eniştenin sana paraleli mi destekliyorsun demesi ile senin bana yaptığın aynı şey değil mi?
Printable View
Yas ilan edilmemeli bence. Arap krali mi öldü sanki. Hem söz var nişan var olmaz şimdi yas falan. İki kınanır bir bıçak kemik denklemi kurulur , üç beşte sabır mabır denir olur biter. Sizde çok şey etmeyin yasak var yasak..
damadın babası kalp krizi geçirdi diye bayraklar yarıya indirilmedi mi hala
Oooorrrroooooosssssspppppuuuuuu cocukları SOSYAL MEDAYA ya erısım yasagı getırdıler bıraz once!!
Ben kimseye montaj falan yapmadım hatta ilk mesajımda dikkat ettiysen iyi niyetli olduğunuzu biliyorum yazdım. Bilgi paylaşın da yazdım. Fotoğrafların rahatsız edici olduğunu düşündüğümü söyledim. Sanırım bunu söylemeye hakkım var. Ama siz kafanızdaki yaftaları hemen bana montaj ettiniz. Diyelim ki ben montaj yaptım birilerine. Benim montaj yapmamın yanlış olduğunu düşündüğünüzü var sayarsak kendinizin yine bana tuhaf yaftalar yapıştırmanız ikiyüzlülük olmuyor mu? Yoksa bazı şeylerin size serbest benim için ise yasak olduğu bir çifte standartlı bir düşünce içinde misiniz? Bu arada büyüğümsünüz önceki mesajlardaki senli benli hitabım için özür dilerim.
Soylenecek Çok Şey Varda Yeri Bura Değil Neyse....
Gerçekten şurda bile birbirine sarıyor ya insanlar yazık
İki taraf var zihniyet tek. Biri herkesi akpli görüyor biri paralelci. Ya siyahsın ya beyaz başka renk yokk.
tv de şu an miti aklıyorlar,bombacılar yok sosyal medyada şifreli konusuyormusta,yok bombaları çok uzaktan bilmem ne ile kontrol ediyorlarmısta dunyada bunla baş etmek çok zormuş ta...tşşak gecıyorlar resmen tv de
Halic kongre merkezinde haberi alan reis-i cumhur , icisleri bakanindan bilgi aldiktan sonra dünürü erdoğan bayraktara geçirmiş olduğu kalp krizinden dolayı geçmiş olsun ziyaretine gitti. Ölen ve yaralanan onlarca kişi < Dünür
Yazık oluyor lan bu ülkeye.
Yazacak o kadar şey var ki...
Ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara şifa yakınlarına sabır versin..
Ben işte bunu anlamıyorum abi.
Nasıl Türkiye Nin BaşKentin de Bombalı saldırı yapacaklarının istihbaratını ele geçiremezler. Yarın diyecekler yine biliyorduk kaybettik vs.vs.
Ben öyle mitin ta aq
Feto Fanclub üye olan adamları tek tek aldırlar. Bombalı Saldırı Yapan Adamı Alamıyorlar.
Alıştık zaten bu haberlere milletçe alıştık. Haberlerde Görüyoruz Bitiyor Survivor izliyoruz. Ben bu milletten daha hiç bir şey beklemem.
Yandaşlarının yazdıkları şu şekilde adamlar inanmış .
"Bu ülke büyüdükçe kalleşler çoğalıyor uyuma türkiye "
Ne büyüyen ülke be . Turizm sektörü de boku yedi 3.köprü ile büyüdük gidiyoruz kim tutar bizi
yav bu ulkede mit mustesari ancak millet vekili olmak icin istifa eder . Allah bizleri korusun , suan kac aile acilar icinde . Bir tarafta da sumeyyenin nisaninda ne giyecegini dusunen aman bize bulasmasin tribinde saray hayati surenler var.
sonumuz hayır ola