derbide iptal oldu hadi hayırlı olsun
Printable View
derbide iptal oldu hadi hayırlı olsun
Pazar günü kapalıyız...
Bizi bu duruma düşürenler utansın.
İlk defa oldu amk hep ilkleri yaşıyoruz.
Bu uzun bir gün ölürse buluşma yapalım beyler ağlayalım dertleselim zor günlerdi diyelim birbirimize.
yaptıkları şeyler kınamak facebook twitter ve internet yavaşlatma başka hiç birşey yapamıyorlar birde üstüne üstlük güvenlik zaafiyeti yok bu işin fıtratı böyle filan diyip üste çıkmaya çalışıyorlar ve hala akp seçmeni bunların yanında sizin yüzünüzden bu ülke bölünecek allahın çıkarcıları!!
Madem böyle ciddi bir tehdit ve istihbarat var, yarın okula, işe gidecek milyonlarca öğrencisi, çalışanı olan İstanbul'da ne olacak?
Nasıl bir hal aldı bu durum arkadaş.. Evden çıkarken sevidklerimizle helalleşecek duruma geliyoruz..
Almanyadan vs maça gelen arkadaşlarım var kim karsilayacak mağduriyet lerini
bizim müşteşarı herhalde akp den nasıl milletvekili olurum hesapları yapıyo...isthbarat olmayınca, aynı samanlıkta igne aramak gibi,polis için zor bir durum
Survivorda pazar akşamı büyük heyecan var beyler bırakın dış güçlerin oyunlarını.
Benim en büyük korkum terörün zorda olan ekonomiyi vurması sonucu Akp hükümetinin teröre teslim olması. Zaten şu anda korku havası yaratan terör amacına ulaştı.. Şu hükümete bir türlü güvenemiyorum, diğer yandan çıkış da yok.. Bu hükümet gitse yerine Chp gelse yine aynısı olur değişen hiçbirşey olmaz... Çanakkale savaşında şu anki partiler başta olsa imiş ilk günden teslim olurduk sanırım.
Beyler isyan etmeyin, hukumeti elestirmeyin,
*** atmayin asil teror propangandasi biziz bizim yuzumuzden ertelendi mac yapmayin etmeyin.
Bunlari gorupte hala hukumeti elestirene terorist damgasi vuranlarin aklindan suphe ederim ben. 3 4 gundur bu konu etrafta konusulup bas bas bagiriniliyor arkadas maca 1 2 saat kala sen kalkip niye erteliyosun ya cidden sasirdilar ya. Su uzun adamin geberdigi gun bi fakiri ciddi sevindiricem kirasini falan odicem oyle ahtim var.
Devlet bugün şu mesajı verdi.
Küçücük bir Stadı koruyamaktan aciziz o yüzden iptal ediyoruz maçı. Ülkeyi nasıl koruruz onuda bilmiyoruz.
Komple ülkeyi kapatalım.
Valla ben catir catir sokaktaydim bir cok yerde acikti ama kalabalik yoktu. Pkk li lavuklar bomba patlatacak diye sokagami cikmicam anasini satim. Olum kaderimizde varsa oluruz ama bu hainlere bak sokaga cikamiyolar dedirtmem. Bu arada bayagida polis vardi ama simdiye kadar nerdeydiniz. Macida neden zamaninda iptal etmediniz
dün akşam kuzenim istinye parkta canlı bomba yakalandı dedi. bu konu hakkında duyum alan var mı
Bana pek inandırıcı gelmiyor, capacity ve birkaç avm için de aynı şeyler söylendi.
macı iptal etmelerinin sebebi sondakikada aldıkları ciddi bir istihbaratmış,,heryerde birileri orda şurda canlı bomba yakalanmış diyo,,ya gercekten yakalanıyolar,,gizli tutuyolar,, yada bunlar birer dedikodu,,,bugün ankamall baya boştu,,diger avmleri bilmiyom nasıldı,,,ankara şuan çok huzursuz
Ölümden öte köy yok çıkın gezin dolaşın, ölüm her yerde ayağınız taşa takılıp düşüpte ölebilirsiniz, EYP ile de 1 kilometreden atılan kanasla da :D
Merkel uyarmış bu defa dinlemişler beyler
Mit kaldiriliyormus merkel den bilgi alınacakmış.
Bu Akşam muz cumhuriyeti olduk çok şükür tescilledik:)
Bir grup var odaklanmış, şartlamış hükümet, güvenlik güçleri ne yaparsa yapsın eleştiriyor, bunu söyleyenede akpli damgasını yapıştırıyorlar..
