cevap bekliyorum abi, ben bu adamı seviyorum ve sağda solda fikirlerini konuşuyorum bilmediğim bişeyi varsa öğrenmek istiyorum abi görünce açıklar öğrenmiş olucam
Printable View
cevap bekliyorum abi, ben bu adamı seviyorum ve sağda solda fikirlerini konuşuyorum bilmediğim bişeyi varsa öğrenmek istiyorum abi görünce açıklar öğrenmiş olucam
Osman Pamukoglu gibi bir adam bu ülkenin basina gelse
Taksim daragacindaki halat kullanmaktan kisa sürede yıpranır.
O kadar cok asılacak vatan haini var ki.
Bu adam gelse agizindan pkk ve akp hdp çıkanın vay haline.
Reis usta uzun adam rabia diyenlerin vay haline o yuzden kimse sevmez.
Gotten kan almış derler pkk lilar. Nefret ettigi pasalarin başındadir.
Osman Pamukoğlu iyi bir komutan, vatanı için canını verecek bir insan olabilir ama ülkenin başına gelmesi hayırlı olacak biri değil. O kadar yaşadığı olaydan sonra akıl sağlığınında tam olarak yerinde olduğunu düşünmüyorum, çok severim ama iyi yada kötü, bazı konularda çok uçuk fikirleri var
Pamukoğlu gelirse direk geleni geçeni asacak öylemi yani kimseyi dinlemeyecek ?
Sadece öğrenmek amaçlı okuyorum hiçbir politik görüşümde yok ama bu biraz çizgi roman stili hayal etmek gibi olmuş
Ülke olarak alışmışız birilerinden emir alıp kucaklarina oturmaya yıllardır , böyle düşünmekte haklısın abi ama yeniliklere artık açık olmamız lazım . Birilerini kötülemek yerine artık denemekte fayda var demek lazım .
Daha kötü günler bekliyor bizi . Ülkenin başındakiler de sorun yok tüm Türkiye de korku hakim , bunu düzene sokacak iktidar evet ama öyle bir şey de soz konusu değil . Kaldık biz bize .
Acaba sokağa çıkıp hareketlenilse bu sefer de 3-5 canlı bomba oldu diye ülkeyi düşürmek istiyorlar maksatıyla içeri mi atarlar .
Çünkü dediğim gibi futbol maçında "ne mutlu Türküm diyene" sloganı yüzünden takım PFDK ya sevk ediliyor artık . Kendi ülkemizde yabancı konumundayiz. Suriyeliler kendi ülkelerinde bulamadıkları keyifli huzurlu hayatı bizden daha iyi yaşıyorlar ülkede .
Tartışılması gereken tonla şey var
Ülkenin %50 sinin akıl ve ruh sağlığı bozuk, ayrıca cahiller. Burda geriye kalanların fikirleri mi uçuk? :)
Osman paşayı ailecek tanırız. Söylediği herşeyi tam manasıyla yapabilecek bir adamdır. Son derece de dolu bir adamdır. Ama rantçı değildir! Dürüsttür en ufak konuda bile, bu yüzden siyasi camiacılar bu adamı sevmezler. Çünkü kimseyi pışpışlamaz. %50 ye de bihayli çok bir adam. İmkanı yok sevmezler.
Osman Paşa'nın mı akıl sağlığı yerinde değil?
Asıl bunu söyleyenin akıl sağlığından şüphe ederim. Açıp bir zahmet okuyun adamın özgeçmişini.
osman Pamukoğlu naaptı size ya ondan ne istiyosunuz ?
facebook gene felç..
Hangi konu rahatsız ediyor sizi , merakla bekliyorum. ????
https://www.youtube.com/watch?v=LlzZCYcZprE
Evden çıkarken helallik alacaz artık. Vasiyet falan mı yazsak ?
'Gelen gideni aratıyor' cümlesi ne kadar doğru yerlere gidiyor. Erbakan,Türkeş,Baykal..
gelenlere bakın gidenlere bakın..
Osman paşayı burada kimsenin eleştireceğini zannetmiyorum. Kendisiyle birebir diyaloğum oldu. Genel merkezde görmek isterdim açıkcası.
Burada sanıyorum paşa ile ilgili yanlış anlaşılma oldu. Konu amacından sapmasın lütfen.
Umarım dediğin gibidir, yanlış anlaşılma olmuştur.
Konunun amacı ne Fatih ? Oturup her patlamada aynı muhabbeti mi yapıcaz, vahlar tühler bişe kurtarmıyor artık. Giden gidiyor, daha vahimi ülke kan ağlıyor.
Ben sana söyleyim kardeşim, birileri akp ye giydirecek birileri çıkacak onları savunacak taa ki bi sonra ki patlamaya kadar unutulacak gidecek
ben bu amaca hizmet etmiyorum o zaman. yeni hareket şart, şart şart.
Osman Pamukoğlu büyük bir insan. Sürekleri doğruları içimden geçenleri söylüyor bu yüzden de siyasetçi olamaz.
Buarada patlama görüntüleri youtube'a düşmüş. Tavsiyem izlemeyin izlettirmeyin.
Günün 18 ~19 saatleri arasinda toplu taşıma meydanlar kalabalık caddeler sokaklar avmlerden uzak durun
Genellikle ana haberler başlamadan yapılan eylemler bu tedbir sayesinde kurtulabilirisiniz.
Diye mesajlar paylaşılıyor.
Komedi ya bu ulkede tesadüfen hayatta kalabilmek :)
Kürtüm ben en en az da bana kürtüm diye farklı gözle bakan arkadaş kadar Türküm. Görevimi fazla fazla yapiyorum devlete trilyonlarca vergi veririm kaçagım kuçagım yok. Ailemde şehit var. Trafik dışında polisle işim olmamış. Şimdi güzel hemşerim sen neden bana farklı gözle bakıyosun anlat bana bilmek istiyorum ?
