User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
81 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Hasar kaydı takıntısı olan aramasın !

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @darkmoon yok ya servise goturup bosuna duzgun islem yaptirmiyacaksin basicaksin macunu boyali diye saticaksin genelde 2.el arac alanlar olucu oldugu icin kendileri ne servise gotururler nede kasko yaptirirlar(belli bir fiyat altindaki grup icin konusuyorum) o yuzden o mantigin silinmesi biraz zor. Ben araba gidiyor bir sorunu yok diye bakima goturmeyen insanlae biliyorum. Araba ariza verene kadar artik 40-50k km bakimsiz biniyorlar. Dusman basina.
    mecbur seve seve o zihniyet zamanla değişicek çünkü artık satılan her aracın 5 yıl uzatmalı garanti alırsan ek parayla 10 yıl garantisi var..
    araç sahibi garanti bozulmasın diye mecbur her tür şeyde resmi servise götürüyor. o yüzden mecburi zorla olsada değişicek.. çaresi yok..

eski yıllardaki gibi arabayı satın alıyım alır almaz kendi ustama götiriyim bakımlarını yapar mantığı bitti.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen sene abimn bir arkadasi arabami almak icin cok israr etti. Ben olmaz dedim ama cok israr edince masrafida var deyip 22-23tl gibi bir rakam verirse satabilecegimi soyledim. Arabaya baktirdilar boya oldugunu gorunce konustugumuz rakamim 8-9tl eksigini teklif ettiler. Ulan 1999 model araba pamuklarami sarip saklicaz. Araba bitik olsun ama boyasiz olsun yeter. Hic anlamadim anlamicam bu mantigi.
    verilmedi ise..

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arka kapısı değişmiş ve 4 parçası sadece çiziklerden boyalı kesinlikle ağır kazası olmayan aracı normal pazar fiyatına sattım..

kapısı resmi servisde değişmişdi elimde resimleride vardı tamamen taksicinin arka sol kapıma sürtmesinden yani dışarda yaptırsam bir çekiçlemelik bir macunluk işi vardı 300 tl ye kurtarırdım kapıyı..

kaskolu resmi servis bakımlı araç olduğu için resmi servise verdim yaptılar..

neyse işin özü 110 bin tl fiyat çekdim çevremde dahil 90 bine satamassın değişeni o kadar boyası var falan filan dediler ben aracıma güveniyorum tertemiz ağır kazası olmayan resmi servis bakımlı araç dedim..

bir adam geldi resmi servise soktu ekpertiz için servis bile dedi sistemden görüyorlar zaten araç hep bizde bakıma girmiş dedi şu resmi servisde.. bakmamıza gerek yok neyi var yok gözüküyor ama isterseniz bakarız dedi adam baktırdı aldı ve gitti.. Tertemizde araba aldı..

bir vectram vardı onun tek parça değişeni vardı sürtmeden iki üç parça boyası vardı onunda pazarı 23-24 dü 29 a sattım çünkü km si düşük resmi servis bakımlı bir araçdı akranları 100 binleri devirmişdi benim aracım 60 bindeydi..

bende yeri geldi gittim komple boyalı araç aldım götürdüm resmi servise sokturdum ekpertize sahibi çiziiklerden vernik atmalarından yaşı geldiği için komple boyatmış aracın geçmişinde ağır bir kazasıda yok servisde her yerine bakdı 101 nokta testi falan yaptı araç dediği gibi tertemiz çıktı ve aldım.

yani sabır edip beklerseniz arabadan anlıyan insanlar var değerinde alıyorlar..
    Normalde takılmam ben boyaya falan. Yani araç temiz olsun motor yürüyen sıkıntısız olsun çok problem değil ama satarkende zarar etmek istemem. Fiesta bakıyordum aveoyu almadan önce hiç biri içime sinmedi hani az buçuk arabadan anlamasak pert arabayı çakıcaklar. Güven meselesi birazda yani satan adam güven verirse araçta temizse abartı bir fiyatı yoksa alınır hertürlü sonuçta al-sat yapmıycaz binicez arabaya içine sinmesi önemli. Herkes alsatcı olduğu için araba almak çok zor şu devirde.
    İşin ilginci ben arabayıda galeriden aldım. Kafamda bin tane soru işareti vardı ustamı götürdüm 2 farklı yere ekspertiz yaptırdım öyle aldım. Hakatende hem çok uygun fiyata aldım hemde tertemiz sıkıntısız araba aldım. Denk geldi diye düşünüyorum. Aveo lar piyasada pek tutular araçlar değil belki ondan uyguna geldi.
    Everyday I ** çapuling...

JosephuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldığım arabaya park halinde tıklamışlar.. Kapı ve çamurluk değişmiş. Bende akrabadan aldım haberim yokb
    Şaselerde zerre oynama yok.. Tramer kaydı toplam 2500 TL..
    Arabayı piyasadan 5.000 aşağı yazıyorum
    Arayanlar araba komple içine göçmüş sanıyor..
    Araba ful bakımlı ama napacaksın burası Türkiye..
    16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O şekilde yazmışsa ilana bende aramiyorum zaten
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu gibi sıkıntıların ana kaynağı müşteri temelli
    adam boru gibi yazmış: hasar takıntısı olan aramasın...... nooooktaaaaaaaa
    hala neyin peşindesinizki?

veya boya takıntısı olan aramasın... aramaaaaa yahuu
    yazmış adam işte nedirki bu manyaklık?
    hasarsız yada boyasız araç istiyorsan başka ilana bakingen

bütün bunların altında yatan tek şey var o da uyanıklık
    boyasız araç olsun, hemen ooo bunun her yeri çizik derler
    çamurluk boyalı olsun, oooo bu araba boyalı derler
    tampon değişmiş olsun, uçurumdan düşmüş muamelesi görür.
    hepsi sadece pazarlık yapabilmek için BAHANE
    yahu yürüyün gidin be

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    milletimiz alırken fiyatı uygun olsun boyasız olsun hasarsız kayıtsız olsun ister satarken ise ya boya olur bu araçta bu kadar hasar kaydı normal vs. anlatmaya çalışır net olmak lazım ben içime sinen her aracı alırım bir tek ağır yada pert kayıtlı alırsam piyasasını alırken zor satacağımı 2-3 kere düşünürüm o kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende öyle yazıyorum satıcının o psikolojisini bilmeden anlayamassın arabada misal boya var boya takıntısı olan aramasın yazıyorum ilana.. sanki boya takıntısı olan arasın yazmışım gibi inatla o tipler arıyor birader araba boyalı yalnız şu kadar veririm ancak bilmemne tarzında seviyesizce konuşan insanlar oldumu insanın asap ve sabır noktasıda bir yere kadar..

sonra ilanı güncelliyorsun boya takıntısı olan aramasın kalp kırarım yazıyorsun.. ona rağmen bile hala yüzsüzce arayanlar oluyor ağzının payınıda alıyor satıcıda doluyor çünkü. ve şu bir gerçek piyasada tamamen moral kırma insanın moralini bozma üstüne araba arayan insanlar var..

herkes şunu anlıycak resmi servise giden araç kaza yapdımı resmi servisler artık çekiçleme düzeltme işleriyle uğraşmıyor en ufacık şeyde bile parçayı değiştiriyor.. heleki aracın kaskosu varsa hiç özel servis bile uğraşmıyor değiştiriyor..

değişen parça algısı 90 lı yıllardaki gibi parça değişmişse ağır kazası vardır gibi değil artık.. ufacık göcükde bile servisler o parçayı değiştiriyor düzeltmiyor çekiçlemiyor..

satıcı adam yazıyor kardeşim takıntın varsa arama lütfen bak sölüyorum şu kadar parçada boya yada değişen herneyse var diyor.. İnsanların inatla araması cidden sinir bozucu.. birde bazıları ukala ukala çok bilmiş sanki bütün arba piyasası kontrolü altındaymış gibi hükümler vererek telde konuşması insanın asabını sabrını öfkesini zorluyor..