Bu ülkenin yarısı bu adamlara karşı tamam aynı fikirdeyiz o konuda ama yapmayın etmeyin, onların olup olmaması şu saatten sonra bir şeyi değiştirmeyecek. Bu derbi zaten geçen hafta Galatasayın oyuncusu Umut babasını terör saldırısında kaybettiğinde ertelenmeliydi belkide.
İlla etkisi vardır ama istanbul hayalet şehir gibi değil şuan, trafik yine aynı trafik, çoğu yerde aynı yoğunluk yine var, bu ülkenin insanına şu kapıyı açma bomba var desen açar bakar varmı yokmu diye, kim kapanıcak evine Allah aşkına
Bastakiler harbi saf, ortalik karisik, derbide problem olacagi belli, nevruz uyarilari geziyor, gecen hafta ilan edecektin yasi 1 hafta sureyle konser musabaka iptal diyecektin, hem yas ilaniyla + puan, hem de derbiyi son anda ertelemek gibi goze batmayacakti, infial yaratmayacakti
Kızının nişanı için maçı erteletmis padişah diyorlar beyler :)
Bugüne aldı reisleri ulaaa akşama maç vardı dedi sonrada valiyi aradı
Valiiii maçı ertelet kızım nisanlaniyor dedi.
Padişah bu her b.ku yapmaya yetkili :)
Terore karsi cikanlar dedikleriniz Aponun ulke barisi icin faydalarindan bahsediyordu bir kac yil once.. Terorun arastirilmasinin mecliste neden arastirilmasinin reddedildigini merak ediyorum mesela, acaba iclerinden birileri gizli kapakli destek veriyor da, o ortaya cikacak diye mi korktu akp mhp?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan derbi açıklaması
http://hbr.tk/icmSFa
Ama o saatlerde trt de canli yayindaymis. Bunu sundan soyluyorum suan cok ciddi manada yalan haberler dolasiyor her konuda. Umr can parkta canlibomba yakalandi dediler netten baktim asilsiz cikmis gibi gibi. Eger sende baska yerden duyduysan kaynaklari kiyaslamak gerekir. Yanlis anlama yalan soyluyorsun demiyorum. Asilsiz haberler cok. He sen suan nisandaysan rte de oradaysa o baska. Bundan dolayida yapmaz herhalde yok artik derim. En azindan daha erkenden iptal ederlerdi nisanla macin gununu unutacak degildir herhalde:)
Ben geyiq yapiyorum dedem
Ama gerçek olsa sasirmam zaytung bunu haber yaparsada şaşırmayın:)
padişah fenerbahçeli oldugundan braga maçında yorulan takımına torpil geçerek, maçı ileri tarihe aldırmış
https://www.youtube.com/watch?v=zNiOHq4Dlag
maçın ertelenmesinin sebebi bu olayın tekrar yaşanacağının bilinmesiydi, kimse masal anlatmasın!!!
Vay arkadaş teröristleri davullu zurnalı karşılatan parti teröre karşı çıkan tek parti dediler ya...
Teröre karşı tek parti hdp beyler, herşey ortada lütfen daha fazla saçmalamayın
Tek partimi dedim? Valla yukarda okadar seyler yazilimis edilmis hepsini okudum. Herkes daha burada brbirimizin laflarini carpitiyoruz konusamiyoruz. Oyuzden vay halimize demekten baska bisi diyemeyecegim. Herkesin fikri kendine hepimiz terore karsiyiz nasilsa aramizda pkk li yoksa tabi. Onun disinda istedigimiz seyler ayni ama anlasamiyoruz oyuzden bizden birlik falan olmaz bastakiler ne derse o olmaya devam eder yillarca bizde cekeriz
Abi ben suan hukumete inanmadigim gibi onlarada inanmiyorum. hic gercekci gelmiyor zamaninda bunlarla ic ice olan kisilerin o onergeyi vermesi komik. Daha yeni ozamanlarda taziyeye gidiyolardi hdp lilere... Siz inanabilirsiniz tabi saygi duyarim herkesin kendi dusuncesidir.
Hocam.siz hangi ulkede yasiyorsunuz ? Bu ulkede terore akp den fazla destek.veren yoktur. Oslodaki gorusme, dagdaki teroristi alkislarla bayraklarla getirip hic.bir sey yapmama, dagdaki teroristi meclise sokmayi chp mi destekledi ? Bu ulkedeki en.buyuk teror destekcisi akp ve hdp dir
Cogu arkadasin anlamadigi bir sey var' bu hukumet iyi degil ama demiyorum ki su gelirse iyi olur. Adin hukumetse, vatandasini koruyacaksin. Koruyamiyorsan siktirip gideceksin bu kadar.