User Tag List

Sayfa 16/27 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
501 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: İstiklal Caddesi Patlama

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın arkadaşlar çok enteresan

Yakın tarihe bakıyorum 1836 ' da Avrupa birliği bir çok ülkede bu patlamalar oldu, olmadı değil.

Ama biiiiiiğğz , buna müsade etmeyeceğiz.

Dıış mihraklara teslim olmayacağıız.

Bakın çok enteresan dansöz denmiş biiiğğğz dansözlüğü sizlerden öğrenecek değiliz..

İstikraaağğğrara gölge düşürmek isteyen bazı yandaş ve paralelleri biliyoruz..

Hedeeeeğğğff 2023

hüloooooooooğğğğgh

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu ***** partiyi tutan zihniyetler bitmediği sürece rahat edemiycez,bugün mahallede birkaç esnaf arkadaş vs sohbet muhabbet ettik,ben başka partiliyim diye hemn vatan haini ilan ediliyorum adamlar yeminle düzmantık sabit görüş,nato kafa nato mermer diyorumki ülkede bombalar patlıyo olsun daha öncede patlıyodu diyolar,diyorum ülkede terör var bayağı ilerledi olsun öncedende vardı diyolar,bunlara karşı bana sefaköyün bilmem halkalının burda yala söylemiyorum yemin ederim yollarını savunuyolar,önceden ordan burdan araba geçmezdi şimdi her taraf yol dediler bana ben vatanı milleti türkiyeyi savundukça ısrarla köprüden yollardan bahsediyolar mk,bide bana diyorlarki gözünüzü açın nankörlük yapmayın valla kan beynime sıçradı 20senelik alışveriş yaptığımız bakkaldan bu lafları sözleri duyunca muhabbetimi kestim ben,bu insanlar harbiden haplanıyo çok dar ve sabit görüşlü,lanet olsunki halen savunmaya devam ediyolar türkiye daha da kötüye gidecek bundan eminim,allah'ım sonumuzu hayır eylesin,bu tapıcılarada akıl fikir ihsan eylesin
    n
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can damarı kesilen hayvan biraz böğürür ve ölür. bu patlamalar can damarı kesilen terörün son çırpınışları. sabredin. müslüman yurdunda bozgunculuk yapanları 1400 yıldır oldugu gibi tarih yine leş olarak yazacak.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan olm iç birşey düzwelmeyecek heycan yapmayın.

Bu ibneler atatürküde bu yüzden sevmiyor zamanında istiklal mahkemesi falan alayının anasını sıkerttiği için. Sevmemeleri oradan geliyor. Zamanında bu cahilliklerini fışkırta fışkırta saçamıyorlardı. Şimdi fırsatını buldular. Bundan 15 sene önce hiç birisinden siz atatürk şöyle böyle diyebildiğini gördünüzmü? Götleri korkuyordu. Sessiz sedasızdılar.

Bunlar kurtuluş savaşında cepheye gitmeyen erzağını paylaşmamak için evin altına gömen ağırda saklanan adamların torunları. Dedesi savaşmış olan emin olun böyle yapamaz. O zamanda anadoludan gelmediler savaşmaya şimdide öyleler.

%50 falan değiller maksimum %30 lar işte türkiyenin %30'u. Ama oy kullanmayan tkp kominist parti cart curt gibi aptal partilere oy veren olduğu sürece bu cahilleri %50 sanmaya devam edecekler kendilerini.

Zamanında cumhuriyet kurulduğunda kuran halk bunlara siktir olup gidin demedi çünkü adamlığından. Şimdi bunlar akılları sıra akpli olmayanları paralel ilan edip siktir çekiyorlar. Hepsi cahil yada menfaatçi. Yine diyorum bakın abi forumdada mevcut azcık face instagram takip ediyorsanız nasıl nemalandıklarını göreceksiniz zaten

Olay para kimsenin vatan bir tarafında değil. Patlama olmuş o patlamıyoki ona ne.

Boşuna heycan yapmayın ama gün gelir devran döner. Bu 15 sene boyunca yaşananları kimse unutmasın. Çocuklarınıza da unutturmayın. Gizli savaş bu. İçimizdeki hayin paracı pezevenklere karşı bir savaş. Gün gelcek devran dönecek. İşte o zaman affetmemek lazım. Bu kin bu birikim ne bileyim bazen insanlığı bir kenara atıp karşındakinin ne kadar hayvan oldugunu görüp ona göre davranmak lazım.

