Lise hocam ve müdür yardımcımız olan Yaşar Duraoğlu da patlamada hayatını kaybetmiş :( bütün hayatını öğrencilerine ada, sonra da EGO durağında..... ben anlamıyorum ki, herkes bir yakınını yazıyor öld diye topluyorum o bile resmi açıklamadan fazla!
Printable View
Lise hocam ve müdür yardımcımız olan Yaşar Duraoğlu da patlamada hayatını kaybetmiş :( bütün hayatını öğrencilerine ada, sonra da EGO durağında..... ben anlamıyorum ki, herkes bir yakınını yazıyor öld diye topluyorum o bile resmi açıklamadan fazla!
üzülerek kahrolarak izliyoruz izettiriliyoruz ama acı gerçek bunlar hep ''başkanlık sistemi'' için oynanan oyunlar gibi geliyor
Yarın Yeşilhisar'dan Umut abinin babası Kemal amca için son görevimizi yapıcaz, tekrardan patlamada yaşamını yitiren tüm halkımı rahmetle anıyorum..
teröristlerin istediği buymuş...
peki; nezle oldum burnum aktı diye iptal edilen programlar, bu milletin elinden alınan ulusal bayramlar kimin istediği idi?
gencecik fidanları başkanlık uğruna yitirdik, yitirmeye devam ediyoruz.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...ff&oe=57579A6D
Bu ulkede kici kirik Arap seyhi icin bile ulusal yas ilan edildi
5 ayda 3 patlama oldu ne bir onlem var ne bir care.
Sinirlar desen kevgir olmus,kim giriyor kim cikiyor belli degil.
Yazik bu insanlara,yazik bize.
Turkiye tarihinin belkide en kotu donemlerini yasiyor.. O insanlar olmeseydi de keske ekmek,tup kuyrugunda bekleselerdi..
Ne kadar da hoş bir bayan olurdu ilerleyen yıllarında . Sadece o değil çoğu genç zaten hepsinin belli hedefi ve hayalleri olan . Biri ailesine yük olmamak için özel ders verdikten sonra ölen odtü öğrencisi , diğeri sporcu vs . Ne acı ya .. Bugün hayat hikayelerini dinlerken ağladım yeminle . Onların yerinde içimizden birisi de olabilirdi . Ben artık korkuyorum büyük şehirlerde yaşamıyorum ama korkuyorum. Ne zaman gelip bizi de bulacak bu illet .
İrak suriye türkiye . Sıra sanki yavaştan bize geliyor böyle giderse .
benim asıl korkum; ilerleyen aylarda, unutamayacak hale gelmemiz.
Bizi kim bu bataklığa çekti acaba? Türkiye tarihinde daha önce yaşanmayan, Türk halkının hiç alışkın olmadığı bu görüntüleri 5 ayda üst üste 3 kere kim yaşanmasına sebep oldu? Vay efendim hain teröristler lanetliyoruz filan... Arkadaşlar terörist teröristliğini yapıyor,onun olayı o,adı o yüzden terörist zaten.Oturup teröristi mi canlı bombayı mı yuhalayacağız? O düşman zaten kalleş zaten hain zaten bunun açık olmayan tarafı nedir ki her olaydan sonra birileri üzerindeki suçu atmak için vay şöyle alçaklar şöyle lanetler.Hadi canım biz onu düşünmemiştik bak.Sanki pkk terörist mi alçak mı değil mi onu tartışıyoruz karara bağlayacağız.Adam seni patlatmak için zaten tetikte bekliyor bunun sürpiz tarafı nedir? Sen bunu engelleyemiyor olmakla suçlu değilmisin? Bugün TSK yı lağvet tüm dünya üzerine çullanır ne diyeceğiz Yunanlar bizi öldürüyor mu diyeceğiz? Adam zaten fırsat kolluyor onu bu fırsatı verenin suçu yok mu?
