yavaş yavaş bütün ilanlar temizlenecek bu şekilde bence çok yerinde gayet güzel bir uygulama
Birde işin çalışan boyutu var. Yanlış hatırlamıyorsam 200+ çalışan personeli mevcut.
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Aracın fiyatını yüksek tutup alıcı olmazsa zamanla düşürürüm yazanlara iyi olacak bu paralı sistem.
Gerçekten satmak isteyen 3 4 lira fazla yazıp beklemek yerine daha mantıklı fiyat koyacaktır diye düşünüyorum.
Bence de çok iyi olmuş.
Sen adamın sırtından para kazanacaksın, o senden para almayacak var mı öyle bir dünya?
Sahibinden.com yüzünden herkes galerici oldu zaten...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bence de 1 üyelik için ücretsiz 1 ilan hakkı olmalı ve bu hak süreli değil süresiz olmalı yani ilanı verdin araba 1 ay satılmadı şak ilan kapanmamalı en azından ilan sahibi ilanı pasif hale getirene kadar bu hak sürmeli
Neden yersiz buldunuz ki? 50-60, 300-500 bin liraya araba satıyorsunuz. Adamlar aylık sadece 9 lira mı 16 lira mı ne istiyorBence haklarıda. Ben her ay ödüyorum ilandaki aracım için. Laf olsun diye ilan açanlarıda bir nebze azaltır umarım.
rakipler yakında reklamsal anlamda işi sıkı tutarsa sahibinden çok pişman olabilir.
İşi tekelinde zannediyor diye iyi racon kesiyorlar şimdilik
İşler bir ters gittimi ararlar bugünleri...
Rakam 19 TL olmalıydı. Bu soygundur beyler.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
kalite artsında parasına razıyız bazı apaçi takımı önüne gelen pert aracını sahibindene koyuyor piyasa yapıyor aklınca şimdi en azından böylelerinin sayısında azalma olur bir nevi.
otomotiv sektörü ile ugrasan birisiyim
bende yerinde bir uygulama nedeni de ''kurunun yanında yaş da yanar'' sözü tam buna uygun aslında
Bazıları borçtan,ihtiyaçtan dolayı arabasını uygun tutmaya calısıp ılan koyuyor ama bazı akıllılar da '' benım arabam daha temiz'' böbürüyle piyasayı p.ç edip ihtiyacı olanın da o arabayı almaya ihtiyacı olanın da önüne geçiyor
Hali hazırda işi mesleği başka olan ayaküstü araba satan adamların önüne geçecek hertürlü vergisel ve bu tarz uygulamarı yerinde buluyorum.
Esnaf olan dükkan açıyor vergi levhasını asıyor kurumsal üyelik için paralar ödüyor. Bence doğru olmuş uygulama.
Sahibinden çalışanları zaten sisteme kayıtlı telefon numaraları vs ile gerekli istatistikleri yapmışlardır.
Nasıl ki yılda 3 arabadan fazla al sat yapanlar vergiden kaçmak için başkası adına vekalet alıyorsa bununda bir yolu bulunur merak etmeyin burası Türkiye
İlan açıklamalarında kodlanmış bol bol irtibat numaraları görürüz![]()
hat alıp yönderilme yapsak yeni bir üyelik açsak daha uyguna gelir bu nasıl bir hadisedir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
O iş öyle kolay olmuyor.
Hatırlayanlar olacaktır. sahibinden'in otomobil bölümü gayet vasattı eskiden. arabam.com'un gazeteyle birlikte çıkan dergisi falan vardı. sahibinden'den açık ara öndeydiler. Sonra sahibinden doğru bir planlamayla piyasayı ele geçirdi. Diğer ilan siteleri kendilerini geliştiremedi bunca sene.
Yetmedi; yeni çıkanlar (tasit.com) zımba gibi reklamlar denedi, gene olmadı. Bu saatten sonra da pek bir şey değişmez.
Olacağı şudur. Bu parayı herhangi bi sebeple ödemek istemeyen kullanıcılar diğer alternatiflere yönelebilir. Fakat sitenin bunlardan etkileneceğini sanmıyorum. Zorda kalırlarsa 3-5 aylık doping kampanyası yapar, gene unuttururlar rakiplerini.
çok iyi olmuş tebrik ederim daha bu sabah yazmışdım favori ilanlarım konusunda sahibinden tavan ve taban fiyat uygulaması gerekir diye buda aynı kapıya çıkar..
piyasada bir rakam karmaşası var ..aynı kondisyonda iki araca arada uçuk fiyat farkı olucak rakamlar çekiliyor.
arabasını satmak istemeyen sadece yoklama çeken hatta arabası olmıyan bile saçma sapan uçuk kaçık rakamlarda ilanlar veriyordu..
birde onlara uyan bir kesim vardı o bu rakamı istiyorsa bende satarım o zaman bu rakama.. ama aracın öyle bir piyasası yok..
neyse piyasadaki şu balonun gazını alır bu hareket.. ilan verip satmak isteyen adam gibi rakam çeker adam gibi rakama satar.. yoklama çekmez öyle kefal avına çıkmaz.. çok iyi olmuş..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)