Yarın akp gitsin baştan o aktroll yuvası ensonhabermiş yeni akitmiş 1 günde nasıl döner hepiniz görürsünüz.

Bir gün diyorum içimde bir umut var bir gün devran dönecek ama çok zor yeni gelen neslide cahilleştirdiler imamhatip bilmemne diye. O nesildende hayır gelmeyecek. Okumuş kişi sayısı çok az. Zaten okuyan adam görüyor gerçekleri.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu ***** partiyi tutan zihniyetler bitmediği sürece rahat edemiycez,bugün mahallede birkaç esnaf arkadaş vs sohbet muhabbet ettik,ben başka partiliyim diye hemn vatan haini ilan ediliyorum adamlar yeminle düzmantık sabit görüş,nato kafa nato mermer diyorumki ülkede bombalar patlıyo olsun daha öncede patlıyodu diyolar,diyorum ülkede terör var bayağı ilerledi olsun öncedende vardı diyolar,bunlara karşı bana sefaköyün bilmem halkalının burda yala söylemiyorum yemin ederim yollarını savunuyolar,önceden ordan burdan araba geçmezdi şimdi her taraf yol dediler bana ben vatanı milleti türkiyeyi savundukça ısrarla köprüden yollardan bahsediyolar mk,bide bana diyorlarki gözünüzü açın nankörlük yapmayın valla kan beynime sıçradı 20senelik alışveriş yaptığımız bakkaldan bu lafları sözleri duyunca muhabbetimi kestim ben,bu insanlar harbiden haplanıyo çok dar ve sabit görüşlü,lanet olsunki halen savunmaya devam ediyolar türkiye daha da kötüye gidecek bundan eminim,allah'ım sonumuzu hayır eylesin,bu tapıcılarada akıl fikir ihsan eylesin
    n
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    n

Adınızı bilmiyorum ama hiç sinirlenme kardeşim.

TÜRKİYEDE
    1. Her insan konuştuğu konu ile alakalı haklıdır. Kesinlikle evet sen doğru söylüyorsun ya bak böyle düşünmemiştim denmez duyamazsın.
    2. Kusursuz hükümet olmadı olamayacak tek gerçek konu senin verginin ne kadar çalındığı ile alakalı. Başka partilerden hükümetlerde çağın getirdiği zorunlulukla aynı hizmetleri sunabilir veya sunmayabilirdi. Benim şahsi düşüncem tek farkı PADİŞAHLIK açık ve net belli.
    3. Memleket metropollerden ibaret değil burdakilerin çoğu ya menfaatci yada muhafazakâr kırsal kesimlerdeki insanlarda din sömürüsünden oy veriyor.Ne demişti B. A.rınç kadrolaşma sorusu sorulduğu "evet doğru tabiki muhafazakâr insanları tercih edicez onlarla çalışmak isteriz."
    4. Hani Müslümanlık ihtiyacından fazlasını dağıtmaktı neden hergün Floryada 15 16 makyajlı Cayennelerle gezen tesettürlü ablaları görüyoruz ki bunların kocalarında ne var bilmiyoruz veya Fatih üniversitesine giden 20 yaşında z4 kullanan muhafazakâr ablalarımız.

5. Ben şunu bilirim İNSAN olmak vardır net sadece İnsan olmanın gereği. Gerek siteden gerekse özel yaşantımdan birçok arkadaşım havayollarında çalışır millet Allaha inanmayan Japonları öve öve bitiremiyor. Ya bizi yiyorlar yada gerçekten insana saygı ÖĞRENMİŞLER NAMUS öğrenmişler.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha la sezar aynı anda ben sağ kulağını sen sol kulağını yazmışsın

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan olm iç birşey düzwelmeyecek heycan yapmayın.

