User Tag List

Sayfa 22/31 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
589 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: Ankarada Patlama 13 mart 2016

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akp'nin hatası Abd emri ile Çözüm süreci denen pisliği başlatması ve Suriye işine yine Abd emri ile kalkışması ve sonrasında Abd'nin Türkiye'yi satıp sıvışması. Siyasi partilerin hepsi beter, Chp'ye bakıyorsun içinde çok fazla Örgüt sempatizanı var Atatürk nere Chp nere, hatta iki ayrı zıt kutup.. Mhp'ye bakıyorsun gidişatı değiştirebilecek tek parti olmasına rağmen Bahçeli'nin de derdi koltukmuş malesef benim oyda çöpe gitmiş oldu.. Türk milletine bakıyorsun her taraftan pislik akıyor, bırakın terörü vs hergün tecavüz taciz haberi okumaktan psikolojimiz bozuldu, artık bizim Irkın bozuk olduğunu düşünmeye başladım.. Kendimi bildim bileli hırsız namussuz uğursuz el üstünde tutuluyor bu ülkede dürüst temiz adamın ise başına gelmeyen kalmıyor.
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıklarmısınız Ankara emniyet müdürü neden atandı?
    Bana ''CHP dedi diye atandı'' fikri mantıklı gelmiyor.

Peki siz de bana açıklar mısınız Muharrem İnce önceki Ankara patlamasında aynı şeyi söyledi niye o zaman atanmadı da şimdi atandı? Önceki patlamada da sosyal medyada bir çok platformda bu konu birçok kez dile getirilmişti oysa ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim red oyu verdi? AKP --- bu cümle size ait
    hdp imza atmış atmamış MHP imza atmış atmamış önemli değil. Hükümet ve iktidar partisi RED oyu veriyor yani problemleri çözmekle 1inci derece de sorumlu parti RED oyu veriyor. Çözüm üretecek yeri neden sadece TBMM olarak ele alıyorsunuz.
    Çözüm üretecek merci hükümettir.

Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlışsın abi. Çözüm üretmek herkesin görevi. Mecliste oylama yapıldı ''Terör Araştırma Komisyonu'' kurulsun diye. Kim red oyu verdi? AKP ve güya milliyetçi MHP! Bugün teröre karşı ortak deklerasyon yayınlandı. Kim imza atmadı? hdp!

Daha bunun gibi çok örnek veririm.

TV'lerde, haberlerde bas bas bağırıp birbirlerine bel altı saldıracaklarına ülke için çözüm üretecek o TBMM! Orası benim, senin, bizim milletimizin Meclisi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi öncelikle bu soruyu ben size sordum. Siz yukarıda bir başka arkadaşa ' Sen şimdi ciddi ciddi CHP ''Emniyet Müdürü Yok'' dedi diye müdür mü atandı zannediyorsun?' dediniz. Bu cümlenin devamın da da neden atandığını açıklaması gereken sizsiniz.

Bana ''CHP dedi diye atandı'' fikri mantıklı gelmiyor.

Peki siz de bana açıklar mısınız Muharrem İnce önceki Ankara patlamasında aynı şeyi söyledi niye o zaman atanmadı da şimdi atandı? Önceki patlamada da sosyal medyada bir çok platformda bu konu birçok kez dile getirilmişti oysa ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler 13 senedir akp nin başta olduğu bir ülkede CHP iktidarda olsa daha mı güvenli olacağız, MHP şunu yapmadı vs vs demek kadar anlamsız bir şey olamaz( muhalefet görevlerini layıkıyla yapmıyor olabilirler). İstihbaratı toplamak ve değerlendirmek hükümetin görevi, ülkenin güvenliğini sağlamak hükümetin görevi, ekonomiyi yönetmek hükümetin görevi, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak hükümetin görevi vs vs . Şimdi bütün bunlar hükümetin görevi iken 'İktidarda CHP olunca daha mı güvende olacağız' diye sormak abes çünkü 13 senedir akp başta. Dolayısı ile yanlış olan bir şey varsa bunu düzeltmeye çalışmak yerine CHP başta olsa düzeltebilir mi demek yanlış.

Evet haklısınız çözüm üretmek lazım lakin bu çözümü üretecek makam hükümet ve iktidar partisi.
    Dediklerinde noktasından virgülüne haklısın. Ama benim savunduğum görüş Akp Mhp Chp gibi mecliste bulunan beceriksizlerden birine oy verdikten sonra çıkıp burada küçük çocuk gibi o yaptıııı diye parmakla göstermek. Hepsi aynı *** ve buradaki büyük bir kesim iktidara oy verenlere suç buluyor haklılar da. Ama bu arkadaşlar da muhalefete oy verdilerse kimseyi suçlamaya hakları yok. Herkes kendince vatanını milletini severek iyi niyetle demokratik hakkını kullanıp birilerine oy veriyor. Ama insanlar kendisi gibi düşünmeyene hain kaypak yandaş gözüyle bakıyor. Kimse ooo hadi oy vereyim de terör artsın diye gitmiyor sandığa (giden bir kesim var hepimizin bildiği onlar hariç).

