay yaratip orayi isgal edip sonuna kadar somurdukten sonra baska teror saldirilari bekler ve onlari destekler
Ayrıca ve belki de daha önemlisi sizin troll dediğiniz kişi cumhuriyet ankara temsilciliği demiyor. Cumhuriyet Ankara BUROSU diyor.
Cumhuriyet Ankara*Büro: Güvenevler Mahallesi Güneş Caddesi No: 8/1 06690 Kavaklıdere Çankaya /*Ankara*...
Cumhuriyet ankara burosunun adresi bu. Şu anda telefondan yazdığim icin bu adreste otopark var mı yok mu kontrol edemiyorum. Fakat troll buro diyor cumhuriyet gazetesi de orada otopark yok diyor. Siz se temsilcilik fotografını koyup işte otopark diyorsunuz.