abi bu ***** partiyi tutan zihniyetler bitmediği sürece rahat edemiycez,bugün mahallede birkaç esnaf arkadaş vs sohbet muhabbet ettik,ben başka partiliyim diye hemn vatan haini ilan ediliyorum

adamlar yeminle düzmantık sabit görüş,nato kafa nato mermer diyorumki ülkede bombalar patlıyo olsun daha öncede patlıyodu diyolar,diyorum ülkede terör var bayağı ilerledi olsun öncedende vardı diyolar,bunlara karşı bana sefaköyün bilmem halkalının burda yala söylemiyorum yemin ederim yollarını savunuyolar,önceden ordan burdan araba geçmezdi şimdi her taraf yol dediler bana

ben vatanı milleti türkiyeyi savundukça ısrarla köprüden yollardan bahsediyolar mk,bide bana diyorlarki gözünüzü açın nankörlük yapmayın

valla kan beynime sıçradı 20senelik alışveriş yaptığımız bakkaldan bu lafları sözleri duyunca muhabbetimi kestim ben,bu insanlar harbiden haplanıyo çok dar ve sabit görüşlü,lanet olsunki halen savunmaya devam ediyolar türkiye daha da kötüye gidecek bundan eminim,allah'ım sonumuzu hayır eylesin,bu tapıcılarada akıl fikir ihsan eylesin
n