User Tag List

Sayfa 24/27 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
501 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: İstiklal Caddesi Patlama

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben suan hukumete inanmadigim gibi onlarada inanmiyorum. hic gercekci gelmiyor zamaninda bunlarla ic ice olan kisilerin o onergeyi vermesi komik. Daha yeni ozamanlarda taziyeye gidiyolardi hdp lilere... Siz inanabilirsiniz tabi saygi duyarim herkesin kendi dusuncesidir.

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemserim chp li vekiller terore destek veriyor hdp den farki kalmamis ondan dolayi chpli damgasi yemeleri normaldir. Suan mhp ve akp den baska terore karsi cikan yok mecliste keskechp de karsi ciksa ciddi anlamda
    Hocam.siz hangi ulkede yasiyorsunuz ? Bu ulkede terore akp den fazla destek.veren yoktur. Oslodaki gorusme, dagdaki teroristi alkislarla bayraklarla getirip hic.bir sey yapmama, dagdaki teroristi meclise sokmayi chp mi destekledi ? Bu ulkedeki en.buyuk teror destekcisi akp ve hdp dir

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cogu arkadasin anlamadigi bir sey var' bu hukumet iyi degil ama demiyorum ki su gelirse iyi olur. Adin hukumetse, vatandasini koruyacaksin. Koruyamiyorsan siktirip gideceksin bu kadar.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Derbi maçının ertelenmesi Fenerbahçenin yorgun olmasıdır.Tüpçünün beşiktaş düşmanlığı ve İvan bebek faciasından sonra Fenerbahçe'ye ödül bakımından ertelenmesidir.
    Yoksa dün oynanan Beşiktaş maçı manchester da mı oynandı ?
    Futbolu da kirli ülkenin siyaseti de . Bir ülkede adam akıllı hiçbir şey yolunda gitmez mi
    imzasız..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek partimi dedim? Valla yukarda okadar seyler yazilimis edilmis hepsini okudum. Herkes daha burada brbirimizin laflarini carpitiyoruz konusamiyoruz. Oyuzden vay halimize demekten baska bisi diyemeyecegim. Herkesin fikri kendine hepimiz terore karsiyiz nasilsa aramizda pkk li yoksa tabi. Onun disinda istedigimiz seyler ayni ama anlasamiyoruz oyuzden bizden birlik falan olmaz bastakiler ne derse o olmaya devam eder yillarca bizde cekeriz
    Tek parti demedin tamam haklısın senin ne demek istediğini anladığım için özür dilerim ama,
    Sırf oy uğruna bi karılarını kızlarını yollamadılar doğuya, her türlü ama her türlü fırsatı verdiler sonra istediklerini alamayınca savaşa çıkardılar adeta. Sana bana giren çıkan yok, senin benim evimin ırzına geçilmiyor şuan, üzülüyoruz hepimiz ama senin benim arkadaşım kardeşim evladım babam şehit olmuyor şuan. Teröre karşı verilen mücadeleye karşı değilim ama yanlış hesaplar çıkar hesapları yüzünden ertelenen bu mücadele orda yaşayan sivil insana zarar veriyor, günahsız insanlar şehit oluyor. Sen bana akp teröre karşı dersen benim gözüm yanındaki mhpyi görmez kusura bakma. Hepsi suçlu, hepsinin ayrı ayrı Allah belasını versin ama akp teröre karşı felan değil oyunu alamadı ona karşı onlar

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su konuya 10 kere yazdim , parti muhabbetine girmeyi sacma olarak goruyorum ama ret oyunda mhpnin aciklamasini paylasmistim gecen sayfalarda. Aciklamanin ozeti su ; biz mhp olarak teroru masa basinda tartismak istemiyoruz ve bu isin bu meclisle arastirilip masaya yatirilmasiyla cozulecegine inanmiyoruz. Zaten enayi gibi kandirilmissiniz , hala yok arastirma yok bilmem ne bos bos burokrasi yapip zaman kaybedeceksiniz. Gidin vurun.

