User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
81 sonuçtan 77 ile 81 arası

Konu: Hasar kaydı takıntısı olan aramasın !

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok abi zaten ilan aciklamasi okuyan harbiden yok Adamlara plaka tramerinin ekran goruntusunu yukluyorum, altina detayli yaizyorum hala aa o varsa olmaz diyor neyse sakince peki iyi gunler diyorum telefonda bekliyor fiyat mi kirmaya calisiyor ne yapmaya calisiyorsa Nnakit getiricem diyenler disinda. Bide 2-3 bin pazarlik yapip bizim paramiz helal para kismetlidir bereketlidir muhabbeti ceken var

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyalı araç takıntısı olan arkadaşları gayet iyi anlıyorum şayet ki benim gibi karşıdan bakınca boyalı araç ile boyasız araç arasındaki farkı görüyorlar ise... Türkiyedeki bu insanların boya takıntısı malesef bizim beceriksiz ustalarımız yüzünden oldu. Bodrumda S2000 in kaputunu boyatacağım , en iyi usta diye gönderdikleri Mustafa ustaya soruyorum .; Abi renk ayırır mı ? Adamın verdiği cevap şu : 60 ile geçersen belli olmaz.

Adam gibi takozlamadan , tesviyelemeden yada daha kötüsü 800 mikron macun üzerine atılan dalga dalga boyaları görüyoruz. Aynı araçta Lacivert ön kapı Açık mavi ön kapılarıda görüyoruz. Sıfır gelen kapıda akan boyamı istersiniz yoksa nokta nokta oluşan astar macun deliklerini mi . Daha sayardım ama gerek yok.

Boya var , Boya var. Usta var , Ustacık var o yüzden aracı görmeden karar vermemek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyalı araç takıntısı olan arkadaşları gayet iyi anlıyorum şayet ki benim gibi karşıdan bakınca boyalı araç ile boyasız araç arasındaki farkı görüyorlar ise... Türkiyedeki bu insanların boya takıntısı malesef bizim beceriksiz ustalarımız yüzünden oldu. Bodrumda S2000 in kaputunu boyatacağım , en iyi usta diye gönderdikleri Mustafa ustaya soruyorum .; Abi renk ayırır mı ? Adamın verdiği cevap şu : 60 ile geçersen belli olmaz.

Adam gibi takozlamadan , tesviyelemeden yada daha kötüsü 800 mikron macun üzerine atılan dalga dalga boyaları görüyoruz. Aynı araçta Lacivert ön kapı Açık mavi ön kapılarıda görüyoruz. Sıfır gelen kapıda akan boyamı istersiniz yoksa nokta nokta oluşan astar macun deliklerini mi . Daha sayardım ama gerek yok.

Boya var , Boya var. Usta var , Ustacık var o yüzden aracı görmeden karar vermemek lazım.
    Bir arkadaşım arabayı boyatmış, araba ruhsata iki renk kaydettirilmesi lazım yoksa polis bağlar yani.

Ben boyattım çamurluğun bir kısmını baya lokal boya, arkadaşımın kaportacısına gitmiştik, abi bi baksana boya var mı bunda, yeni aldık doğru mu söylemiş bize satan adam diye boş attım; çamurluğun parça boyalı olduğuna inandıramadım boya yok bunda beni mi yiyorsunuz dedi.

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde şu açıdan bakıldığında insanlarımız gerekli gereksiz ilanları arayıp saçma sapan fiyatlar teklif edip sonra neyse yav hasar kayıtlıymıs dıyıp kapatıyor. Boş vaktini memleket nüfusunun yarısı ***** sitede geziniyor ve olmayan parasıyla arabalara fiyat teklif ediyor. İnsanlarında böyle net ilan başlığı açması bana olağan geliyor.
    yalanmotors

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostlar bizim kızdığımız nokta aracın hasar kayıtlı olması değil , aracın gerçekten perte çıkıp ama aslında araçta birşey yok havadan hasar kaydı gelmiş tavrıdır. Kimsenin kayıt takıntıdı yok ama kaza takıntısı var. Yani oraya yaz delikanlı gibi aracın 2012 yılında olan kazada Kaput ön çamurluklar değişmiş , tavan düzelmiş, sol airbag değişmiş vs. vs.bu yüzden pert kaydı var bizde helal olsun diyelim , kayıt takıntısı ne demek ??

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)