Zaten sen bana ben sana farklı gözle bakıyosam artık boşver kaybetmişiz. Onlar kazanmış.
Ne mutlu Türküm diyene,Ne mutlu Türküm diyebilene!
Geçen yıl 1-2 saat civarı bulunmuştum İstiklal Mahallesi"nde, 1 yıl önce en azından rahat rahat gezebiliyordum İstanbul"da, ne zaman bu Suriye"ye girme meselesi çıktı bunlar olmaya başladı.
Kurdurmuş köpeği vurmazsan gelir sahibini ısırır. Bazı sorunların siyasetle değil askerle çözüleceği kesindir. Ve o asker tam olarak osman pamukoğlu askerine emir verip kışlada oturacak adamla olmaz bu işler ki bu adamın kan uykusu belgeselini izlerseniz öyle bir adam olmadığını anlarsınız.
Askerleriniz vurulan pkklıları toplasın resimlerini çekelim haber yapacaz diyen gazeteciye ben askerime leş toplatmam çekecekseniz işte hepsi o dağlarda biz onları burada bırakacaz ya sahipleri alır yada kurt köpeklere kalsın diyecek kadar delikanlı bir adamdır.
yanlıs okumadıysam adam pamukoglu dıye yanlıslıkla yazdım dıye hemen altındakı postta belirtmiş,zeka sevıyesı mınumum olan adam bıle osman paşaya zannetmem sallasın,hain değilse tabi.
o arkdaş düzeltme yaptı zaten problem yok bi abi daha yazmıştı bildiği bişe varsa öğrenmek istedim.
Numan Kurtulmuş, "olanlara bakıp, büyük resmi görmenizi istiyorum" dedi.
Sıradan bir vatandaş olarak zatı alilerine;
"Büyük resim falan umrumda değil. Sokakta elimi kolumu sallayarak yürüsem yeter" diyorum.
Onu diyen açıklamasında helal oy'dan köprü,hastane,havaalanı yaptıkları hizmetlerden reklamda verdi.
"Evlerimize kapanmayıp, çarşıda pazarda içimiz kan ağlayarak gündelik hayatımıza devam edeceğiz"-Numan Kurtulmuş
Çevirisi: Eve kapanmayın ekonomi zaten b.k daha da batırmayın ölücekseniz de ölün biz kınarız şiddetli şiddetli.
Biri kardeşlerime söylesin 3.köprüden geçmek,3.havaalanından uçağa binmek,duble yollarda gitmek için önce hala hayatta olmak şart.
Beşiktaşta ses bombası patladı diyorlar aslı varmı? Karşıdada bomba yüklü araç yakalanmış?
Forumda olmasa haber alamıyacaz, tık diye gidiyor haber siteleri, facebook vs bizim foruma dokunmuyorlar Allahtan
Son 15 senedir benim gibi dusunmeyenlerin bu ulkeyi getirdikleri durum ortada. Bende artik boyle dusunuyorum alayi dusman olsun sorun yok. Ortalikta pkkliyim diyip gezenler bomba patlatanlar hewaller geze dursun. Bende boyle dusuniyorum diye tukaka oliyim umrumdami ? Komik...
Heryer bos beyler heryer insanlar korkudan disari cikamaz oldu kadikoy, avm ler, metrolar, sehir merkezleri falan bombos ulkeyi bu hale getirenlerin anasini s.keyim.
Daha once ayton senna yazdi dedim noluyoruz o.c felan yanlis yazilmos duzellti okumayan yada görmeyen arkadaslar icin. Osman Pamukoğlu icin yapilacak elestiri y9l bu adam görev adam malam mevki adami degil özgeçmişini okuyan herkes mert oldugunu gorur. Akpnimde muhalefetinde allah belasini versin. Ben kurtulusun hepardan gelecegine inanlardanim. Bu adami kimse sevmez evet cunku yalaka degil olanida got edip bırakıyor. Ins. Baraji asar ve yerini bulur. Hdp baraj assin diye veren cahil okuzler bu cabasini hepar icin kullansa suan bu halde olmazdik. Bu adam gelmeden dedikleri yapilmadan teror bitmedi bitmeyecek. Adam anti terör uzmani. Efsane sozu var
Suan herkes yilanin kuyruguyla uğraşıyor bunun govdesi var kafasi var kandil bitmeden, sinirlar kapanmadan sehirlerin temizlenmesi birsey ifade etmez
Telden yazdığım için bazi karekter ve kelimeler yanlis olmus.duzeltme yok. Kusura bakmayin kötü imla için
Yaşın büyük ses çıkarmayayım diyorum ama senin yaptığın terörist veya yandaşlarına tepki değil artık ırkçılığa giriyor rahatsız etmeye başladı yazdıkların ; bu forumda din , ırk , mezhep olarak karışık her kesimden insan var sen burada kalkıp böyle cümleler kurarak ortamı gereksiz geriyorsun , insanları zan altında bırakıyorsun . Seninde şu kafa ve mantık yapın benim gözümde canlı bombadaki cahil zihniyetten farksız mesela . Aynı memlekette hiç suçu olmadığı yere bütün kürtlere düşmanım diyebiliyorsun ya? Neyse uzatmayacağım yönetim sanırım görürse gerektiği yerde müdahale eder .
en net patlama anı
https://www.youtube.com/watch?v=-ZjAjTxj8II
daha durun parasını aldıgımız suriyeliler 4-5 seneye palazlanır.esas mevzu ozaman kopar.