Arkadaşlar iş için abu dhabide olacağım ay sonu. Gitmemi ve yapmamı önerebileceğiniz tavsiyeleri alabilirim. Otellerin tümü 5 yılduzlı görünüyor. Gezmemi yememi önerebileceğiniz tüm tavsiyelere açığım
Arkadaşlar iş için abu dhabide olacağım ay sonu. Gitmemi ve yapmamı önerebileceğiniz tavsiyeleri alabilirim. Otellerin tümü 5 yılduzlı görünüyor. Gezmemi yememi önerebileceğiniz tüm tavsiyelere açığım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ferrari world uğramadan olmaz![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Ferrari World efsane kazıktır, bilginiz olsun. Girmeden hemen önce mağaza var, oraya uğrasanız bile yeter bence. İçeri girip ekstra dünya para vermeye gerek yok. Akşamları marinada nargile on numara oluyor bir de.
aynen inanılmaz kazık ya bide içerde güzel şeylerede ekstra alıyolar bence girilmeyedebilir
Camii var bitane adını unuttum kralın adına yapılmış gerçekten çok güzel bir camii zaten meşhur sanırım instagramda giden herkes paylaşıyor
yas marina pistinide gezebilirsiniz şansınız varsa belki araba kiralayıp track dayler oluyor haftasonu ben araştırmıştım orda stres atılabilir![]()
dünyanın en büyük camiisiydi sanırım görmenizi tavsiye ederim.
ferrariye gidilir hızlı tren tarzı bişi yapmışlardı ona binilir f1 hissiyatını yaşatan
marina güzel oturup bişeyler içilebilir
ay sonu gidiliyorsa mutlaka okyanusta yüzülür![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Yas waterworld var kocaman bir aquapark oraya gitmenizi öneririm ferrariworld ve yas waterworld un kombine biletleri satılıyor. O biletlerden alırsanız uyguna gelir hem
Bunu ben çekmiştim sırf bunun için gidilirpoşetleri üstündeydi.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Hangi otelde kalınır, nerede yemek yenir? Bu tarz önerilerde alabilirim. Gece kaçta bitiyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ben gittiğimde Sheraton Khalidiya'da kalıyorum. Merkezi bir yerde ve fiyatı da diğer Sheraton'a göre uygun. Oda da fazlasıyla geniş.
güzelim ülkemiz bu kadar yaşanmaz hale gelmişken en güzel öneri gidip Abu dhabi ye yerleşmeniz olur bence...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)