kardeşimden birisi Allah korusun üni okuyolar eğerki bişi olur aleni şekilde yazıyorum doğudaki kürt mitinginde kendimi patlatmassam cümle alem götümü siksin açık ve net
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
asıl terörist Türkiye diyen adamla el ele kol kola paçoz basit bir sahnede şarkı söylerken kürtçe mektuplar okunup ağlanırken davul zurnalarla karşılarken düşünecekti ipin ucunun kaçacağını
Fatih portakal değilmiydi Demirtaş'a HDP ye methiyeler düzen oy isteyen..
Saz çalıyor adam yaa.. Bu adamlara destek olanlar? Ailecek HDP ye verdik diyenler, terörü destekleyen sözde akademisyen ve aydınlara destek verenler şimdi huzurlu mutlu şekilde kutlama yapıyorlar.. Bu adamlara inananlarda suçlu arıyor.. Suçluyu çok uzaklarda aramamak lazım..
Başdakini sondakini tınlamaz kimse iş o haddeye gelirse, baştakinin yapacağı tek şey kaçabilecek bir ülke bulmak olur. Sosyal medyada sağda solda sürekli çığırtkanlık yapanlar değilde, işinde gücünde olan, olanları köşesinden sessiz sedasız izleyen bu ülkenin gerçek insanları bir ses çıkarmaya başlarsa doğulusuyla batılısıyla o zaman görürüz kim neye engel olabiliyor..
Kürde haksızlık yapılıyor doğru, bu ülkede herkese haksızlık yapılıyor ödediğimiz saçma vergiler, başımızdakilerin sürdüğü saltanat, en önemlisi insanlar hakkını arayamasın diye alınan bariz önlemler var bir çok konuda, haksızlıktan bol bir şey yok ülkemizde. Yıllar öncede bu böyleydi hala aynı.
Ben dış dünyadan bir ortadoğu ülkesi gibi gözüktüğümüze inanmıyorum, bazı ibneler öyle olsun diye dua ediyorlar ama yok öyle bir şey. Hani sevmiyoruz iktidarı tamam ama tutupta sırf iktidar karşısında olmak için bu memleketin zararına konuşanlarlada aynı safta olmamak lazım, aklı selim insanların yaptığı en büyük yanlış bu şuan..
ya amk kürde ne haksızlık yapılıyor pkk'yi destekleyen hdpye ben mi oy verdim bırakın sosyal mesaj vermeyi artık gerçekleri görün
kanal d de kısmetse olur var.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Normalde millete memleketiyle bile gavur diyen mezhebiyle bunlar ensest diyen turkcu diye kafatasci terorden besleniyor diyenler gelmis simdi bir olalim bilmem diyor komiksiniz amk. Ben kendi adima veriyorum tepkimi chpye bir daha oy atarsam ellerim kirilsin dedim ben NEDEN ? Cok sukur muhakeme yetenegim var benim koyun degilim ben cikarim da yok begenmiyorum politikalarini asla da atmam oy bir daha. Siz bu kadar cesur musunuz da gelmis burada chpye laf ediyorsunus hemen sucu baskalarina atmaya calisiyorsunuz azicik kendinize sayginiz kaldi mi da konusuyorsunuz SORUMLULUK NE ZAMAN KABUL EDECEKSINIZ NE ZAMAN OZ ELESTIRI YAPICAKSINIZ BIRINIZI DE GORELIM MK YA SURADA HARBIDEN BIZDE DE SUC VAR DESIN.
nokta atışı olmuş bu![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
arkadaslar umraniye canparkta bomba yuklu arac varmis haberleri aliyorum civarda olan varmidir bizi bilgilendirebilicek ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Hala çıkıp korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz diye konuşuyorlar. Be ..çları patlamalardan önce bile dünya kadar koruma ile geziyordunuz. Gelip sokakta gezen vatandaşa nasıl kormayın yılmayın diyebiliyorsun! Aralarından 3-5 tanesi korumasız zırhsız araçla şu meydanlarda 3-5 gün gezsinde görelim.
ulan hala şaka gibi tipler var utanmadan boku başkasına atabiliyorlar cumhurbaşkanı başbakan suçlu değil bunlara bu kadar imkan tanıyan suçlu değil fox tv sunucusu fatih portakal suçlu hee aq heeee
Nerede bu efkan ala nerede ??!!?? Ne ise yarar bu adam ya ??? Tweet atmakla bakan olunmuyor bu adamin istifa etmesi lazim.
Oy için yapmayacağı şey yok bunların. Günün en karlısı kim diye bakıyorlar hep ve geleceği yok ettiler.
Gitti Diyarbakır'da "siz ezildiniz, siz mağdursunuz en mağdur sizsiniz" diye sönmüş bir ateşi üfleyerek tekrar harladı.
Eskiden Kürt vardı ve PKK vardı, bunlar ayrı şeylerdi.
Ancak yukarıda yazdığım bu yaklaşımlar sebebiyle oradaki insanlar da gazı alınca hepsi tek bir ses çıkarmaya başladı ve artık al önünü alabilirsen.
Devletten nefret et sana neler yapmışlar böyle dendi ve Türk televizyonlarında 10 yıldan beri Kürt goygoyu dinliyoruz.
Kimse yanlış anlamasın asla Kürt nefretim yoktur, kültür meselesi olarak görürüm bunu.
Kürt'e evimi kiraya vermem çünkü olası problemlerde oturup konuşacak kadar medeni olamayabileceğini düşünürüm,
olayları kaba kuvvetle çözmeye alışmış çünkü öyle görmüş.
Kızımı evlendirmek istemem çünkü kızıma vurabilir, neden? Çünkü öyle görmüş. Babası da anasına vurmuş veya söz hakkı tanımamış.
Tamamen kültür meselesi.
Politikacılar ise tamamen yanlış kararlarla bu insanları devletten nefret ettirdiler.
TC'den nefret et AKP'ye güven dediler. Anlayamadılar TC'den nefret eden adamın sisteme entegre olamayacağını.
Suriye'de de böyle oldu.
Birtakım hayallerle başlanan işler Kürt devletinin kurulması ile sonuçlanacak yakında.
Gerekirse muhalifleri bombalayacaktık ama Esad'a destek verecektik, oradaki kaosun bizi yakacağını hesap etmediler.
Şam'da namaz hayalleri, "cennetlikiz oğlum cennetlik" fısıldamaları yerini Türk milletinin sırtına yüklenen milyarlarca liraya ve
Suriye'de ölen yüzbinlere, yerinden olan milyonlara bıraktı.
Bütün dünyanın çılgın, kafa koparan süper İslamcılarını yığdık Suriye'ye ve ortaya öyle iğrenç görüntüler çıktı ki tüm dünya
bu durumdan nefret edip bu coğrafyadaki en akıllı insanlar Kürtler demeye başladı.
Türkler -yani biz- artık birkaç imam-hatipli tarafından yönetiliyoruz.
Dünyayı bilmeyen tanımayan, "cehennemde yanarsın ha" mottosuyla büyütülen ve adeta sadece öbür dünya kavramı için yaşayan bu insanlar da bu ülkeyi tabi ki geriye götürüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)