http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...zeteler-ic.jpg
Devlet ciddiyeti ile yönetilen ülkeler dünyanın her yerinde vatandaşlarını koruyor.Birde bizimkilerin aymazlığına bak...
http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/...misti-1144242/
Printable View
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...zeteler-ic.jpg
Devlet ciddiyeti ile yönetilen ülkeler dünyanın her yerinde vatandaşlarını koruyor.Birde bizimkilerin aymazlığına bak...
http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/...misti-1144242/
o bir şey değilde ölenler israil li olduğu için tweeter orda burda sevinç naaraları atanlar var .. yuh dedim..
insanlar iki dakikada nasıl döner düşünün sabah bomba patlıyor ölenlerin uyruğu ırkı bilinmediği için Allah rahmet eylesin lanet olsun teröre diyorlar ölenlerin israil li olduğunu duyunca birden teröristin yanında yer alıp beter olsunlar demek nasıl bir zihniyet nasıl bir ahlak nasıl bir edeb nasıl bir insanlık.. kafam aklım beynim almıyor..
O beğenmediğimiz diye söylerken bu Mavi Marmamara olaylarından sonra ülkece bir sevilmeme durumları olmuştu hoş bence yine gemidekilerin bir provakasoynu vardı o kadar gitmeyin karşılık veririz demelerine rağmen adamların üzerine gidiyorlardı..
İsrail ticareti dünyaca ünlüdüradamlar hakkını veriyorlar.. Başımızdaki gibi müslüman olacağını böyle yahudi dostlarımız olsun..
Suriye"lilere 29 Nisan"dan sonra Türk vatandaşlığı ve oy hakkı tanınacak diye bişey duydum, doğrumudur bu haber???
Eğer dedikleri gibi olursa isteyen istediği gibi bunları kandırır istedikleri örgüte çekerler.
Suriye"liler genelde saf insanlar, nereye çekersen oraya giderler.
"İNŞAALLAH" örgütlere kanıp Asker"e ve Polis"e taş atmazlar, "İNŞAALLAH"...
Gelenlerin muhtemelen %70-%80"i tayyipe oy verecek, durumlar çok karışık çok...
Abi "Tövbe Haşa Tövbe" bu güzel ülkemizin insanlarının çoğu dinimizin sadece işine gelen yönlerini kullanmaya çalışıyor.
Bazı insanlar varki haram yer, kumar oynar, içki içer, milleti dolandırır ama işine gelince sana din muhabbeti yapar, bu insanlara yazık gerçekten yazık...
İnternette videosunu görmüştüm, bu israil denen piç kuruları küçüklükten okullarda "TÜRK" düşmanlığı dersi veriyorlardı.
Katliamcı piçlerde bunlardı, acıma duygusu yok bu israilli piç kurularının hiçbirinde.
Garip bir şey öğrendim, umarım doğru değildir..
Ankara da ki patlama da devletin açıklamasına göre 37ex vardı.
Bugün, arkadaşla konuştım ankarada ; arkadaş diyor ki Çankaya belediyesinden 75 tane cenaze kalkmış....
Nasıl yalanlar söyleyip, kandırıyorlar belli değil ...
olay ÇOK YÖNLÜ araştırılıyormuş...
şair burada diyor ki, 'tamam terörist patladı ama bakalım bunun arkasında hangi köşe yazarı, hangi doçent hangi rektör var! içimizde hala iktidara biat etmeyenler var, onlar yüzünden oluyor bu terör!!!'
yaşça büyüklerden biri olarak şunları demek isterim:
sakın ola ki, Kürt arkadaşlarımızı, Kürt halkını zan altında bırakmayın! emniyetin, askeriyenin bile ne kadarının Kürt olduğunu bilseniz böyle konuşmazsınız
sakın ola ki, ölenler İsrail'li diye sevinmeyin, terör kurbanının dinini imanını sorgulamak kimsenin haddi değil
sakın ola ki, vatan hainlerini bir an olsa bile unutun! vatan hainlerini unutmak, vatana en büyük ihanettir!
sakın ola ki ölümlere şehitlere kendinizi alıştırmayın, yarın en yakınını alır, ömür boyu yasını tutarsın
sakın ola ki tepkisiz kalmayın, öyle bazılarının istediği gibi ezik sesi çıkmayan bir toplum olmayın! baskılar yüzünden en az 1 milyon kişinin teröre hayır diye yürümesi gerekirken, korkudan köşemizde pısıp kalıyoruz!
son olarak:
sakın ola ki çocuklarınızı bu vatanın nasıl kurtulduğunu, cumhuriyetin nasıl kurulduğunu anlatma işini sadece öğretmenlere bırakmayın!
ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, nasıl olsa birileri çıkıp da 'gavura Allahtan rahmet dilenmez' diyecek, ben insanım ya siz?
Arkadaşlar şunu ayırt etmeyi bir öğrenemediniz.
Her kürt pkklı değildir, forumda ve camiamızda kürt olup vatanını seven, bayrağına düşkün bir çok arkadaşımız var böyle yaklaşımlar hoş değil böyle söylemlerde bulunmayın.
Yine gayrimüslim arkadaşlarımız da var forumda, onlarla ilgili de saçmasapan yorumlar yapmayın, insanları rencide etmeyin. Tekrarında banlanırsınız.
Bu terör olaylarının sorumlusu başta AKP ve HDP, sonrasında CHP ve MHPdir. Mecliste oturup, ceplerini doldurmaktan başka hiçbir amacı olmayan bu o.çocukları bu memlekette olan herşeyden sorumludur. Hepsinin elleri bu kana bu pisliğe bulaşmıştır.
Varsa bir delikanlı apo denen o.çocuğunu çıkarır asar, yoksa hepsinin gözümde o teröristten farkı yoktur.
Beyler birazdan Survivor yeni bölüm.
Normal zamanda Cumartesi akşamı trafiği %70-80 olması gerekirken bu akşam böyle
http://i.hizliresim.com/bDGPJm.png
Ayrıca ölen vatandaşlara sevinenler kadar ahlaksız, vicdansız ve şerefs.iz insan müsveddesi olamaz..
Bu baştakiler nasıl bir pislik oldular, nasıl ülkenin ta içine ettiler..
Arkadas o bombayi patlatan kadin kameralardan belli belirsiz gordugum kadariyla sadece tipten sekilden 10 sene yer o caddenin ortasina kadar hic bir polise vs denk gelmeden nasil gelmis hayret dogrusu.
Ankaradaki bombalarda dahil olmak uzere bugunki patlayan sahis da kanimca uzaktan baska birileri tarafindan patlatilmis...
Allah bunlarin bin turlu belasini versin bu vatani bu duruma dusurenlerin hepsine yaziklar olsun hic birirnin yatacak yeri yok!!
nusaybindede şehit sayısı 3 e yükselmiş. ulan neye üzülelim şaşırdık. çatışmada şehit olan askerimize polisimizemi? canlı bombada ölen insanlarımızamı? yoksa ülkenin bu duruma düşmesine mi? 3ü 1 arada yaptı bu baştaki o.cocukları.