Bu ibneler

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hay agzına saglık ceaser !!! yapılanları çok kolay unutup hayatına devam eden ruhsuz duygusuz bır toplum olduk yıllarca. gün geldi devran döndü ama biz safça merhametlerimizle aman dileyene eyvallah deyip affettik. HAİN affedilmez VATAN HAİNİ hele hiç ! ben affedersem bende hainim ! insan umutları için yaşar o devran dönecek ama nezaman ? ne kayıplar verilecek kimbilir. ülkedeki durumun sebebi hem cehalet yanlış eğitim sistemi. okullardaki tarih bile yanlışken coçuklara kızmayın kendinize kızın , kızalım .

ahlaktan önce din öğretirseniz çocuğa; gün gelir inandığı şeyleri bu baştaki ****** cocukları gibi dine göre açıklar,arkasındandaki sürülerede çoban olur. önce iyi ahlak
    başkasının malına canına kast etmemek
    başkasının dedikodusunu yapmamak
    erdemli şerefli olmak ve namusu için yaşamak. bunları öğrenmeyen cocuga dini bebekken dayatırsanız neyin ne olduğunu bilmezse nereye çekerlerse oraya gider ! dünyadaki en büyük sömürü inançtır . insanları inandığı şeylerle çok kolay yönlendirebilrsiniz bugun ki ülkenin vazıyetı gıbı . taihini bilmeyen ahlak nedemek seref namus haysiyet nedemek bilmeyen evebeyler cocuguna ne verebilir ? önce biz ahlaklı olacaz sonra cocuga ogretecegız kı okuldaki zirzop eğitimle kendini kaybetmesin. herkes kendi çocugunu eğitse bugun bu durumlara gelmezdik. ama aile cahil olduğu ve cocuguna birsey veremediği için bugun ki nesil ceddini bilmiyor . cocuk demek onu yedirip giydirip buyutmek degil güzel ahlaklı vatana mıllete hayırlı evlat yetıstırmekle olur . bırakın aç kalsın , cicili elbiseleri olmasın. bunlarla ölmezler aksine mütavaziği öğrenirler . parayla tiple şekille insanları kategorize etmezler. kılığını mevkisine değil düşüncelere önem verirler. eiğitim ailede başlar biz yanlış ebeveynler oldugumuzdan suan kendı kucuk kardeslerımıze , cocuklarımıza dogruyu gösteremıyoruz . cocuk bos hdd gibi ne ile doldurursan onu koyar önüne . sen cocugu adilikle buyut nerde nasıl cakallık yapılır mılletın malına canına nasıl kast edilir onu öğret (kendı oyle cunku) sonra ee bızım cocuk nıye it kopuk oldu ? pezevenk sen duzgun olaydın o cocukta senden gorduklerını yapacaktı

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz aramızda ne kadar konuşursak konuşalım hiç birşey değişmeyecek anca gezideki gibi sokağa dökülmemiz lazım
    Tabii oda çare değil çünkü meydanda toplansa 10bin kişi bombada ölme riski var(3cü dünya ülkesi olduğumuz için)
    Bence sizde artık olayları kafaya takmayın düşünmeyin ne yaparsak yapalım bu adam ölene kadar veya birileri istemeyene kadar başımızda...
    Hee kimse oy vermiyor ya aklıma bu geliyo
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En çok da şehitlerimize ve bu patlamalarda.ölen sivil vatandaşlarımıza üzülüyorum paranoyak bir adamın kendini padişah sanması yüzünden kendi yaptığı açılım belasının ve ortadoğu padişahı hayali yüzünden kaç asker polisimiz vatandaşımız şehit oldu allah geride kalanlara sabır versin

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay tam olarak budur... Eleman ne güzel açıklamış akit in sayfsında... altta fanatik akp li dostun yazdıgına bakın....