Bakın ortalama bir insanda 85-100 milyar,meyve sineği dediğimiz gazeteyle vurup sağda solda öldürdüğümüz canlının ise 100 bin nöronu var.Kafatasının içinde sinekteki nöronlar kadar çalışır durumda nöron olmadığına emin olduğum milyonlarca insan yaşıyor bu ülkede.Yazıktır günahtır demeyeceğim,ulan insan bir düşünür filan da hiç demeyeceğim.Arkadaşlar terör bomba vb değil...bu ülkenin gerçek sorunu zombi istilasıyla karşı karşıya olmasıdır.Bildiğin zombi gibi ortalıkta dolanan akılsız fikirsiz koca bir yığın var.Yapacak hiç bir şey yok...geçmiş olsun.Atatürk ne kadar büyük bir adammış ki eldeki bu malzemeyle 90 yıl ayakta kalabilen bir sistem kurmuş.Böyle bir kitleyle değil 90,9 yıllık düzgün,çağdaş bir devlet sistemi sürdürmek bile mucize.İnancım odur ki şuan başımıza gelenler ileride gelecek felaketlerin yanlızca fragmanı niteliğinde.
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...8b&oe=574F7222
Malesef memleketin resmi sadece ondan ibaret değil
http://i64.tinypic.com/2dgw80i.jpg
12 yıldır aynı ajitasyon,aynı tipoloji aynı yöntem....başörtülü bacıma saldırdılar ve bugünkü sonuç patlayan bombalar.En son Zaman gazetesinin önünde kafası gözü yarılan kanlar içinde başörtülü bacılar gördük kimse de çıkıp demedi ki aga bunlarda mı Chp zihniyeti,bunlarda mı ateist solcu,bu bacı saldırdılar denilerek salya sümük ağlayıp başa gelinen uğruna ülkenin anası ağlatılan bacı değilmiydi yav diye?
Şimdi bu patlamada ölenler sizden mi bizden mi?
20mart pazar günü için Amerika yine uyarı yapmış diye haberler dolaşıyor sosyal medyada, tedbirli olmakta yarar var.
Ne hale geldik ya...
Aynen bu soruyu sormak lazım.. Bu forumda da yorumlar oldu.. Kasım ayındaki patlamada ölenlere oh olsun diyenler vardı.. Geçen ay ki patlamaad askerler hedef alındı diye alttan gülenler vardı.. Bakalım bu sefer ölenler hangi tarafa ait olacak?
Hala önlem alması gerekn yetkililer değildi diye düşünen zihniyet var.. Onları suçlamayın terörün ekmeğine yağ sürmeyin diye..
%50'yi zor tutuyorum diyerek ayrıştırmayı, milleti birbirine düşman edeni unuttuk mu?
Dün Cnn Türk kanalında Ahmet Hakan'ın programını izledim avukat beyfendi dışında geriye kalan konuklar çok güzel açıklamalarda bulundu. Ülkenin resmi her yerde karşımıza çıkıyor gerçekten. Konuklardan biri diyor ki çözüm sürecini ben de destekledim ama uygulanma anlamında sıkıntılar vardı ve buralara geldi olaylar dedi. Adamın verdiği cevap '' Başka bir öneriniz var mı ?''
Yani hiç padişahıma toz kondurmayın,aman eleştirmeyin aman o her şeyin en iyisini bilir vs.
ve daha korkunç olan olay hiçbir şey ders olmamış gibi padişahın yaptığı açıklama dün akşam. ''YA BİZİMLE OLACAKSINIZ YA ÖLECEKSİNİZ.''
abi çok kötü oldum ya vefat edenlerin fotoğraflarını paylaşmayın gözlerim doluyo sürekli ALLAH'U TEALA AŞKINA.
Bir de şu lafa bayılıyorum. "istifa etse devleti kim yönetecek? Kemal mi Sero mu?"
Sen bi kaptır git şu milletin sırtından in de, nu millet kendi liderini kendi içinden çıkarır. Nicelerini yetiştirdi Türk milleti.
Aylardır ülkenin başkentine emniyet müdürü atanmıyor biliyorsunuz değil mi ?
