yazarkasayi atin padisahin önune de, o kasayi monte etsinler size...
artik korkutularak yonetiliyoruz ortacagda olduğu gibi.
Printable View
yazarkasayi atin padisahin önune de, o kasayi monte etsinler size...
artik korkutularak yonetiliyoruz ortacagda olduğu gibi.
Cahillik kavramı kişiden kişiye değişir, siz 'siyasal bakan cahil devlet dusmanlari ' derken aldığınız kriterler farklıdır. başkasının aldığı kriterler farklıdır. Mesela; pkk ve ışid devlet düşmanıdır . Cahillikle suçladığınız kişiler bu sitede yazan kişilerse eğer bu kişiler devlet düşmanlığı ile değil olsa olsa fikir olarak hükümet karşıtlığı ile suçlayabilirsiniz. Devlet düşmanlığı ayrı bir şey fikir olarak hükümet karşıtlığı ayrı bir şeydir.
Cümlemin en başına dönersek; kimine göre de devlet düşmanlığı ve hükümet karşıtlığı kavramlarını ayıramamak cahilliktir.
iyi de adama ben gidersem devlet yikilir diye dikte ederlerse baska ne diyecek be dayi abim :)
Eyvallah kardeş bilgilendirme için teşekkürler.. Hemen gidip bizim Bakkaldan hesap sorayım, evet manava da gidip ona da iki laf edeceğim.. Kasapta işin içinde ona da çıkışmam gerek.. Kapıcıya da gidip şikayet edeceğim..
Zira ülkeyi yönetenler bunlar.. siyaseti bu kişiler yapıyor. Yoksa hükümeti eleştirmek haşaaa.. Çarpılırız.. Onların hiç bir suçu yok..
Hasayım sizin gibi düşünenlere.. "Olayın siyasetle ne alakası var"...
Numan efendi böyle buyurmuş. İlahi adalet varsa eğer; sizler de böyle sınavlardan geçersiniz inşallah.Alıntı:
Milletimiz Allah'a çok şükür, güzel bi sınavdan geçiyor
https://scontent.fash1-1.fna.fbcdn.n...44&oe=57907910
cuma namazına 100+korumayla gidenler diyor ki korkmayın,şu kız çocuğunu kendi çocugunuzun yerine koyun öyle yorum yapın.
vayy benim yavrum nasıl korkmuş sana bunu yaşatanlar kahrolsun
Devletin subaylari sabaha karsi gozaltina alinip, ordu donamitlenirken alkis tutanlar, simdi devlet dusmani diyorlar baskalarina... Ironinin boylesi
şu günlerde devleti boklayan eleştiren herkes terör propagandası yapmış sayılır. iç savaşa zemin hazırlamaktır vatan severlikle hiç bir alakası yoktur.
allah devletimizi milletimizi kötülüklerden korusun inşallah.
iki aylık kızımı ailemi geride bırakır gerekirse vatanım için ölürüm.
zira vatansız kalacağına, babasız kalmasını yeğlerim. saygılar.
Devleti boklayan, elestiren mi ? Bunca olayin olmasina musade eden techturkey mi ? Ya da kosedeki bakkal amcami ? Bir hafta gecmeden ulkenin iki megasehrinin gobeginde rahatca nasil bomba patlatilip bunca insan olebiliyor acaba? O *** atmamamiz elestirmememiz gereken devletin hic mi kusuru yok ? Allah askina sacmalamayin ya! Sen dagdaki teroristi meclise sok, dagdaki teroristi silah birakma sartiyla serbestce sehre getir, terorun ele basiyla anlasmaya calis, sayin de, sonra kandirilmisiz de, ben gidersem yikilir t.c de, almanyanin konsolosluk ve okullarini bomba patlatilck diye kapatmasina karsi laf sokmaya calis, teyid cart curt de bomba patlayincada devleti elestiren *** atan teror propagandasi yapiyo olsun vay aq ne guzel ya.. hocam siz caya seker atarken baska bi seker mi atiyorsunuz ?
Bu arada yazilarin 1 sayfasini okudum solediklerim genel sosyal medya tayfasina idiydi.kitap okumayan ama emege saygisizlik yapip ordan 1 cumleyi cekip kisileri elestiren gibileri..
Sizin cevabiniz guzel, neyin ne oldugu biliniyor illaki,ancak benim kastettigim anlasilmistir belki, devletin d sini,sistemi, gecmis ulkeler tarihini ulkenin bu konuma nasil dusuruldugunu,tarihin tekerurden ibaret oldugunu bilmeyip.Evlilik programi,acun izleyen kitlelere..
Yapici elestiriye her zaman varim,istihbarat iyilesecek devletin icindeki dost gorunumlu isbirlikciler temizlencek.mesela pkk nin ardindaki istihbarat orgutleriyle nasil mucadele etceksin o kadar gucun varmi, bir 3 5 10 kisiyle olucak ismi, x yada y kisisi gelse adamlar istese bomba patlamicakmi,ulke yabanci sermayeye bagimli markalar heryeri isgal etmis,biz yillardir siyasetten medet umuyoruz....
Haberleri, gazeteleri, yazarlari takip etmekle bir yere varamayiz..hepsi zit kutup diyalelektrikten beslenir
Okudum okudum okudum , bu kadar kültür seviyesi yüksek insanlar akp nin karşısına neden haala bir lider çıkaramadı . Kemal kılıçdaroğlumudur chp nin en kaliteli lideri yokmu başka ?
Bütün akp nin rahatlığı ve el kol sallayarak takılmasının sebebi rakipsiz ve karşısında sağlam muhalefet partisinin olmamasından kaynaklı.
ne devleti ne milleti? adamın bahçesinde yer işgal eden hayvan muamelesi yapıyorlar bize.
yok birlik, yok beraberlik, yok ölürmüşte
adamın yediği bokun ceremesini çekiyoruz
ama burası Türkiye, bir sabah kalkınca bir bakarız, gitmiş, herşey güllük gülistanlık olur...