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırsal kesimin tayyibe oy vermesinin sebebi tayyibin Din" üzrinden siyaset yapması, yoksa kimse kolay kolay vermez.
    Halbuki "Müslüman" adam halkı soyup, akrabalarını milletvekili yapıp, terör örgütlerine destek verip ülkemizi bu hale sokarmı.
    Ben Sivas"lıyım, kendi memleketim için konuşayım Sivas"ın kırsal alanlardaki halkından CHP"ye oy çıkmaz kolay kolay çünkü halk partiyi dinsiz olarak görüyor.
    Hatta Mustafa Kemal AtaTÜRK"ün kurduğunu bile bilmiyor çoğu kişi, MHP"nin oyları eskiye göre Sivas"ta iyice azaldı çünkü Devlet Bahçeli tayyip düşmanı olduğu için millet oy vermiyor. BBP Muhsin Yazıcıoğlu"nun vefatından sonra bayaa düşüş yaşadı. Muhsin Yazıcıoğlu"na "ALLAH" rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
    Sivas için konuşuyorum, din üzerinden siyaset yapan adama masum, saf halk inanıyor.
    İnsanları nasılda din üzerinden kandırmaya çalışıyorlar, bu Müslümanlık"ta varmı.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzenleme:
    İmla hataları için kusura bakmayın, hızlı yazınca gözden kaçan yerler ister istemez oluyor.
    Demem oki tayyib denen puşt insanları nasıl kandıracağını biliyor, bi insanı en kolay kandırmanın yolu o kişinin inançlarını kullanmaktır.
    Bu puştta aynısını yapıyor, insanlardan nasıl oy alacağını biliyor.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Satanael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleket ne halde biz hala sağ - sol derdindeyiz. o parti bu parti derdindeyiz.sacma sapan muhabbetler peşindeyiz hala...

Sorun memleket meselesi ise sağı solu olmaz bu işin!!! Vakit birlik berabetlik vaktidir...

Bu ülkenin evladı isek tek olmak zorundayız.. Bunu öğrenmek zorundayız... Bence millet olarak birbirimizi satmaktansa! Tek yürek olmanın zamanı....

Ama biz hala daha cahil cüheyla ufak cocuklar gibi senin partin benim partim senin görüşün benim görüşüm derdindeyiz... Gözlerimizi acalım artık ne haldeyiz... bırakalım partilerin sidiklerini yarıştırmayıda Birlikte düşünmesini ögrenelim artık. Neyin derdindeyiz arkadaslar.Siyasetten zehirlendik artık acalım gözlerimizi su halimize bakalım.. zaten bizi bölmeye calısıyorlar salmışlar icimize bide siyasi ayrılıgı bizde bunu sebep görmüşüz kardeş kardeşe küsmüş arkadaş arkadaşı silmiş.. Neyin kafasındayız biz. zaten bizi durma bölmeye calısıyorlar biz hala neyin lüksü icindeyiz böylede hala daha ayrı gayrı yapıyoruz.. dahada kendi kendimizi kutuplaştırıyoruz..

Siyasi görüşler-hayat felsefeleri-sosyal yaşamlar vs. vs. bunlar nekadar farklı olursa olsun konu memleket meselesi ise herkesin birlik beraberlik icinde davranması gerekir. Ama biz hala daha neyin peşindeyiz. Herkez icin aynısı gecerli baskalarına camur atmayı bırakalımda bi yerlerden birleşmeye başlayalım yoksa durum cidden vahim artık...
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konularda bordo klavyeli hızlıların yazıları yok mu öldürüyor beni

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Satanael Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleket ne halde biz hala sağ - sol derdindeyiz. o parti bu parti derdindeyiz.sacma sapan muhabbetler peşindeyiz hala...

Sorun memleket meselesi ise sağı solu olmaz bu işin!!! Vakit birlik berabetlik vaktidir...

Bu ülkenin evladı isek tek olmak zorundayız.. Bunu öğrenmek zorundayız... Bence millet olarak birbirimizi satmaktansa! Tek yürek olmanın zamanı....

Ama biz hala daha cahil cüheyla ufak cocuklar gibi senin partin benim partim senin görüşün benim görüşüm derdindeyiz... Gözlerimizi acalım artık ne haldeyiz... bırakalım partilerin sidiklerini yarıştırmayıda Birlikte düşünmesini ögrenelim artık. Neyin derdindeyiz arkadaslar.Siyasetten zehirlendik artık acalım gözlerimizi su halimize bakalım.. zaten bizi bölmeye calısıyorlar salmışlar icimize bide siyasi ayrılıgı bizde bunu sebep görmüşüz kardeş kardeşe küsmüş arkadaş arkadaşı silmiş.. Neyin kafasındayız biz. zaten bizi durma bölmeye calısıyorlar biz hala neyin lüksü icindeyiz böylede hala daha ayrı gayrı yapıyoruz.. dahada kendi kendimizi kutuplaştırıyoruz..