Bana gore su surecte en az firildaklik yapan mhp. Genel baskani degisse buyuk oy potansiyeli oldugunu dusunuyorum.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akp pkk ilk başlarda ılımlı yaklaşarak hdp yi meclise sokarak vs terörü bitirmeye çalıştı ama plan elinde patladı olmadı,,,chp de karışık kuruyemiş ne dedikleri kimin tarafında oldukları belli degil adam kalkıyor pkk propagandası yapıyor vs,,mhp de bahçeli konuşuyo konuşuyo onuda takan yok,,durum bundan ibaret,,,ha bide işi sagsol kavgasına getirerek gücünü sandıkta kullanan bilinçli secmenlerimiz var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su konuya 10 kere yazdim , parti muhabbetine girmeyi sacma olarak goruyorum ama ret oyunda mhpnin aciklamasini paylasmistim gecen sayfalarda. Aciklamanin ozeti su ; biz mhp olarak teroru masa basinda tartismak istemiyoruz ve bu isin bu meclisle arastirilip masaya yatirilmasiyla cozulecegine inanmiyoruz. Zaten enayi gibi kandirilmissiniz , hala yok arastirma yok bilmem ne bos bos burokrasi yapip zaman kaybedeceksiniz. Gidin vurun.

Bana gore su surecte en az firildaklik yapan mhp. Genel baskani degisse buyuk oy potansiyeli oldugunu dusunuyorum.
    Mecliste araştırmayıp ne yapacaklar MHP olarak silahlanıp çatışmayamı girecekler? Milletin Meclise gönderdiği siyasi parti olarak görevin ülke sorunlarını mecliste masaya yatırmak çözüm için yol aramak bulmak ve uygulamaktır. Böyle saçma bir açıklama olabilirmi?

Kaldıki akp her sıkıştığında Devlet Bahçelinin türlü bahaneler uydurarak akp yi sıkıştığı köşeden çıkarması birtek bununla sınırlı bir durum değil..

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mecliste araştırmayıp ne yapacaklar MHP olarak silahlanıp çatışmayamı girecekler? Milletin Meclise gönderdiği siyasi parti olarak görevin ülke sorunlarını mecliste masaya yatırmak çözüm için yol aramak bulmak ve uygulamaktır. Böyle saçma bir açıklama olabilirmi?

Kaldıki akp her sıkıştığında Devlet Bahçelinin türlü bahaneler uydurarak akp yi sıkıştığı köşeden çıkarması birtek bununla sınırlı bir durum değil..
    Son paragrafiniza katiliyorum , bu ve bunun gibi bir kac sebepten oy kullanmadim. İlk paragrafa katilmiyorum cunku hdpnin icinde oldugu bir komisyonda pkk ile ilgili saglikli bir arastirma cikacagini dusunmuyorum. Ayni sekilde akpnin icinde oldugu bir komisyonda da isid icin saglikli verilerin cikacagini dusunmuyorum. Gercekten arastirma komisyonu kurulsa ucu bunlara dokunacak illaki. Az bucuk mhp tabanini biliyorum , bu partiye oy verenlerde uc asagi bes yukari boyle dusunuyorlar. Demem o ki , insanlar secimlerde de bu hataya dustu. Mhpden cizgisinin disina cikmasini beklediler ( chp-mhp-hdp koalisyonu ) . Mhp kolay kolay cizgisinin disina cikacak veya cikabilecek bir yapida degil. Arastirma falan filan islerini bos olarak gormeleri yeni bisey mi ? Mhp icin terorle mucadele stilini bilmeyen var mi ? Yillardir yapilan zirva politikalardan sonra bu adamlarin bastan beri soyledigine gelinmedi mi
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nası bi durum ya.. siyasetle olmuyor, askerle olmuyor, cemaatle olmuyor, din ile olmuyor, takip etmekla olmuyor, takip etmemekle de olmuyor..
    naparsan yap olmuyor..
    sonra da diyorlar ki bekleyin herşey düzelecek, nası la diyosun yol yapıyozya diyolar.
    nası bi taşşak geçiyolar ben anlamadım gitti..

hard reset lazım..
    If you have no LAG, you have no turbo..

