130 un üzerinde ölü var deniliyor. ancak saklanıyor.
Printable View
130 un üzerinde ölü var deniliyor. ancak saklanıyor.
Çaresizlikten ve suskunluğumzdan oldu bunlar hep
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...in-iktidariniz
Reuters viransehirden calinti bmw oldugunu soyluuor dun aksamdan berihttp://mobile.reuters.com/article/idUSKCN0WF0PP
Dün numune hastahanesinden bi doktor arkadaşımla konuştuğumda patlamadan 25 dk sonrasında 138 ölü 400 e yakın yaralı olduğunu söyledi.. haberlerde 27 ölü 75 yaralı dedi tekrar aradım Sadece numunede 100den fazla ölü var dedi..
Vallahi içim acıdı. İçimden ne çalışmak geliyor ne başka bir şey yapmak.
Her yerimiz riya her yerimiz umursamazlıkla dolmuş.
Sabah patlama anını gösteren 2 farklı video izledim, ben ve forumda yorum yapan ve dışarıda umarsızca evinde / işinde oturan insanlar varken.
Şimdi sayısız aile tarifsiz acılar yaşıyor. Bu durumda bile her şeyi kendi lehlerine çevirecek hareketler peşindeler yazıklar olsun.
Nasıl bir haysiyet yoksunluğudur ki çıkıp saçma sapan açıklamalar yapabiliyorlar. Terörün dini dili ırkı olmaz. Bu gün oradaki vefat edenlerden biri ben - arkadaşım - akrabam olabilirdi.
Bu gün ben rahatım diye yok saydığın tehdit gün gelir seni bulur. Yazıklar olsun diyorum sadece.
Ben bu ülkedeki insanların kendi çıkarları için bu kadar alçalacağına inanmıyordum ama yanılmışım.
tüm mesaisini, üniversite önlerinde toplanan gençlerin kimliklerini, herhangi bir oluşuma üye olup olmadıklarını, ailelerini, ailelerinin geçmişlerini araştırmakla harcayan,
bu ülke gazetecilerinin bas bas bağırdığı doğu illerindeki terör yapılanmalarını, işid yapılanmalarını araştırmamakta bir sıkıntı görmeyen,
memleketin başkentinde bir taraftan islamcı yobazların, diğer taraftan milliyetçi kürtlerin gerçekleştirdikleri bombalı eylemleri, senin benim gibi sosyal medyadan öğrenen çok gizli yapılanma.
bu adam bu vatan haini ortaya çıktıgı gunden bu yana derdi Atatürk,yukarda bır arkadas verelım ne varsa toprak olarak kurtulalım demiş,aynen de tek derdı bu,bu kansızın
hedef falan belirledi kafasına göre tarıh verıyor,kaos olur başkanlık dıyor,bu adamın tek derdi tek gayesi,vatanı parçalamak,sonrada çıkıp bunun ve ekibinin dıyecegı cümleler,bakın ne oldu hadi kurtarsın sizi o iki ayyaş görelim,o yıktı ben tekrar kurdum ecdaımızın ruhu şad olsun vb sözlerle sözde osmanlı ayaklarına yatıp tohumu yahudi olan efendilerine ülkeyi teslim etmek bunun tek derdi bu.bunun Allahı falan yok ve bunun eteğini öpenlerde de zerre namus şeref haysıyet vatan sevgısı yok,ınsana akıl vermiş yaradan ama yok nato kafa,insallah bırbırlerının kanlarında bogulurlar
"Bir çuval kömürün istikrar kabul edildiği bir ülkede
İnterneti yasaklamayı ,terörü engellemek zannedenler tarafından idare ediliyoruz". internette gördümde unuttum kimdi herneyse kimse alnından öpülesiymiş.
Allah rahmet eylesin hayatı kaybedenlere...
