Ee reza turk degil, ne isin var amca o zaman bu konuda? Abd iranliyi tutuklamis? Afedersin de bi turkle cinsel munasebeti var diye mi savunuyorsun rezayi:)
Printable View
Bu mesajları copy pase mi yapıyosun abi ? Türk e Türkten daha fazla zarar verende yok.
http://i.hizliresim.com/QBVArk.jpg
Al ülkenin valisi devleti bunlara izin veriyor.
gel bu konuya yaz abi ülke sevgini. http://www.techturkey.com/forum/sohb...atlama-28.html
Hem sen niye REzayı savunuyorsun adam ne yaptı sanada da savunuyorsun ? MAdem sanane amerikayı soysa umrunda olmaz ülkeni düşünür ozaman cem uzan en büyük kankan adam motoroyay zamanda ikip atmadımı.
Rezayı rıza komsee zannediyor amca sanırım
Adam türk değil bi kere yaaaa allahimmm
Amca geldi forum kasmaya başladı yinaaaa
Tamam işte bizde aynı şeyi söylüyoruz.. Başımızdakiler Türk değil .. Düne kadar Sürekli Türklere hakaret ediyorlardı, Tc ibaresi kaldırılması hatta Anayasadan Türk tanımının çıkartılması vs. Haklısınız ... Ama sonucu yanlış buluyorsunuz 2+2 = 12 diyorsunuz siz biz 4 diyoruz.
Amcaya bulaşmayin beyler. :)
bit yavrusu çoktan biliyordur tutuklanacağını. Canını kurtarmak için gitti US e. Yoksa burada yağlı kazığa oturtacaktı başkaları. Tatile gitti de yakalandı yaptılar. O kadar mal varlığı olan adamın Amerikadaki dosyasından haberi olmaz mı? Savcı da yaw du bakiim bu yavşak buradayken bi yakaliim mi yaptı sanıosunuz. Eminim dünyanın her yerinde kendisi hakkında takip edilen dosya vs varsa haberi vardır. Avrupa güvenli değil. Afrikada aynı şekilde. En güvenli mapus US de. US şimdi konuşması karşılığında tanık korumaya alır. Rahat ta eder. Ebru dünden razı paralar da paralar diye.
istihbarat almanyadan
adalet amerikadan
burda önüne yatarlar.orda önüne yatırırlar.
Benim derdim Amerika' nın yaptığı
'' Bu dünyanın kralı benim istediğime ambargo koyarım istediğimide bu ambargoya uymadığı için asarım. ''
Ben buna karşıyım. Yazdıklarımın AKP veya Tayyip veya Zarraf ile ne ilgisi var..
Amerikanın dünyayı yönetmek için koyduğu kurallara karşı gelebilecek her kişi bizim dostumuzdur.
Zaten habere dikkatli baksanız anlayacaksınız neyi savunduğunuzu neye sevindiğinizi..
Haber ne : Amerika koyduğu ambargoya uymadığı ve Amerikayı şu kadar zarara uğrattığı vs vs için Zarrafı tutuklamış..
Bu haberin ülkemizin çıkarları ile ilgisi nedir. Biz ne zaman Amerikalı olduk. Siz neye sevindiniz bir amerika düşmanı yakalandığı için mi.
daha artık kimse ülke dışına çıkmaz korkudan hahahah :D
Herkesin sevinmesinin nedeni Rıza üzerinden para aklayan ilişkili kişilerinde bir şekilde ortaya çıkma ihtimalinin olması olabilirmi?
Buna bende sevindim.. İnşallah ortaya çıkar.. Peki gerçekten ortaya çıkabileceğine inanıyormusunuz... Bu ülkede veya herhangi bir ülkede hangi siyasetçi rakip siyasetçinin bu tip kirli ilişkilerini bilmesine rağmen ortaya çıkarmıştır.
Net sorayım: Ülkemizde bu güne kadar hangi parti rakip partinin kirli ilişkilerini bilipte ortaya çıkarmıştır. Buna karşılık tarihe geçen bir çok olay var ki rakip parti ile bir olup mecliste hep beraber aklama çalışmalar yapmışlardır.
bu adamı bizim ülkemiz içeri attı yolsuzluktan. Ondan sonra herşey apaçık ortadayken saldı. üstüne plaket verdi. Türk bayrağı önünde televizyonlar açıkarttı halka konuşma yaptırdı. simdi bizimle ne alakası var diyorsun saygıdeğer abicim. Hukuksuzluklar ülkesi olduğumuz için Bu adamı biz yargılayamadık, saldık ! Burada biz nerede amerikalı oluyoruz söylermisin ?
Bir hafta önce (numaradan değilse) adama açıktan istifa et demedimi bu ABD. Elbette inandırıcı değil ama az bi ihtimale olsa Şimdi elindeki kozu neden kullanmasin?