Bu arada tartışma ortamı böyle olmalı arkadaşlar sayıp sövmeden adam gibi derdini anlatarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün siyasetçilerin allah belasını versin ....

akp chp mhp hepsi çıkarları için herşeyi yaparlar.....
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hdp imza atmış atmamış MHP imza atmış atmamış önemli değil. Hükümet ve iktidar partisi RED oyu veriyor yani problemleri çözmekle 1inci derece de sorumlu parti RED oyu veriyor. Çözüm üretecek yeri neden sadece TBMM olarak ele alıyorsunuz.
    Şu koyu renk ile işaretlediğim kısım önemli asıl. İşlerine gelince Milletvekili maaşları az deyip bir gecede yüzde bilmem kaç zam yapmayı ve tüm ailelerini garanti altına almayı biliyorlar. Onu ne yapıcaz peki? Bu tip konularda karar mekanizması TBMM değil de nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumuz milletvekili maaşları değil ki. Konumuz sizin dediğiniz gibi ''Terör Araştırma Komisyonu'' na hükümet ve iktidar partisinin RED oyu vermesi.

Şu koyu renk ile işaretlediğim kısım önemli asıl. İşlerine gelince Milletvekili maaşları az deyip bir gecede yüzde bilmem kaç zam yapmayı ve tüm ailelerini garanti altına almayı biliyorlar. Onu ne yapıcaz peki? Bu tip konularda karar mekanizması TBMM değil de nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi öncelikle bu soruyu ben size sordum. Siz yukarıda bir başka arkadaşa ' Sen şimdi ciddi ciddi CHP ''Emniyet Müdürü Yok'' dedi diye müdür mü atandı zannediyorsun?' dediniz. Bu cümlenin devamın da da neden atandığını açıklaması gereken sizsiniz.
    CHP'nin son dönemlerdeki vukuatlarını, düşünce yapısını ve kimliğini kaybettiğini düşündüğüm için CHP'nin bu konuda karar veya hakka sahip olmadığını düşündüğüm için söyledim.

Neden atandığına gelince -şahsi düşüncemdir kimseyi bağlamaz- özellikle son saldırıda önceki saldırıya oranla bu konunun daha çok üzerine gidildi. AKP bir nebze korktu diyelim. Gezi Parkı'nda olduğu gibi Sosyal Medya'nın gücünden korktuğu için.

Bir diğer ihtimal de şu. Bir şekilde atamak zorundalardı. Yasal vs. gibi bir süreç var mıydı bilmiyorum yanlış yorum yapmak istemem.

Şimdi ben cevabımı alabilir miyim? Eğer bilmediğim bir şeyse CHP'nin bu konuda etkin rolü varsa bilmek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin savınıza göre tek parti sistemine dönüş yapmak mantıklı. Muhalefet var ki hükümet bir yanlış yaptığında bunu açıklasın açıklayamazsa da halka izah etmeyi becerebilip sonraki seçimde başa gelebilsin aynı yanlışı yapmasın. Çözüm mercii sadece hükümet iste diğer milletvekillerinin görevi o kırmızı deri koltukta oturmak mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumuz milletvekili maaşları değil ki. Konumuz sizin dediğiniz gibi ''Terör Araştırma Komisyonu'' na hükümet ve iktidar partisinin RED oyu vermesi.
    Tamam öyle olsun. O sadece TBMM'nin çalışma mantığını örneklemek içindi.

Peki CHP red oyu verildiği için bu konunun üzerine gidip önerge, deklerasyon vs. verdi mi? Tekrardan bu konunun üzerine gidildi mi? Çözüm bulundu mu?

Önergesi var bildiğim kadarıyla ancak üzerine gidilmedi.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden israrla demogoji yapiliyor anlamiyorum. Turkiyedeki siyaseti ve demokrasiyi sozluk anlami gibi lanse edip , dusuncelerinizi bunu baz alarak ifade ediyorsunuz. Turkiyede muhalefet yok bunu herkes kabul ediyor ama bunun zaten bir onemi yok. Turkiye Cumhuriyeti devleti sanki gercekten meclisten yonetiliyor gibi konusuyorsunuz ya gulunc. Hukuket yapmak istedigi seyi yapiyor . Hatta muhalefeti birak , yeri gelince anayasa mahkemesini , anayasayi tanimiyorum diyor. Lutfen elestirirken su devleti tek bir kisinin yonettigini unutmayin.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naçizane memlekette olanları örneklendireyim.
    Şimdi 3-5 arkadaş toplandık küçükbaş hayvancılık yapmaya karar verdik. 300-500 koyun aldık ve bir çoban tuttuk. Çoban ilk olarak ne yapacak. Tabi ki köpek edinecek. Neden? Çünkü kurt diye potansiyel bir tehlike var ve sürünün bütünlüğünü korumak için köpeklere ihtiyaç var. Şimdi çobanımız böyle bir iş için uygun vasıflara sahip 8-10 köpek edindi. Köpeklerin görevi sürüyü korumak ama öncelikli görevi kurdun geldiğini haber vermek. Şimdi bu sürüye 1 haftada 3 defa kurt girse, o çoban o köpekleri bırakın kovmayı direk vurur. Çünkü köpekler uyumuştur. Görevlerini yapmamıştır. Ha hayvan sahipleri olarak biz ne yaparız? Çobanın işine son veririz. Başka bir çoban buluruz. Bu arada çoban da asla kurtla masaya oturup anlaşmaya çalışmaz. Yapabilirse kurdu öldürür. Biz hayvan sahipleri de öldürülmesine taraftar oluruz. Hiç birimiz kurtla anlaşalım demeyiz.
    Ha kurdun hiç mi suçu yok? Olmaz mı tabi ki var. Ama o kurtluğunu yapıyor. Bu olayda 1. suçlu köpekler, 2. suçlu çoban. En az suçu olan kurt. Fakat bizler o çobanı değiştirmezsek 1. suçlu biz oluruz.
    Bilmem anlatabildim mi?
    Nadide şeyler değerlidir.

