User Tag List

Sayfa 13/27 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
501 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: İstiklal Caddesi Patlama

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beşiktaşta ses bombası patladı diyorlar aslı varmı? Karşıdada bomba yüklü araç yakalanmış?

Forumda olmasa haber alamıyacaz, tık diye gidiyor haber siteleri, facebook vs bizim foruma dokunmuyorlar Allahtan

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arkdaş düzeltme yaptı zaten problem yok bi abi daha yazmıştı bildiği bişe varsa öğrenmek istedim.
    çözemedinmi hala,sürü meselesi,kendı dıyecegı varsa dıyemez,baskasından beklerler bırı zıpladımı hemen arkasından 3-4 tane post gelır her konu aynı,takmamak lazım

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi bizim elimizde olan bi durum olsa o kısımdan şerefsizleri bertaraf edelim olay bitsin,bizim elimizde olsa keşke ilk ben sıkarım ****** çocuklarına.

Seni ve senin gibileri ne yapacağız ? Bu düşündüklerin düşman olma sebebi,hala farkında değil misin?
    Son 15 senedir benim gibi dusunmeyenlerin bu ulkeyi getirdikleri durum ortada. Bende artik boyle dusunuyorum alayi dusman olsun sorun yok. Ortalikta pkkliyim diyip gezenler bomba patlatanlar hewaller geze dursun. Bende boyle dusuniyorum diye tukaka oliyim umrumdami ? Komik...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son 15 senedir benim gibi dusunmeyenlerin bu ulkeyi getirdikleri durum ortada. Bende artik boyle dusunuyorum alayi dusman olsun sorun yok. Ortalikta pkkliyim diyip gezenler bomba patlatanlar hewaller geze dursun. Bende boyle dusuniyorum diye tukaka oliyim umrumdami ? Komik...
    Zamanında senin gibi düşünenler attı içinde bulunduğumuz durumun temellerini, üstüne gelenlerde sıvadı. Sana göre ülke bölünmüş zaten, ayırmışsın kafanda ülkeyi ikiye, sen düşünce tarzınla mı hayır gelecek bu ülkeye?

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heryer bos beyler heryer insanlar korkudan disari cikamaz oldu kadikoy, avm ler, metrolar, sehir merkezleri falan bombos ulkeyi bu hale getirenlerin anasini s.keyim.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha once ayton senna yazdi dedim noluyoruz o.c felan yanlis yazilmos duzellti okumayan yada görmeyen arkadaslar icin. Osman Pamukoğlu icin yapilacak elestiri y9l bu adam görev adam malam mevki adami degil özgeçmişini okuyan herkes mert oldugunu gorur. Akpnimde muhalefetinde allah belasini versin. Ben kurtulusun hepardan gelecegine inanlardanim. Bu adami kimse sevmez evet cunku yalaka degil olanida got edip bırakıyor. Ins. Baraji asar ve yerini bulur. Hdp baraj assin diye veren cahil okuzler bu cabasini hepar icin kullansa suan bu halde olmazdik. Bu adam gelmeden dedikleri yapilmadan teror bitmedi bitmeyecek. Adam anti terör uzmani. Efsane sozu var

Suan herkes yilanin kuyruguyla uğraşıyor bunun govdesi var kafasi var kandil bitmeden, sinirlar kapanmadan sehirlerin temizlenmesi birsey ifade etmez

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanında senin gibi düşünenler attı içinde bulunduğumuz durumun temellerini, üstüne gelenlerde sıvadı. Sana göre ülke bölünmüş zaten, ayırmışsın kafanda ülkeyi ikiye, sen düşünce tarzınla mı hayır gelecek bu ülkeye?
    Bombalar bi patlamasin sehitler vermeyelim ben dusuncemi degistiririm kardes veya degistirmem o son is

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telden yazdığım için bazi karekter ve kelimeler yanlis olmus.duzeltme yok. Kusura bakmayin kötü imla için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşın büyük ses çıkarmayayım diyorum ama senin yaptığın terörist veya yandaşlarına tepki değil artık ırkçılığa giriyor rahatsız etmeye başladı yazdıkların ; bu forumda din , ırk , mezhep olarak karışık her kesimden insan var sen burada kalkıp böyle cümleler kurarak ortamı gereksiz geriyorsun , insanları zan altında bırakıyorsun . Seninde şu kafa ve mantık yapın benim gözümde canlı bombadaki cahil zihniyetten farksız mesela . Aynı memlekette hiç suçu olmadığı yere bütün kürtlere düşmanım diyebiliyorsun ya? Neyse uzatmayacağım yönetim sanırım görürse gerektiği yerde müdahale eder .

