Diğer irtibat numarası veren arkadaşlarada teşekkür ederim.
Sırayla tüm alternatifleri araştıracağım. En uygun fiyatı bulduğumda burada paylaşırım herkese yararı olsun
Diğer irtibat numarası veren arkadaşlarada teşekkür ederim.
Sırayla tüm alternatifleri araştıracağım. En uygun fiyatı bulduğumda burada paylaşırım herkese yararı olsun
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
bende farklı bir tavsiyede bulunucam
fotoğraf basabiliceğiniz bir yazıcı alsanız bence daha mantıklı olabilir
ornek veriyorum epson L800 alsanız , 300TL mürekkep ile ortalama 1800adet 10x15 fotoğraf basabilirsiniz , kağıdın kalitesine gore 100tanesi 15tl , 18x15= 270TL
10x15 için aşağı yukarı adet başı 0,31TL gibi bir rakam yapıyor ki bu üst seri bir cihaz, canon g 2400 gibi bir cihaz alırsanız mürekkepler 150tl tutar
bukadar resmi dışarda bastırmak hiç bana mantıklı gelmiyor ben kendim basıyorum A4 e kadar istediğim boy ve çeşitte farklı kağıtlarda daha güzel oluyor
yazıcının surekliliğide olucağından ilk başkta verilicek paraya değer bence
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
tabi burda beklentide çok onemli ama açıkcası benimde şuphelerim vardı , fakat 1-2 imkan bulup denedikten sonra kaliteye şaşırdım ve kullanmaya başladım
kağıdı hp,epson gibi markarlarınkini tercih ediyorum , kullanıcağım yere gore kalitesine gramajına karar vererek alıyorum 200gr olanıda var orta kalite 260gr olanıda var yüksek kalite tamamen ne basıcağıma gore belirliyorum
zaten oncesinde her kağıttan bikaçtane alıp denemeler yaptım farkı gormek açısından
bana 1-2 ornek mail gonderin baskı alıp gonderiyim kargoyla size fikriniz olur en azındanbeni tatmin ediyor resimlerimide x y z gibi firmalara emanet edip bastırmak istemiyorum işime geliyor yani
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ben daha ev yada ofis için alınabilir makul paralara profesyonel fotoğraf baskısı alınabilinen makina görmedim. Kısa süreli fuar showroom kullanımı için iyiler ama uzun süre dayanmıyor çabul bozuluyor ve kalite iyi değil.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Benimde 50 adet bastırılıcak fotom var takipteyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)