bilmeyen yaşamayan anlamaz..
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana da antipatik geliyor ama senin kadar katı da düşünemiyorum. Çünkü araba sattığımda bunları yaşadım. Bundan 5 sene kadar önce 98 model accent gls vardı otomatik. 70 binde tertemiz boyasız bir arabaydı. İlana koydum ertesi gün birisi geldi. Arabayı incelerken ön tamponun boyandığını fark ettik. Adam tampon boyanmış diye almaktan vazgeçti.
    Şuan kullandığım aracımın sol ön çamurluğu boyalı mahalle arası taksi vurmuş. Aldığım kişi 2 kişinin bu yüzden arabayı almaktan vaz geçtiğini söyledi. Hatta arka tampona motor çarpmış. Tutanak tutmuşlar sonra hasar kaydı işler diye boyatmamış. Bende öyle biniyorum parmak kadar 2 tane çizik ezik gibi iz var göze batmıyor.
    Velhasıl çizikten dolayı veya basit hasardan dolayı macunsuz boyaya bile öcü gözüyle bakıyorlar. Aaa boya varsa olmaz diye tepki veriyorlar. Telefonda 15 dk konusup boya var diye 30 liralık arabaya 20 teklif edip kapatanlar oluyor bunlar da insanı cileden çıkartıyor.
    Üslup yanlış ama gerçekten boya takıntılı insanlar var. o psikolojideki insanlar arabası çizilince ne yapıyor çok merak ediyorum. 3 gün yataklara düşüp karalar bağlıyodur heralde
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca şu da var. bilenler belki vardır ben ilan açtığımda detaylı herşeyini yazarım arabanın. Hatta varsa 5664 mesajını da koyarım. Ama buna rağmen benim o kadar düşünerek yazdığım kafa patlattığım yazının 1 cümlesini okumayıp aynı şeyleri telefonda soranlar oluyor.
    Oraya yazmışım şu şu parça su sebeple değişti şu parçalar boyalı diye. İlk soru arabada boya var mı?
    Var a.. evladı var sende beyin yok göz yok okuma özrü var benim arabam da da boya var. Açıklamayı oku önce.
    Kocaman yazmısım düğün için satıyorum takas kesinlikle düşünmüyorum.
    10dk konuşma sonrası 30 nakit vereyim üzerine hb clio uyar mı?
    bre kodumun malı ne yazmışım orada? oku oku..
    Kuranda bile ilk ayet nedir İkra yani oku. oku be müslüman evladı azıcık geliş. Bırak kim elenirse elensin survivor da.
    Doğrudur haklısınız bu noktada, ben araba alım satımını sık yapan birisi değilim o açıdan konuya uzağım,sadece ilanları incelerken farkettiğim garipsediğim noktalardı bunlar ama demekki birde işin öbür yüzü var.

@Ome_RS

Son yazdığın baya güldürdü yakın arkadaşımında benzer veryansınları vardı araba satarken Haklısın ne deyim,öküz çok

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende yazıyodum pert kayıtlı araçlarımı satarken

İlana tramer kaydının resmini koymuşum, ağır hasar kaydı vardır diye ilanda belirtmişim, şase ve motor nosunu paylaşmışım saçma sapan telefonlar yüzünden ilanda halen bana gelmiş kaç paralık ağır hasar kaydı var diyor

ağır hasar kayıtlı 3 araç aldım sattım, geç satılma çok zararla satma gibi durumlarla hiç karşılaşmadım. 2 aracı kâr ile 1inide 1 lira zararla verdim onuda bindiğime saydım..

2si punto, biri ibizaydı araçların.

ibiza kafadan suya girmiş sandık motor konmuş ondan sel hasarlıydı, puntonun biri alt takımdan airbag açtığı için ağır hasarlı, son 1 lira zarara verdiğim punto kafadan sase podya tavana direğe kadar girmişti tavanda dahi boya vardı ama yürüründe yolda hızlı kullanımındada hiç bir sorun yaşamadım 2 yıl o arabaylada 170 - 180 km gibi hızlara çok çıktım no problema

Ulan eskiden tramer kaydı yoktu ne güzel on numaraydı herşey ( benim olduğum dönemlerde en azından )
    - Bize Her Yer TRABZON

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bu gibi sıkıntıların ana kaynağı müşteri temelli
    adam boru gibi yazmış: hasar takıntısı olan aramasın...... nooooktaaaaaaaa
    hala neyin peşindesinizki?