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha durun parasını aldıgımız suriyeliler 4-5 seneye palazlanır.esas mevzu ozaman kopar.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha durun parasını aldıgımız suriyeliler 4-5 seneye palazlanır.esas mevzu ozaman kopar.

Bi açılım da o kardeşlerimize yaparız diyosun güzel olur valla . O kadar güzel ülkeyiz ki bizim dışımızda herkes mutlu
    imzasız..

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birşey diyeyim mi yaşadığım semtte çok fazla suriyeli var adamlar rahat dükkanları var evleri var birlik beraberlik var kaç kişiyi darp ettiklerine şahit oldum.Palazlanıp seslerinin çıkmasını bende tahmin ediyorum.
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten önümüzdeki ay oy verme hakları işlemleri de tamam..
    Kendi ülkemizde yabancı oluyoruz..

YUkarıdaki postun tekinde arkadaş yazdı ama arada kaynadı önemli olan husus; Dünkü anlaşma gereği kaçak bir mülteci bizim ülkeye verilecek, yerine burdan bir Suriyeli alınacak.. O da okumuş, varlıklı olanları.. Yani tüm vasıfsız, terör potansiyeli olanlar ülkemizde tutulacak hem de 3+3milyar Euro için..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim konuşduğum bir suriyeli aynen şu lafı söyledi suriyenin bu hale gelmesindeki en büyük neden sizsiniz sizin yüzünüzden bu haldeyiz dedi..

düşünün bu zihniyette olan insanlar var türkiyede.. bu tip adamları bir kaç sene sonra düşünemiyorum.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün bir tweet atıldı. neden tabelalar arapca degıl dıye? once yuh dedım ıcımden sonra taksımı dusundum. komple arapca yazılar- restoran lar vs ler... olunca sasırmam artık.

+

yukarıdaki kürtlere giydiren arkadaşa türk gecınen vatan haınlerını ne yapacagız dıye sorarım? ırkcılık yapacagımıza kendı ırkımızı once temızleyelım derım. artı adamlar ben kürtüm ama türklukle turk olmakla bu bayrak altında yasamakla gurur duydugunu soyluyor sen hala ben nefret edıyorum sızden dıyorsun. e o halde amac nedır? adolf un amca oglu musun kardesım? canın kan mı cekıyor?

Kagan_KOÇAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölen 4 kişiden 3'ü İsrail Vatandaşı 1'i de İran vatandaşıymış paylaşıldımı bilmiyorum...

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kagan_KOÇAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölen 4 kişiden 3'ü İsrail Vatandaşı 1'i de İran vatandaşıymış paylaşıldımı bilmiyorum...
    Paylaşılmadı..
    Buna istinaden bir bilgi de ben yazayım.. Ölen İsrail vatandaşları için İsrailli diplomat Amerika gezisini yarıda bırakıp İstanbul'a geliyormuş.. Beğenmediğimiz admlar vatandaşları için nasıl bir gayret içinde..

Bizimkilerse Alman'lar patlama olabilir diye uyardı diyerek niye milleti korkuyorsunuz diye çıkışıyorlar.. İstihbaratınızı da sizi de ......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaşılmadı..
    Buna istinaden bir bilgi de ben yazayım.. Ölen İsrail vatandaşları için İsrailli diplomat Amerika gezisini yarıda bırakıp İstanbul'a geliyormuş.. Beğenmediğimiz admlar vatandaşları için nasıl bir gayret içinde..

Bizimkilerse Alman'lar patlama olabilir diye uyardı diyerek niye milleti korkuyorsunuz diye çıkışıyorlar.. İstihbaratınızı da sizi de ......
    neden begenmiyorsunuz israillileri ? kendimden örnek verirsem hayatımda ne israilliden ne ermeniden nede rumdan kazık yemedim ama hep bizim tayfadan yedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)