Bayık'ın açıklamalarında da tehdit var zaten .
Printable View
Bayık'ın açıklamalarında da tehdit var zaten .
Bunlar İran'a saldırmışlardı bi ara Abd gazıyla, İran bunları çatır çatır astı analarını belledi sonra bunlar tüydü biz İran'la baş edemeyiz dediler.. Çözüm basit ama yapılmayacak hiçbir zaman.. Bizim vergilerimizle köpekleri besliyorlar, Belediye imkanları ile devletten aldıkları paralar ile Asker Polis şehit ediyorlar.. Şimdide sıkışınca doğrudan Halka saldırmaya başladılar.. Teröre bulaşanın, Maddi manevi Destek verenin tüm sosyal güvencelerini iptal et gerekirse vatandaşlıktan çıkart, Asker şehit edeni As bak bakalım kalıyormu bu hainler.
terör belası tayyipmi her ne mikimse gitmeden bitmez.
doğudakilerden oy toplamak için doğunun her boku yemesine göz yumuyor.
Kendi gözünüzle görüyorsunuz, üniversitelerde bu ****** çocukları eylem yaparken fikir özgürlüğü oluyor.
terörist piçinin cesedini aracın arkasında aleme ibret bir şekilde süründüren "Kahraman Askerimizin" görevden alındığını ahmet davutoğlu denen yavşak söyledi, aynı şekilde "Bu devlet size ne yaptı diyen "Kahraman Askerimiz"inde hakkında soruşturma başlatıldığı söyleyen kişi ahmet davutoğlu yavşağı değilmiydi.
Ama buraya yazıyorum demedi demeyin, bu yavşaklar seçimlerde yine %50 alırlar, yalakaları çok.
Korku değilde karşındaki mal olduktan sonra boşa konuşmanın anlamı yok diye düşünüyor bazen insan. Etrafımda saf temiz çok doğulu var bir kısmı açmış gözünü Allah belasını versin diyor, bir kısmına biraz yüz ver Surda orda burda devlet perişan oldu modundalar. Kör cahil saçma sapan şeylere inanıyorlar, artık kızmıyorum bile onlara çünkü o adamın öyle düşünmesinin sebebi kötü niyeti değil, saflığı ve bazı ****** çocuklarının bu insanlar üzerindeki etkisi. Biraz konuşunca haklısın abi demeye başlıyorlar zaten, en basitinden sen müslümansın gerilla dediğin şerefsiz senin inandığın dine zarar veriyor, inandığın Allaha küfrediyor diyince tık kalıyor zaten adam, askerin bu gün benim, yarın kendi çocuğu olacağını düşünüp akıl edemiyor ama ben söyleyince dank ediyor adama. Tabi gerçekten iyi niyetli olan ve genelde gariban işçi takımı olanlar için konuşuyorum.
Adliyeye gidiyorsun memur acik acik pkk sempatizani oldugunu soyluyor , hastaneye gidiyorsun doktor ayni , universite hocalari desen dagdakilerden beter , polis teskilatina bile girmis bunlar . Devletin maasini alip devlet dusmanligi yapanlari sikayet etmek lazim . Sizden ricam bu tarz emin oldugunuz kamu calisanlari varsa bimere sikayet edin. Degisen bisey olmaz diye dusunmeyin , 15 gun icinde sorusturma aciliyor. Ozellikle sosyal medyadan pkk propagandasi yapan kamu calisanlarini fislemek lazim diye dusunuyorum.
Dunyanin her yerinde terore en buyuk darbe ekonomik olarak verilir. Bunlarin safinda olan is adamlarini ezersen sehirle dag arasinda kirilmalar baslar. Sehirde var olabilmeleri icin ilk unsur her zaman paradir.
http://www.mersinportal.com/images/h...rdu_h29730.jpg
Haber:http://www.mersinportal.com/mersin/o...du-h29730.html
Bombacı için kurulmamış. Sabahda sosyal medyada gördüğüm bir çadırda, en son Ankara eylemindeki, teroristin çadırıydı, tabi belediyeler ile alakası var mı bilmiyorum.
