İlahiyatçı Ali Rıza Demircan: Tapeleri dinlemek, o tapelere inanmak haramdır, o tapeleri dinleyenler dinimize göre yoldan çıkmıştır.
:) :) :)
Printable View
İlahiyatçı Ali Rıza Demircan: Tapeleri dinlemek, o tapelere inanmak haramdır, o tapeleri dinleyenler dinimize göre yoldan çıkmıştır.
:) :) :)
mütahit bir abimiz vardı..
çiller dönemi koyu dyp li idi.. sonra anapçı oldu bir gün bir gördük sakalı uzatmış elinde tespih hamdolsun inşallah maşallah ağzından eksik olmuyor dönem erbakancı olmuşdu sonra bir ara gene gördük bu hep kesik kesik tabi sakalı falan kesmiş takımları çekmiş önde kendi arabası konvoyun başında gözün aydın türkiyem ak güvercin geliyor şarkısı çalıyor minübüsde koyu dsp li olmuş sonra ak parti dönemi başladı başda kestiremedi herhalde ak partinin kalıcı olucağını chp liydi sonradan bakdıki ak parti kalıcı koyu ak partili oldu..
ben böylelerine günün adamı diyorum rüzgar nerden eserse o yöne direk kendini ayak uyduruyor..
Şimdi benim bunların hepsinden anladığım bu zarraf efendi iş birliği yaparsa bizim devlet cari açığı usulsüz olarak kapadığı ve bankacılık kanalında usulsüzlük yaptığı bize büyük yaptırımları olacak.
Yani bunun ucu yine vatandaşa yani bize girecek :mad:
Bunlar aşılacağını bilsem 10 sene kuru ekmekle geçinirim diyen bir ton vatandaş çıkar sıkıntı yok
Bedenden kanserli hücreyi kesip atmak gerekirse kesilip atılır sukredilir allaha bence :)
Bir yusuf yusuf olayı var gibi bakalım.
Yargıtay 5. Ceza Dairesi, 17 Aralık soruşturmasını yürüten ve meslekten ihraç edilen Cumhuriyet savcısı Celal Kara hakkında "yakalama emri düzenlenmesini" kararlaştırdı.
Bence yazmayın :)
Şu ana kadar bu konuda 274 mesaj yazılmış,
1 tanesinde de geçtiğimiz hafta İran Dışişlerinin Türkiye ziyareti yazılmamış :)
Ülke olarak ciddi anlamda sadece gösterileni görüyoruz... Üzücü.
Devletin bakanı 45 çocuğa tecavüz edilen vakıf için;
“Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı’nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz” demişti... Daha neyini savunuyorlar anlamıyorum. Kendi çoluğu cocuğu olsa feryat figan olurlar. Ama iş cukkaya geldi mi Allahı tanımazlar.
Öyle demeyin ama her şeyde akpyi suçluyorsunuz.. Yapılan iyi şeyleri görmüyorsunuz..
Çocukların istismar edilmesi, taciz edilmesi ve tecavüz edilmelerine razı oluyorlar ama önce bir sorun hele neden oluyorlar.. Öyle hemen yargılamayın..
Birazdan cevabını verir cesur yürek aktroller...
Bunun altından hepten kopuk bir konu çıkacak ama hadi bakalım, basit bir gelmiken alalım durumu değil bu
1) Kimse Zarrab'ın, Miami'de hava güzel, birkaç gün tatil yapıp denize girerim diye gittiğini sanmasın. Zarrab o kadar aptal olamaz.
2) Babek Zencani'nin İran'da yargılanmasından beri Zarrab tedirgindi. Zencani idam cezasını alınca Zarrab harekete geçti.
3) Basından takip etmişsiniz, Zarrab'ın boşanma meselesi ve mallarını satması gündemdeydi. Zarrab Istanbul'da diken üstündeydi.