Haberler çıkmaya başlamış bile Kandil dağı bombalandı diye.Başkentin göbeğinde bomba patlamasını beklemişler.Ben bunu anlamıyorum.Ankara Üniversitesi Cebeci kampusünde adamlar pkk lehinde slogan atıyorlar.İlle İçeri tıkmak için birilerinin canınımı yakmaları gerekiyor.Ne kadar fos bi millet olduk.
ya aq sokağa insek herkes evinden bizi izler.
gitsek 100 bin kişi yürüyüş yapsak hepimizi içeri alırlar sahipsiz kalırız.
a partisi b partisi önemli değil.
geçmişte yasa dışı bu vatanın evlatları doğuda görev yaptıysa aynısı lazım sokaktada doğudada.
pkklıya p desek biz içerdeyiz
yok protesto etcekmişizde bilmem neymiş neyin kafası aq bu.
lider eksik diyoruz ya işte burda çıkıyor ortaya bizim gibi sokakta mücadele etmiş partinin mensupları lidersiz kaldı.
bu işler düzelmez beyler hiç bir sikim olmaz.
bizler sokağa inmedikçe hiç birşey değişmez.
Yine ses geldi?
yok artık aq
Kızılaydayım ben herhangi bir ses duymadım.
Konuyu okumadım belki paylaşılmıştır. Gözlerim doldu okurken...
https://eksisozluk.com/entry/59205252
Valla annem kizkardesim ben hepimiz duyduk ama inşallah başka bişeydir, telaş yapmayalım belki kamyondan vs gelmiştir
yine mi ya ... :(
ekonomi saadeti için son seçimde akpye oy verenlerin bu patlamalarda vebali yokmu sorarım sizlere....
Ankara’da 5 ay içinde 3. patlama
Terör saldırısının ardından olay yeri incelemelerinde PKK’lı bir kadına ait parmak bulundu. Tespit edilen kadınla, bir erkeğin Ankara’da benzin alırken kameralara yakalandığı, iki teröristin saldırıdan 5 gün önce kente geldiği tespit edildi
Ne kadar hızlı çalışıyorlar maşallah .
ölenlere allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar inşallah. bi yakınımız arayıp iyi misiniz deyince iyiyiz demeye utanır olduk. el birliğiyle mahvettiler güzelim vatanı
Oluk oluk istikrar akiyor ulkede. Cb de diyorki saldirilar azmimizi yildiramaz. Hala azimden bahsediyor. Bu hukumeti.basa getirenler artik.bi taraflarina kina yakabilir rahatca.
Gs li futbolcu Umut Bulut unda babasi dunku saldirida hayatini kaybetmis simdi son dakika gectiler.
Allah bu gunlere sebep olanlarin bin belasini versin. Bitsin artik, kimse aglamasin.
Buna sebep olanlar eminim sen ben kadar rahatsız değiller. Adam o kadar rahat ki dünürünün hastane ziyaretinden sonra açıklama yapıyor.
Bunları görünce 3. köprü inşaatında yanlış yaptığı için intihar eden mühendis geliyor aklıma, bizde ise umursayan yok.
Toplum olarak bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayız. Canı yandı mı sesi çıkıyor büyük çoğunluğun.
Akıl sır ermez zamanlar geçiriyoruz, ölmez yaşarsak gelecek 10 seneyi çok merak ediyorum.
offf çok üzüldüm, umut abinin abisi barış abi yi bilirim daha 1 ay kadar önce evlerinde ağırladılar, beraberdik..
allah mekanını cennet etsin, çok üzüldüm..
Ofiste bir arkadaşımın dayısı vefat etmiş dünkü saldırıda. Başka bir arkadaşımın kız arkadaşı Numune hastanesinde yoğun bakımda. Çevremde kime sorsam bi yakını ölmüş, nasıl 30 ölü var diyebiliyorlar anlamıyorum.
Yok yani insan yazıcak şeyde bulamıyor
Biliyoruzki çok değil 1 hafta sonra herşey normale dönecek keklik gibi diğer saldırıyı bekliyecez
Bu ülkenin milyonları umursamayacak
Ne olduki öncekilerde istifa eden oldu mu yok ?