Bu saatten sonra bizi hiç kimse kurtaramaz. Ama dediğiniz yanlış. İşini iyi bilen namuslu şerefli insanlar var bu ülkede. Liderlik vasfı olan insanlar. Ama meydanlara çıkıp Kur'an sallayacak kadar haysiyetten yoksun olmadıkları için kimse iplemiyor.
Memleket g.t, d.şak yalayıcısı dolmuş kimin umrundaki olanlar..
Daha geçtiğimiz ay olan patlama unutulmuş.. A. Selvi'de açık açık söylüyor.. "Terörle yaşamaya alışın" diye..
Bunca senedir alışmamışız şimdi mi alışacak bu millet, ne zaman patlayacaz diye her an tetikte mi gezicez? İstanbul, Ankara şimdi sıra İzmir'e gelebilir diye herkes bir panik ailemde..
Bu korkunun sebebi teröristler pi.çler mi yoksa buna zemin hazırlayan yönetim mi? Kim bu kadar iltimas verdi bunlara ben mi?
Mayınlar döşenirken, açılıma zarar gelmesin diye ses etmedik göz yumduk diyen kimdi?
Kandilden gelen soysuzları davul zurna ile karşılayıp karılı kocalı göz yaşı döken kimdi?
O tırlarda gönderilenler dönüp bizi vurmuş olmasın?
Bu böyle sürer gider.. Ama sorumlu olan var mı yok haşa hiç yanlış yaparlar mı, adamı zaten peygamber ilan etmiş ilahlaştırmışlar..
Gün gelecek o devran dönecek yaptıklarını bu dünyada ödeyecekler!..
Kendi yandaşları oy verenler asla ama asla sosyal medyada saldırıyı bile kınamıyorlar . Kınamak çocuk oyuncağı oldu ama bi ^#lanetolsun yazan bile yok bu kadar mı bu millet ? Dün adamlar televizyonda tartışma programı yapıyor,herkes birbirini uyarıyor çok detaya girmeyelim diye. Bu ne lan ? Yayın yasağı var tabii adamlar rahat konuşamıyor .
O yandaş avukat bey diyor ki 80'lerde 90'larda pkk yok muydu o zaman akp iktidarda değildi??? Adamın yaptığı savunmaya bakın ya , sokaktaki cahil adam bile aynı yorumu yapar . Ahmet Hakan'da çok sağlam golünü attı. O zamanlarda pkk vardı ama iktidar eleştiriliyordu dedi .
Aman kimse bir şey demesin,aman o bitanedir o her şeyin en iyisini bilir . Çok ciddi diyorum oy verenlerin hiçbiri kınama mesajı bile atmamış çok dikkatli takip ettim adamların umrunda değil . Haa bu olayı paylaşmıyorlar ama neleri paylaşıyorlar biliyor musunuz ? Cumhuriyet gazetesi ve chp ile ilgili asparagas bilgiler ..
Nasıl bağlandıysanız bunlara inşallah aynı bela gelir sizi de bulur orada ölen gençlerin yaşlıların çocukların hiçbir suçu yok tüm suç sizin.
Asker olsaydı idamda getirirlerdi işler çözülürdü.
Şimdi tabloya bakıyoruz polisde askerde bitik malesef...
su konunun yanına diğerleriyle karışmasın diye tarih atmamız bile ne halde oldugumuzun göstergesi
Politikayi gecim kaynagi olarak goren zihniyet milletvekili oldugu surece bastakilerde onlardan hallice olacaktir bu bence degismez . Soyle konularda hayatta yorumumu esirgemem ki Forumdan sahsi tanisikligim olan cogu kisi bilir iktidarla ihale zamani calismisligimiz var devam da ediyor . Denk geldigim kadariyla bir tane bile elle tutulacak da ulkeye sahip cikacak adam yok . Sadece iktidar degil butun partiler ayni hepsi kolpaci sadece vatandasina , yandasina sov yapiyor . Net ornek vereyim daha 2015 nisan ayinda yumrukla birbirine girip meclisten 2 oturum uzaklastirma alan vekiller aksamina dikmende havalimani ihalesi icin yemege geliyordu ofise? Simdi kalkip bunlarin hangisine memleketi emanet edeceksin ya da seni savunacagina inanip neye gore saygi duyacaksin?
