1500 kişilik koruma ordusu ambulans jummer itfaiye zırhlı mercedesler bende korkmam aq :D
Printable View
1500 kişilik koruma ordusu ambulans jummer itfaiye zırhlı mercedesler bende korkmam aq :D
Oy verdiği adama tapmak bunlarda var.. Müslümanız diyorlar ama putperest davranıyorlar.. Adamı peygamber ettiler, ilah ettiler.. Gözlerini kulaklarını başka her şeye kapatmışlar..
Eleştirmek, fikiryürütmek yok.. Baştaki ne derseler aynı ağızdan gitmeleri gerekiyor..
Zaten şu fotoğrafta uzun boylu adam, bizim bakkal necmi abi, yanındaki de eşi. Burda yanındaki arkadaşları ile torpil, kızkaçıran anlaşması yapıyorlardı. Kötü düşünmeyin canım, patlayanlarda kızkaçıran zaten, o yüzden uzun adamlar, küçük enişteler bu kadar rahat.
http://www.aktifhaber.com/foto-galer...le-8572-8g.jpg
Yahu bırakın iyi niyeti, herkes kimin ne olduğunu biliyor.
Herşeyin farkındayım, buradaki geçen yıl seçimlerde yataklardaki hastalarına kadar hdp denen ruspu çocuklarına oy vermek için getirdiler.
yurtdışında terör propagandaları yaptılar, akşamlara kadar dövlet bize bahmıyi diye dolandılar, vergi desen vermediler, metrolarda otobüslerde vb yerlerde insanların huzurunu bozdular, haninlik yaptılar, evlerinde cephanelikler çıktı.
"""GÜZEL ÜLKEMİZİN, GÜZEL TÜRKİYE"MİZİN KAHRAMAN ASKERİNE VE POLİSİNE KURŞUN SIKTILAR VE VATANIMIZA GÖZ KOYMAK İSTEDİLER"""
Bunları yapan piç kurularına iyi niyet göstermek "Vatana İhanet" olmazmı.
terör örgütüyle anlaşan,masaya oturan,yapılanmasına göz yuman,bayragını ,fılamasını açmasına müsade eden,liderine piç yerine sayın diyen her kimse şerefsizdir.buna destek olanlarda vatan hayinidir.
ne selçukluda ne osmanlıda ne türkiye cumhuriyetinde hiç bir lider teröristle aynı masaya oturmamıştır.taki akepeye kadar.yazıklar olsun.akan kanlar yüzünüze gözünüze bulaştı...
istiklalde ölenlere Allah rahmet eylesin.yaralılara acil şifalar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Numan kurtulmus acikmalama yapiyor ; korkmacagiz , yikilmayacagiz.. Aciklamadan sonra 100 koruma ve zirhli araclarla mekandan ayriliyor.. Ne yazik ki siranin izmirde oldugunu biliyorum , alsancakta isim var gitmek istemiyorum yarim saatte bir ailem ariyor kalabaliga girme diye. Birini oldurmek baska bir psikoloji , uzerine silah dogrultup hayata devam et demek ayri psikoloji.
Ulkede milyon suriyeli var cogu turkce biliyor cat pat , biriyle konusun suriyenin bu noktaya gelmesinin evrelerini dinleyin. Ne kadar tanidik gelecek sasiracaksiniz.
Yok ama öyle değil chp akademisyenlere destek verdi.. F.Portakal tv'de hdp dedi.. Tüm sebepler bundan ötürü..
Sizin anlattıklarınız geniş pencereden, tarafsız bakıldığında görülebilen sebep-sonuç ilişkileri..
Ayrıca çok güzel ifade etmişsiniz.. %100 katılmamak ne mümkün..
az önce polis arkadaşım video attı da bir kadınla bir adam gidiyorlar fark edilince erken patlatıyorlar hedef orası değilmiş aslında
Abicim akademisyenlerde akademisyenler. Onlara gelmeden once akil adam diye insanlar tutmadimi bu devlet. Acilim sureci diye yapmadimi vermedimi butun tavizleri. Bana ilk bunu soyleyin, sonra akademislenlere beraber giydirelim.
Bir seyinede yanlis yapti evet diyin biz siz ayrimi yok. Lutfen mantiginizi kullanarak dusunun sonra istiyorsaniz politikasini destekleyin umrumda degil.
hayret biride çıkıp bi kere olayları siyasi partilere bağlamayın demedi
22 misafir m.i.t mi
Yakın bir zamana kadar Birara her gün gittigim sokakta olmuş olay, gerçekten diyecek söz yok..İnşallah bunlar son bulur ve huzura kavuşur ülke.
Hakan fidan teche üye oldu şimdi size cevap yazıcak.