Niye olsun ki niye istifa etsinler ki etmeyince koltuklarından ranttan paradan güçten mi oluyorlar yooo sadece paralarına para katıyorlar
Bizde kurbanlık koyun gibi başka patlama olur mu nerde olur acaba diye düşünüp duralım
Eşimizi dostumuz akşam eve sağ salim döner mi diye bekliyelim..
Allah belanızı versin..
Allah tüm bunlara sebep olanların belasını versin. Güzelim ülkenin ağzına sıçtılar. Dün haberi ilk duyduğumda o kadar dua ettim ki ölü olmasın diye ama bir öncekinden daha kötüymüş durum. Söylenecek çok şey var ama herşeyin anlamını yitirdiği yerdeyiz.
Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin, yaralılara acil şifa versin Allah' ım. Başımız sağ olsun.
Ülkeyi bitirdiniz hâlâ mi savunuyorsunuz ?
Yeter lan hâlâ aynı zihniyetteki adamlar var mı böyle muhabbet .
" Başka partiye versek bomba patlamaya cak miydi ? "
Hepsi bunun zihniyetinde sen niyé yoktun o durakta ? Sana niye denk gelmedi ya da ailenden birilerine ? O zaman mı sesini çıkaracaktın yeter diye .
Yıllar geçti hâlâ kötünün iyisi parti konumunda muhabbetler .
Kim ister sorusuna cevap
http://alkislarlayasiyorum.com/m/con...miz-yukseliyor
Ülkenin Mutlu, Huzurlu olduğu zaman dilimi her ay en fazla 2 saat...
Baskentin gobeginde bomba patliyor onlarca kisi hayatini kaybediyor . Ulkenin cumhurbaskani dunurune gecmis olsuna gidiyor , anamuhalefet partisinin genel baskan yardimcisi Teror orgutunun kanalina cikiyor teror propagandasi yapiyor , MİLLİYETCİ hareket partisinden ses seda yok , ilk kinayanda terorun meclis temsilcisi Hdp. Bu isin a partisi b partisi var mi ? Butun partiler ayni ***. Dun terorle kolkola olan simdi milliyetci , dun milliyetci olan simdi taziyeci.
Ben muhalif partilerin fanatikligini yapan biri değilim . Şu an ikisi de devleti yönetecek kapasiteye sahip değiller . Senin yazdığın çok açık ortada dalga geçer gibi " Seçimden önce x partisine oy verince terör olmayacani bilsem verirdim ." Bu ne alaka . Senin gibi düşünmeden düşünen o kadar insan var ki . Konu başka bir parti ya da liderlik değil .
Ülkede ki huzurun h harfi kalmadı . Ülkenin başkentinde 6 ay da 3.patlama oluyor . Kimse istifa etmiyor kimse kendini sorgulamiyor . Önceki yorumlara göz gezdirirsen yandaş gazetelerin bile ana sayfasını oluşturmuyor bu patlama . Daha ne olabilir ?
Devletin televizyon kanalında hâlâ saçma bir Program , diğer kanallarda medcezir kördüğüm vs.. Ardanin mutfağı ,Mürsel abla yine bir eve yemek programına gitmiş aksam ödül oyunu var zaten survivor da .
Bu kadar mı değersiz bu ülkenin insanı ? Beğenmediginiz fransa da terör olayı olunca adamlar yas ilan etti bir bütün oldular çünkü adamlar halkına değer veriyor .
Allaha emanet yaşanılan bir ülkede bugün onlar gitti yarın sen ya da ben . Belki ailemizden birileri ..
Susup sadece terörü lanetlemekle olacak bir is değil .
Cebeci kampüsüne girip a b slogan atam kim olursa vurup öldürecen. Gerek yok konuşturmaya. DTCF de okudum bende. Adamlar alelade o paçavrayı ortaya asıp halay çekerken rektörde özgür düşünce diyerek onlara çanak tuttu. Arkada ülkücü gençler bunu yediremedi saldırdılar. Olan o vatanseverlere oldu.Kandilde silahlı eğitim verip ..çocuğu yetiştirmek kendi gayeleri, Cebeci hukuk fakültesinde ise bu tiplerin kitap okuyup saldıranları var. Güzel ülkem Asın şu kansız şerefsiz insanları.