Beyler aksam sörvayvir var mi ?
Printable View
Beyler aksam sörvayvir var mi ?
Endişem nevruzda bunların bir daha bomba patlatıp, mağduru oynayıp, eylemlerini arttırmaları...........
Akşam konser vardı yaaa.. Neyse başka zaman dinleriz.
Kurduklari partininde , orgutunde meclise soktuklari vekillerininde anasini avradini sikeyim soysuz ****** cocuklari
Kufur cozum degil ama Ankara'da olanlardan sanki istedigimiz yerde istedigimizi patlatiriz havasi veriyorlar o yuzden baska bisey soylemek gelmedi icimden
"İçimize kan akıtacağız ama dostlarımızla hayata devam edeceğiz. Terör şebekeleri susturulana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Şiddet olayları sona erene kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.
Yüreğinize su serpilmedi mi? Bu açıklama ile herkes rahat edebilir.
Adam bu son patlamayı 3.köprü ve yapılan hizmetlere bağladı ya laaaaa
azeri gazı yüzünden bunlar ruslar bize kzıyorlar gardaş aliyev
ulan her boku siyasete bağlıyosunuz
CAMİ AVLUSUNA Başbakanlık Forslu ARABALAR GİRİYORSA ÜLKE EMİN ELLERDEDİR...
İstikarlı gidişi bu tarz şeylerle bölmek isteyecekler ama yolumuzdan dönmücez hedef 2023
İzindeyiz aDam.
Reis.
Usta.
Dünya lideri.
Davos Fatihii.
- - -
Yandaşların içi rahat etsin diye klasik cümlelerini yazdım , siz soğuyun ben yerinize yazdım şuraya yazıp mide bulandırmayın.
Biz niye ayaklanamiyoruz ?
Bisey yazamiyorum. Ulke zaten bitikti ustune tuy dikildi. Bizi bu duruma dusuten bunlari savunan destekleyen her kim varsa Allah bin belalarini versin.
Birazdan kanallarda yayın yasağı savunma görevi başlar, yayın yasağına karşı çıkanlar ise vatan haini ilan edilmek için uğraşılır.
Bundan bi önceki patlamada tayyip istifa etsin diyen birisini vatan haini ilan etmişti tayyip kanalları çünkü.
Adam 30 yıl okumuş profösor olmuş, çıkmış kanala istihbaratın hiçbir suçu yok konumumuzdan dolayı böyle olaylar olabilir diyor.
https://www.youtube.com/watch?v=6nZC-HUDhx8
Geçen gün bır bır öten hükümet yalakaları nerde ya hala yalamaya devam mı??
Çok şaapmayın ya. Olur öyle arada.
Neyse. Asıl gündeme geri dönelim.
Yarın maç kaçtaydı? Sahi şampiyon kim olur?
Survivor nolur onu bunu bırakın. Yılmaz Morgül falan efsane.
Millet gezi olayında ayaklandı gördükleri muamele ortada . Ya öyle değersiz bir ülke olduk ki geçen gün Sivas Belediyespor-amedspor maçı vardı sivasta.
Taraftarlar ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' diye bağırdıkları için Sivas Belediyespor pfdk 'ya sevk edildi .
Ölenlerin ruhları şaad olsun inşallah,mekanları cennet olsun,yaralılara da Allah,tan c.c şifa dilerim..çok üzücü gerçekten..