Diyecek bir şey bulamıyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet dilerim.
Görsel rahatsız edici bulunursa silinebilir. Ama gerçekler maalesef(
![]()
resımde yerdekıler insanımızmı biri değil desin:S
www.honda-tech.com
Adamlar balon patlatir gibi bomba patlatıyor ülkede
imzasız..
Baskanlik olsa patlamazdi . Sumeyye nisanlanacak mesela , gidin bakin , girebiliyor musunuz ? 3km otesine yaklasamazsinz , istihbarat calisiyor olacaktir.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi.
Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.
Allah hepinizin belasını versin.. Yediğiniz boku saklayın bakalım..
Bir arkadasim yukardaki fotoda gozuken british culturedeymis. Otobus duraklari ve minibuslerin kalkis yeriymis orasi. Cok sayida olu olabilirmis. Bu arada haberlerde Abd konsoloslugu 2 gundur alarmda ve vatandaslarini ankara icin uyardi gibi ifadeler donuyor. Boyle bisey varsa miti kapatsinlar , abd konsolosluguna bi memur koysunlar daha verimli istihbarat alirlar heralde.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Yayın yasağı getirince ülke düzeliyo zaten![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
KİMSE GUCUMUZU TEST ETMESİN, SABRİMİZ TUKENİYOR. KİNİYORUZ
olasi aciklamalar
"Wagen"thusiast
Görüntüler çok feci ya
Dilimizde tüy bitti her boku ortaya çıkartırlar 3 tane piç kurusunu bulamıyorlar nedense? Ayda bir sevdiklerime birşey oldumu diye merak etmek istemiyorum artık.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Bu sefer kan veremiyorum öncekinde verdiğim ve iki hafta önce açık yaram olduğu için. Ama yine kalabalığız, lazım olan mesaj atsın. Allah yardımcımız olsun.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)