4) Zarrab'ı Istanbul'da ölüm korkusu sarmıştı. O'nu koruyan güç O'nu mafyaya teslim etmişti. Hem mafyayı doyurmak, hem de denileni yapmak
5) Zarrab'ı koruyan güç, izleri silmek için Zarrab'ı ortadan kaldıracaktı. Zarrab'ın yaşaması artık zarar veriyordu.Mafya zaten ensesindeydi
6) Istanbul'da,büyük para kazananların hepsinin hayatı tehlikede. Hele Zarrab gibilerin milyar dolarlarla Istanbul'da yaşaması imkansız.
7) Zarrab, yolun sonuna geldiğini gördü, değil Amerika Avrupa'ya gidemiyordu.Büyük ihtimalle Amerika ile irtibata geçti. Çünkü sorun ABD
8) Zarrab, ABD-Miami'ye indiğinde FBI'nın kendisini tutuklayacağını bilmemesi imkansız. Belli ki, arada CIA-FBI'ın adamları var.
9) FBI, Zarrab'ı konuşturacak. Zarrab da konuşmak için gitti zaten. Zarrab konuşursa, az ceza alır ve servetinin bir kısmını kurtarır.
10) Büyük ihtimalle Zarrab Amerika'ya tüm bilgileri, bağlantılarını verecek. Bunun karşılığında kefaletle bırakırlar.
11) Amerika, Zarrab'dan bilgileri aldıktan sonra kefaletle bırakır, ama Amerika'dan çıkamaz. Zarrab da onu istiyor zaten.
12) Zarrab, karakter olarak zayıf biri. Türkiye'de tutuklandığında hemen dışarıya haber göndermişti. 'Beni çıkarmazsanız konuşurum' demişti
13) Zarrab konuşursa ne olur ? Türkiye'deki 17-25 Rüşvet ve yolsuzluk operasyonu uluslararası davaya dönüşür.
14) Türkiye'deki bazı siyasilerin ve İran'daki bazı mollaların para trafiği ortaya saçılır. İran'da,Ahmed-i Nejat kilit isim olacak.
15) Zarrab'ın konuşması ile İran'da üst düzey tutuklamalar olur. Bu tutuklamalar Hasan Ruhani'yi çok rahatlatacak. ABD Ruhani ile çalışacak
16) Zarrab,Türkiye ve Türk siyasetçilerle ilgili net bilgiler verir. Türk siyasetçiler Zarrab'ın suçlandığı konuların tam göbeğinde olur.
17) Suçlama çok büyük ve uluslararası suçlar. Atatürk havalimanı antreposundaki CIA Operasyonlarının hepsi ortaya dökülür.
18) Türkiye'de,hukuk şapa oturdu. Türkiye, kesemediği göbeğini Amerika kesti.Bu siyaset veya siyasetsizlik bir yerde bitecekti.Buraya kadar
19) Netice itibariyle, Zarrab Türkiye'den kaçtı ve Amerika'ya sığındı. Zarrab canını kurtardı, gerisi düşünsün.
20) Zarrab, Türkiye'den mi gitti, Dubai'den alındı mı ? Onu da bir iki gün içinde öğreniriz.
Feyzi İşbaşaran
:icon_rule:icon_rule:hahaha::bravo:
http://s16.postimg.org/sf29pc79x/Scr...4_10_16_12.png
şikodra efendi bile utandi herhalde cocuk istismarindan, cevap veremedi...
Animated GIF - Find & Share on GIPHY
O kadar caps gordum en iyisi bu olmus :D
Şu sarraf arkadaşın alınması bana da biraz danışıklı dövüş gibi görüldü.
Ama her şekilde onu orda ya öttürürler ya da zaten kendisi ötmek için gerekli anlaşmaları yapıp gitmiştir.
Ben 2. ihtimalin daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum.
Ama sonuç ne olur "keriz feneri" davası gibi olur bence.
Bu ülkede geçmiş bir c.b'ı kendisinin de sanık olduğu bir davada diğer sanığı affetti. (Kayıp trilyon davası)
Ben asıl şu kamu bankalarında yandaşlara verilen krediler ile ilgili nasıl bir süreç yaşanacak onu merak ediyorum.
Bu arada o vakıf ile ilgili yorumda bulunan bakan arkadaşa da eğer çocuğu varsa ilgili öğretmen müsveddesinden özel ders aldırmasını istiyorum.