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farkettiyseniz terörist eylemleri yapanların çoğu üni. Öğrencisi ya da o yaşlarda ki genç varlıklar, yanlış hatırlamıyosam benim hatırladığım iki adet terörist balıkesir üni. Den çıkmıştı , kesinlikl üni. Bazında araştırmalar yapıp stk. Lardan başlayıp tüm oluşumların tek tek incelenmesi gerekli bence , başımız sağololsun . Siyaset açısındn rant sağlamak için bu bomba olaylarını dilin dolayanlarıda Allah a havale hatta eft ediyorum.. Bitmediniz...
    Vtec

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemserim chp li vekiller terore destek veriyor hdp den farki kalmamis ondan dolayi chpli damgasi yemeleri normaldir. Suan mhp ve akp den baska terore karsi cikan yok mecliste keskechp de karsi ciksa ciddi anlamda
    Bunları yazarken ne göre yazıp ediyorsunuz? Yukarıda da sormuşlar belirtmişler..
    Teröristlerle pazarlık edip, bunca hakkı hukuku tanıyan CEHAPE zihniyeti değil mi?
    Sınırda davul zurnalı Kılıçtaroğlu ve eşi karşıladı, göz yaşı döktü değil mi?

AKP kadar teröre karşı çıkıyorsanız vay halimize.. Bu yaşananların yadırganmaması gerek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu geçen 14 senede hataları başkalarında aramayı kesin artık, cidden kendi kendinize beyin yıkıyosunuz.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarida yazdim akp otobuste karsiladiysa bunlarda taziyeye gidiyor. Bukadar basit ve net.

http://i.hizliresim.com/NAOdNO.png
    Gercekci degil hic biri

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarida yazdim akp otobuste karsiladiysa bunlarda taziyeye gidiyor. Bukadar basit ve net.

http://i.hizliresim.com/NAOdNO.png
    Gercekci degil hic biri
    Ülkeyi 15 senedir kim yönetiyor?.. İhmalde, sorunda, zaafiyette suçlu; yıllardır yöneten hükümet değil.. Hep başkaları.. Onların en ufak kusurları olmadı, olamaz..
    Önlem alması gereken zaten cehape zihniyeti..

Neyse uzatmaya gerek yok.. Herkes bakabildiği açı kadar görebiliyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orasini bende anlamiyorum acikcasi nasil bir oyun donduruyorlar anlamasi guc. Biri taziyeye gider sonra arastirilsin diye oneri verir. Oteki otobuste karsilar digeri apo asilmasin der. Simdi terore karsi birligiz mucadele surecektir derler. Cok degisik bir oyun

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya benim anlamadigim simdi terorist isid li cikti, bazi yavsaklar hdpkk aklama calismasina baslamis bile, biz de kufredince aktroll damgasi yioruz ne ayak?, igreniyorum muhalefet olcam diye terore destek veren serefsizlere..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim garipsedigim olay, hükümet kendi suçunu başkalarının hatalarına bağlaması. Bu haftasonu yaşanan olaylar ve maçın iptal kararının geçikmesi. Öncesinde seyircisiz diyip karar değiştirilmesi yani bunlar cidden ne yaptıgını bilmeyen kişilerin yönettigini düşündürüyor beni ve kimse istifa etmiyo yaptıgı hataları fark edip. Yazık
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ee turkiyede isler boyle yuruyor. Hic bir seyden anlamayan adamlar torpille mudur bilmem nesi olursa bunlar normaldir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)