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorması ayıptır terör araştırma komisyonuna gerek varmı? Pkk'yı 30 senedir biliyoruz.. Haa diyecekseniz Hdp Chp birlikte hükümeti düşürmek yıpratmak için hükümetin desteklediğini düşündükleri başka örgütleri deşifre etmekse, bu vatan hainliğine girer çünki ülke zarar görür..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tek bir noktayı anlamadım ve samimiyetimle soruyorum

Neden Akp,Chp,Mhp fanatikliği yapıyoruz, neden elimizi bile sıkmamış insanlar için sayfalarca yazı yazıyoruz ?

Neden Dün yakılan Serap'ı unutttuk ? Neden Ankara patlaması umrumuzda değilde siyasileri savunuyoruz namusumuz gibi ?

Çok basit soruyorum tek cümle NEDEN ?

Bu adamlar trilyonluk beyler, ayın sonunu denklemeye çalışan bizler bu adamları niye savunuyoruz , NEDEN ?

Bu adamlardan herhangi bir tanesi M.KEMAL ATATÜRK gibi canını ortaya koyup hudut savundu, Hiç mi ? o zaman NEDEN ?

Kim bu insanlar ? Ne zaman elini sıktınız bu adamların ? Ne zaman yanına ulaşıp sıkıntınızı dile getirebildiniz ?

Ne zaman imdadınıza koştular ? Ay sonu geldiğinde borç isteyebildiniz mi ?

HAYIR.

Sistemin dayattıklarını yaşamaktan vazgeçin, yarın hepsi gider HALK kalır, ama o HALK vatansız kalırsa sizi akp mhp chp kurtarmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fikrimi söylediğim zaman umarım yukarı da arkadaşa verdiğiniz tepkiyi vermezsiniz.
    Sizin de dediğiniz gibi akp bir nebze korktu ve o yüzden atadı ama bu konuyu Kemal Kılıçdaroğlu dile getirdikten saatler veya dakikalar sonra ataması enteresan. Eğer Kılıçdaroğlu açıklama yapmadan önce atamayı açıklasaydı Davutoğlu size katılırdım. Sokaktaki çoğu insanın Ankara emniyet müdürlüğünün vekaleten yürütüldüğünü bildiğini bile düşünmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Neden Akp,Chp,Mhp fanatikliği yapıyoruz, neden elimizi bile sıkmamış insanlar için sayfalarca yazı yazıyoruz ?

Neden Dün yakılan Serap'ı unutttuk ? Neden Ankara patlaması umrumuzda değilde siyasileri savunuyoruz namusumuz gibi ?

Bu adamlar trilyonluk beyler, ayın sonunu denklemeye çalışan bizler bu adamları niye savunuyoruz , NEDEN ?

Bu adamlardan herhangi bir tanesi M.KEMAL ATATÜRK gibi canını ortaya koyup hudut savundu, Hiç mi ? o zaman NEDEN ?

Kim bu insanlar ? Ne zaman elini sıktınız bu adamların ? Ne zaman yanına ulaşıp sıkıntınızı dile getirebildiniz ?

HAYIR.

Sistemin dayattıklarını yaşamaktan vazgeçin, yarın hepsi gider HALK kalır, ama o HALK vatansız kalırsa sizi akp mhp chp kurtarmaz...
    Sen yeminle çözmüşsün işi. Millet birinci sayfadan beri siz ona oy verdiniz şöyle oldu vs falan yazıp duruyor. Olay oy değil kim gelse olmaz bizden bu saatten sonra halk da kurtaramaz artık .

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mhp'nin komisyon için RED vermesinin sebebi nedir ? Yani ilk ağızdan öğrenmek imkansız ama mantıklı bir şekilde yorumlayacak olan var mı ? Merak ettiğim için soruyorum .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

HAYIR.

helal olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)