maç ertelenir
Pazar günü kapalıyız...
Bizi bu duruma düşürenler utansın.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
İlk defa oldu amk hep ilkleri yaşıyoruz.
Bu uzun bir gün ölürse buluşma yapalım beyler ağlayalım dertleselim zor günlerdi diyelim birbirimize.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yaptıkları şeyler kınamak facebook twitter ve internet yavaşlatma başka hiç birşey yapamıyorlar birde üstüne üstlük güvenlik zaafiyeti yok bu işin fıtratı böyle filan diyip üste çıkmaya çalışıyorlar ve hala akp seçmeni bunların yanında sizin yüzünüzden bu ülke bölünecek allahın çıkarcıları!!
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Madem böyle ciddi bir tehdit ve istihbarat var, yarın okula, işe gidecek milyonlarca öğrencisi, çalışanı olan İstanbul'da ne olacak?
Nasıl bir hal aldı bu durum arkadaş.. Evden çıkarken sevidklerimizle helalleşecek duruma geliyoruz..
bizim müşteşarı herhalde akp den nasıl milletvekili olurum hesapları yapıyo...isthbarat olmayınca, aynı samanlıkta igne aramak gibi,polis için zor bir durum
Benim en büyük korkum terörün zorda olan ekonomiyi vurması sonucu Akp hükümetinin teröre teslim olması. Zaten şu anda korku havası yaratan terör amacına ulaştı.. Şu hükümete bir türlü güvenemiyorum, diğer yandan çıkış da yok.. Bu hükümet gitse yerine Chp gelse yine aynısı olur değişen hiçbirşey olmaz... Çanakkale savaşında şu anki partiler başta olsa imiş ilk günden teslim olurduk sanırım.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Beyler isyan etmeyin, hukumeti elestirmeyin,
*** atmayin asil teror propangandasi biziz bizim yuzumuzden ertelendi mac yapmayin etmeyin.
Bunlari gorupte hala hukumeti elestirene terorist damgasi vuranlarin aklindan suphe ederim ben. 3 4 gundur bu konu etrafta konusulup bas bas bagiriniliyor arkadas maca 1 2 saat kala sen kalkip niye erteliyosun ya cidden sasirdilar ya. Su uzun adamin geberdigi gun bi fakiri ciddi sevindiricem kirasini falan odicem oyle ahtim var.
Devlet bugün şu mesajı verdi.
Küçücük bir Stadı koruyamaktan aciziz o yüzden iptal ediyoruz maçı. Ülkeyi nasıl koruruz onuda bilmiyoruz.
Komple ülkeyi kapatalım.
Valla ben catir catir sokaktaydim bir cok yerde acikti ama kalabalik yoktu. Pkk li lavuklar bomba patlatacak diye sokagami cikmicam anasini satim. Olum kaderimizde varsa oluruz ama bu hainlere bak sokaga cikamiyolar dedirtmem. Bu arada bayagida polis vardi ama simdiye kadar nerdeydiniz. Macida neden zamaninda iptal etmediniz
dün akşam kuzenim istinye parkta canlı bomba yakalandı dedi. bu konu hakkında duyum alan var mı
Bana pek inandırıcı gelmiyor, capacity ve birkaç avm için de aynı şeyler söylendi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
macı iptal etmelerinin sebebi sondakikada aldıkları ciddi bir istihbaratmış,,heryerde birileri orda şurda canlı bomba yakalanmış diyo,,ya gercekten yakalanıyolar,,gizli tutuyolar,, yada bunlar birer dedikodu,,,bugün ankamall baya boştu,,diger avmleri bilmiyom nasıldı,,,ankara şuan çok huzursuz
Ölümden öte köy yok çıkın gezin dolaşın, ölüm her yerde ayağınız taşa takılıp düşüpte ölebilirsiniz, EYP ile de 1 kilometreden atılan kanasla da![]()
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
Merkel uyarmış bu defa dinlemişler beyler
Mit kaldiriliyormus merkel den bilgi alınacakmış.
Bu Akşam muz cumhuriyeti olduk çok şükür tescilledik![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)