Kurulmuşu var.Akp li Selçuklu Belediyesi'nin YPG’li terörist Orhan Atıcı için kurduğu taziye çadırı...
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...cadiri-371.jpg
http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/...adiri-1134315/
İnanmayın , Bunların iş adamlarına, ağır elebaşlarına Jest bizzat devlet eliyle yapıldı... Çözüm süreci tutaydı şimdi dağdaki Asker katili köpek memur olduydu İstanbul'da Ankara'da.. Başkanlık gelince terör nasıl bitecek? Size söyleyim , Özerk yönetim verilecek ve böylece çözüm sağlanmış olacak. Bugünkü durumun baş sorumlusu belli, Bu bir ABD-İSRAİL Projesiydi ve uyguladılar , İsrail'in açıklaması var Türk yönetimi istemesede Kürdistan kurulacak diye... Kürdistan isteyen Kürtler'de boşa sevinmesin bomba içinde,Terör içinde her gün ölerek *** içinde yaşayacaklar..
Konu başlığı Ankara patlama beyler doğuya doğuya ilerledikçe çok farklı şeyler çıkar.
Ankara da da çadır kuruluyor mevzuda bu patlama olunca ben çadır ekibinde olduğum için yazdım. Şehitler ve bu tarz olaylarda hayatını kaybedenler için buyuksehir de kuruyor.
Beyler birisi bakanlıkta çalışan arkadaşım olmak üzere farklı farklı kişilerden şu andaki canlı bomba ihbarıyla ilgili yazılar geliyor.
Tunalı'da bir canlı bombanın kaçtığı ve bölgenin boşaltıldığına dair bilgi gelmiş. Bakanlık personelini de Ankamall'dan uzak durulması konusunda uyarmışlar. Aman siz de dikkatli olun.
Gordion da canlı bomba yakalanmış AVM boşaltılıyormuş.
bize her allahın günü faaliyetler, esgaller, robot resımler ve plakalar gelıyor.
ya arkadaslar nereye kadar yani bu sekılde yasayabılırız?
Turk milleti 3 tane .için hain saldırısıyla tırsmaz, bunu kanıtsamak olarak gormuyorum ben. hayatımızı onların ıstedıgı sekılde yonlendırmeyelım. got korkusuyla yasanmaz. allah korusun elbette kımse bu sekılde ölmek ıstemez ama onların ıstedıgı tedırgın bır halk yaratmak ve ıstedıklerı tum pıslıklerı yaptırabılmek.
tepkımızı sosyal medya olsun dıger ortamlarda olsun hukuksal cerceve ıcerisınde gosterelım elbette ama korkudan evden cıkamayan bır Turkiye olmayalım...bugun annemlerı ıngıltereye ugurladım,o da 10 bın defa soylendı ; oglum avm ye gıtme , motorla karakol onunde durma dıye. ona da durumu bu sekılde ızah ettım. terorıstlerın ve baglıların ıstedıgı gıbı bır hayat surmem, aıleme de surdurmem.
bende farklı kaynaklardan duyumlar aldım. bugünlerde çok kalabalık yerlerde dolaşmayalım. şu an söğütözü civarında helikopter dolanıyor. 40dk önce de siren sesleri vardı.
kaos ortamı oluşturulmadan dikkatlice evlere geçmekte fayda var. hepinizi ve milletimizi Allah korusun.
Avm , Kamusal alanlar , havayollari gibi yerlere cok sayida bomba ihbari yapiliyormus. Terorun baslica hedefi kamusal faliyetlere kesik atmak zaten . İnsanlari korku ve panige surukleyip devletin isleyinde ekonomik ve sosyal infial uyandirmak.
haftasonu uçak seferlerinde aksama olur mu arkadaşlar?