Anıl bir yorum görüyorum tam ben yazıcam, yerime zaten döktürmüşsün bütün düşüncelerimi, gönüller bir dostum ama kendini yorma,
bu adamlar öyle bir noktaya getirdiler ki ne olursa olsun bi şekilde sıyrılıp çıkıyorlar ben 3-4 sayfa önce uzun bi post yazdım tekrarlıyorum
açık ve net tehdit ediyorum
bugünki ağalar paşalar bir gün firar ederken bu ülkenin halkı yani biz, biz bize kalıcaz.
o zaman yanıldıklar, kandıklar sökmeyecek..
Durakta diri diri yanan Serap tan başlayacaz, ankaradaki patlamaya kadar hepsinin hesabını soracaz..
dün akşam kızılaydan eve yürüdüm hayalet şehir gibiydi resmen.. bugün patlamanın olduğu yer kısmen açılmıştı yol açık ama kaldırımın birisi tamamen kapalı.. otobüsten indim ve yerlerde ciddi cam kırıkları ve ölmüş güvercinleri gördüm.. içim acıdı yine gözlerim doldu.. bu arada arka sokaktaki bazı binaların da camları kırılmıştı..
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2...ayik_mulakat_1
Şu röportajı okuyun.
içinde bulunduğumuz durum akp ve pkk savaşı,masum insanlar ne için ölüyor belli değil,çözümü var mı dersen bence yok ama terör hiç bir zaman bu ülkede bu kadar zirve yapmadı.
Eskiden dağdan inemeyenler verilen tavizlerden sonra sokaklarda,mecliste,üniversitelerde her yerde özgürlük safsatası altında her türlü eylemi yapmaya başladılar.
Allah sonumuzu hayretsin.
edit : link yanlış olmuş bu olacak.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2...mes_cemilbayik
Ankara emniyet müdürü nün ilk beyanatı; Büyüklerimizin takdiri...
neyse çok değil 1-2 bombadan sonra başkanlık garanti insanlar olmuş yarlanmış hayatlar gitmiş pekte onemli değil zaten başkanlık olsaydı zaten bunlar olmazdı
ABD meşhur 11 eylül saldırı sonrası olağanüstü hal ilan etti resmen. Çok araştırdım adamların güvenlik zirvesi belki aylarca sürdü. Araştırdığım ve okuduğum kadarıyla dün ki programda ki konuğun anlattığı gibi sadece rapor özeti bir ansiklopedi kalınlığında.CIA nerde hata yaptı? FBI nerede hatalıydı ? Biz nasıl bir yanlış yaptık vs.. kendilerini suçladılar adamlar ne yapabiliriz dediler.
Şimdi ülkemize gelelim. Acil bir güvenlik zirvesi 1-2 saat hop ertesi gün cumhurureis i ziyaret tamamdııııırrrrr. Görev tamam basının karşısına çık klişe şeyleri söyle bir daha ki olayları bekle.
Bir cacık olmaz bu ülkeden.
Buyuk usta kac yil oncesinden gormus vaziyeti...
https://www.facebook.com/mikropbirsa...7290479353948/
yarım saat önce patlamanın olduğu yerdeydim kameralar,sivil polisler,yeni otobüs durağını tamamlayıp temizliğini yapan belediye işçileri,ve hızlı adımlarla arkasına bile bakmadan yürüyen insanlarımız.10 dk oturdum insanları seyrettim,otobüs şoförleri durağa tam yanaşmadan son yolcu daha ayağını atmadan tam gaz duraktan çıkıyor,yolcuların çoğu durakta beklemiyor otobüs gelince geriden koşup biniyorlar.Kendi toprağımızda kendi ülkemizde düştüğümüz duruma bak yazık
sorma kardeşim insanın içi titriyor bunu yapan ve bunlara sebep olan zaten insanı geçtim de hayvan desen Allah katında günaha girersin .Hayvanında bir onuru gururu var. Ne olduğu belirsiz iki ayaklı mahlukatlar işte