O zaman bu yorumu yapar mıydı acaba ? O kafandaki beynini örtmek için değil unutma. Hoş beyin ne arar...
Göz ardı edilen asıl sıkıntı kredi derecelendirme kuruluşlarını manipüle ederek Türkiye'nin kredi notunun yükselmesini sağladılar. Bu olay resmi olarak doğrulanırsa Türkiye'nin kredi notları bir bir düşmeye başlar. Ülkemizi çok ama çok ciddi sıkıntılar bekliyor. Umarım haksız çıkarım.
Fitch moodys ve s&p nin birileri tarafından manipüle edilebileceği fikri çok makul gelmedi bana. Sonuçta bu not verenler uluslar arası ölçekte kuruluşlar.
Genel seyir zaten dünya ölçeğinde olumsuz gidiyor TR ye de yansıması çok olası. Böyle bir manipülasyon varsa o zaman dediğine katılıyorum. Sıkıntı büyük olur.
Sizin sorununuz evladınız yaşında gençlerle haklı haksız farketmez tartışmanız babam yaşındasınız AMCA diyorum.
Yaşınıza uygun kahvehane dernek avcı kulübü vs yerlere gidip kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.
Tartışıyorsunuz adresler erkeksen gel demeler falan sizin adınıza ben utanıyorum. 53 yaşındaki bir adamın yeri burası değil.
Kim haklı kim haksız bununla ilgili bir yorum yapmıyorum. Sizin adınıza üzülüyorum.
ya ben bu akp ye oy verenleri merak ediyorum ,sürekli oy verdikleri adamların falsoları yalan dolanları ortaya çıkıyor kendi içinden ne kadar safız diyorlarmı acaba hep bizi kandırıyorlar biz hala oy veriyoruz diyorlarmı yoksa hala param akıyor bitene kadar oy vermeye devam ediyimmi diyorlar ,içleri rahat nasıl sokakda geziyorlar o paraları yiyorlar anlamıyorum,he bu arada üzerine alınanlar kusura bakmasınlar ilerde kurunun yanında yaşda yanıcak şimdiden söyliyim http://i.hizliresim.com/kB61Qm.jpg
yok bi de savun xq.
bak arkadas ben sana ithamda bulundum mu da boyle lağim agizla konustun? bu konu hakkinda gorusun nedir dedim ve hala neden cevap vermedigini sorguladim.
cik adam gibi desene, boyle rezillik olmaz, cok yanlis bir hareketti diye. neden konuya ve siteye girip sessiz kaldin dün? ne kadar rahatsiz edici degil mi icinde bulundugun siyasi gorusun bu denli sapik, yobaz, haram ve igrencliklerle dolu oluşu. senin icin cok uzgunum.
bunlar da agir gelirse adresimi ozelden veririm. ama gelir misin bilmem :) simdiye kadar cok adres verdim, gelen pek olmadi ...
TSİ ile saat 16.00 da bharara reis açıklama yapıcakmış
Şu linkden takip edebilirsiniz https://www.justice.gov/live-stream
Alıntı:
Join me live at 10 a.m. EDT for an announcement of a major law enforcement action http://justice.gov/live-stream
Hükümetin TBMM’ye gönderdiği tasarıda yer almayan, Meclis Adalet Komisyonu’nda da hiç gündeme gelmeyen bir konu ile metne dahil edilen madde, gece 23.10’da AKP oylarıyla benimsendi. Ek maddede “Kişisel veriler, uluslararası sözleşme hükümleri saklı kalmak üzere, Türkiye’nin veya ilgili kişinin menfaatinin ciddi şekilde zarar göreceği durumlarda, ilgili kamu kurum veya kuruluşunun görüşü alınarak, kurulun izniyle yurtdışına aktarılabilir" ifadeleri yer aldı.
:D:D:D:D
Konuyu bastan sona okudum yok ''amerikanin onune yatanlar'' yok bilmemne bu foruma bu kadar demokrasi fazla bazi uyeleri direk silip atmak gerekiyor bence.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...ee&oe=577EA31D
Bi sn namaz kılıp gelcem.