Siyasi görüşler-hayat felsefeleri-sosyal yaşamlar vs. vs. bunlar nekadar farklı olursa olsun konu memleket meselesi ise herkesin birlik beraberlik icinde davranması gerekir. Ama biz hala daha neyin peşindeyiz. Herkez icin aynısı gecerli baskalarına camur atmayı bırakalımda bi yerlerden birleşmeye başlayalım yoksa durum cidden vahim artık...
    İyi hoş güzel söylüyorsunuz da, insanlar bu canlı bombalar patlamalar konusunda haklı olarak devletin başındakilere soruyor, neden gereken tedbir alınmadı diyor ama yandaş hemen aradan sıyrılıp ama cehepe mehepe reröre yapıyor. Biz doğal olarak bizi yönetenlere hesap sorarken iş siyasete çekiliyor. Biz şimdi, Almanya tedbir alırken ''Aman canım onlar da ortalığı velveleye veriyor'' diyenlere mi hesap soralım Kemal Kılıçdaroğlu'na mı?

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerika'nın göbeğinde teroristler şehrin sembolü haline gelmiş ikiz kulelere uçakla saldırıyor ve binlerce kişi ölüyor. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini, istihbaratini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisiydi. Fransa'nın göbeğinde teror saldırıları oldu ve bir tane Fransız çıkıp devletine sovmedi. Peki onlar ne yaptılar. Birlik beraber oldular. Bir haraket ettiler ve hükümetin aldığı kararlara harfiyen uyup arkasında durdular. Bizde ne oluyor sürekli eleştiri sürekli isyan. Bırakın artık bu kafayı eleştirdiğiniz hükümet AKP olabilir ama fotoğrafın bütününe bakın burası Türkiye bizlerde Türküz yaptığın eleştiri ve hatalar bu birliği bütünlüğü zedeliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha onceki sayfalarda bir arkadas yazmisti ne kadar dogru: kopru havaalani duble yol yaparken, biz yaptik, cehape zihniyeti... Teror varken:birlik beraberlik

Bu teroristlerin ulkeye elini kolunu sallaya sallaya girmesine izin verenler, sehirlere silah, bomba depolanmasina goz yumanlar, askere operasyon izni vermeyen ve verdirmeyenler cezasini odesin(bunlara oy verip destek verenlerin hesabi ahirette), ondan sonra birlik beraberlikten bahsedelim..bu ideoloji olayi degil, birileri sucluya goz yumdu, sucuna ortak oldu simdi topu baska yere cekip aklanmaya calisiyorlar, yemezler.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika'nın göbeğinde teroristler şehrin sembolü haline gelmiş ikiz kulelere uçakla saldırıyor ve binlerce kişi ölüyor. Bir tane Amerikalı çıkıp devletini, istihbaratini suçlamadı. Hani CIA dünyanın en iyi istihbarat servisiydi. Fransa'nın göbeğinde teror saldırıları oldu ve bir tane Fransız çıkıp devletine sovmedi. Peki onlar ne yaptılar. Birlik beraber oldular. Bir haraket ettiler ve hükümetin aldığı kararlara harfiyen uyup arkasında durdular. Bizde ne oluyor sürekli eleştiri sürekli isyan. Bırakın artık bu kafayı eleştirdiğiniz hükümet AKP olabilir ama fotoğrafın bütününe bakın burası Türkiye bizlerde Türküz yaptığın eleştiri ve hatalar bu birliği bütünlüğü zedeliyor.
    Abd ve fransa bu patlamalar sonrası neler yaptılar,
    Bizde neler yapıldı? İncelemek yeterli olur sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam bugun ne güzel yazmış, bir zahmet okuyun .
    http://biliyomuydun.com/gerizekalisiniz-siz/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abd de 11 eylul tekrarlandi mi? Adamlar tekrarlanmasin diye ne gerekiyorsa yapti, bos bos birlik beraberlik muhabbeti degil, biz buyuk ulkeyiz dusmanimiz cok alisin denmedi, bir kere oldu bir daha olmayacak dendi, hic vicdan aklamaya calismayin, oy verenler siz de teror sucuna goz yumanlarin sucuna ortaksiniz, kan sizin ellerinize de sicradi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)