veya boya takıntısı olan aramasın... aramaaaaa yahuu
    yazmış adam işte nedirki bu manyaklık?
    hasarsız yada boyasız araç istiyorsan başka ilana bakingen

bütün bunların altında yatan tek şey var o da uyanıklık
    boyasız araç olsun, hemen ooo bunun her yeri çizik derler
    çamurluk boyalı olsun, oooo bu araba boyalı derler
    tampon değişmiş olsun, uçurumdan düşmüş muamelesi görür.
    hepsi sadece pazarlık yapabilmek için BAHANE
    yahu yürüyün gidin be
    Bişeyler yazacaktım aynısını yazmışsınız teşekkürler,

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aramayın siz de.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    birde parası altın gibi değerli zannedenler var honda jazzı satıyordum o sıra kapıda sonata ve a6 da vardı..
    24 bin tl idi yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şey istedim adam arıyor sanki maybach alıyor gelicem parayı tiko masaya koyucam sıcak para 20 bine verirmisin falan diyor.

sanki diğer türlü aracı ceviz badem karşılığı veriyorum.. )

Neyse ya güldüğüm kadar kızıyorumda ama burası türkiye ben alışdım artık..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben satacaksam arabanin eksiklerini veya kusurlarini tek tek yazarim.
    Kim okursa okursun yok o arabanin suyu buyu varmis vs..Gizleyecek biseyim yok.
    Bakimlarinda neler yapildi,neler eksik,neler yapilacak.
    Kazasi ne eger varsa tabi.herseyi yazarim,ona gore arasin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde parası altın gibi değerli zannedenler var honda jazzı satıyordum o sıra kapıda sonata ve a6 da vardı..
    24 bin tl idi yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şey istedim adam arıyor sanki maybach alıyor gelicem parayı tiko masaya koyucam sıcak para 20 bine verirmisin falan diyor.

sanki diğer türlü aracı ceviz badem karşılığı veriyorum.. )

Neyse ya güldüğüm kadar kızıyorumda ama burası türkiye ben alışdım artık..
    En sinir oldugum sey nakit sayacam,sicak para ne demek yaa)
    Tabiki masaya koyacaksin.
    Bi de pazarlik yok diye yazarsin hala diretir.
    Yok bu araba o kadar etmez bilmen ne.Alma o zaman

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef bu durum,buyuk kazalı aracların,hafıf bır kaza gecırmıs gıbı satılmasından dolayı oldu. Bunlar bınlerce tekrarlanınca,vatandasda tırstı.
    Yıne sahsıyet meselesı,ahlak o kadar bozuldu kı,guvene dayalı herseye tecavuz edıldı.
    Hatta adam dolandırmanın marıfet sanıldıgı bır noktaya geldık.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aciklamayi okumayani rencide edenlerdenim bende.

Her arayana anlatirsak omrumuz yetmez o yuzden aciklama bölümü var.

Valla bu millet bir garippp
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

hanz10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıklamada her şeyi belirttiğimiz halde 30 dakka vaktimi alıpta abi benim 52 bin lira param var hemde senin araçta 2 bin lira tramer kaydı varmış demesine küfür edilmez mi? Millet ölü s.kici biz aptal zaten

Ben istermiydim araçımla kaza yapım tramer kaydım olsun ama oldu istanbul bura yapıcak bir şey yok. Kaza bu heran olabilir dışarı çıktığımızda sağlam eve dönüceğimizin garantisi bile yokken artık bunlar saçma gelmeye başladi. İstemiyen almaz beğenmiyen almaz.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenler de takastan geldi 95 model fiat traktörü ilana koydum galeriden millet traktör de boya var mı diye sordu siz hala araba da boya takıntılı insanlar var diyorsunuz
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabada 7 tane hasar kaydı var 100 300 400 800 1000 1200 1600 tl 12 parçası boyalı 3 parçasıda değişmiş

En büyük hasarı bu 1600 tl olan tampon tampon demiri far değişti

Gelde anlat arabanın kazasız olduğunu Durduğu yerde vurdular kapı değişti sürttüler tampon boyandı değişen tampon 2 kere boyanmıştı yeni takılanın ilk boyası şükür Çoğu parçayı cebimden boyattım zaten renk farklarından midem bulandığı için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)