Arkadaşlar İstanbul'da, şu 2-3 TL karşılığı birkaç dakika kullanım imkanı olan basınçlı su ve köpük olan benzincileri paylaşalım.
Aracını yıkamacıya vermek istemeyen, kendi ilgilenmek isteyip evinde imkanı olmayanlar için alternatif olur.
Arkadaşlar İstanbul'da, şu 2-3 TL karşılığı birkaç dakika kullanım imkanı olan basınçlı su ve köpük olan benzincileri paylaşalım.
Aracını yıkamacıya vermek istemeyen, kendi ilgilenmek isteyip evinde imkanı olmayanlar için alternatif olur.
diyemedim ya la
Kemal Sunal Cd, Kocasinan Merkez Mh., Bahçelievler, şrinevlere giden dereyolunun devamı kçşede petrol ofisi vardı orada vardı 5 tl demişti
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Evet abi o 5tl lafını bende duydum fakat o makinanın üzerinde 1 tl karşılığı veya 1tl ile çalışır yazıyorsa bu bizim hakkımızdır. Ben bir kere müdüriyete gittiğimde 5tl istediler dedim o da öyle birşey nasıl olur dedi bana.. Kısacası o bize tanınan bir hizmet ve onların 5tl alma gibi bir hakkı hukuku yok.
Çok çok canım sıkılmadığı zaman gitmem zaten oraya çünkü suları arabada leke bırakıyor![]()
.
Ankara icin de konussak nasil olur? Ben bildiklerimi soyleyeyim, gimat opet, sasmaz turkiye petrolleri ve hal arka kapisi bp.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Cevizlibağda Petrol Ofisi var Yeşil Kundurayı geçer geçmez sağda 1 tl köpük-1 tl tazyikli su-1 tl süpürge ama süpürgesini tavsiye etmem çekmiyo aksine daha çok toz yapıyo içersini![]()
bi kere gittim yıkadım bi daha töbe arabada leke yaptı kuyu suyu mudur nedir artık bilemiyorum. haa araba yıkık dökük bişeyse pasta cila görmüyorsa amenna yıkatılır. Bildiğim yerleride söyleyim
Ankarada Keçiören FTZ migrosun yanındaki opet bide sanatoryum da bp de vardı sanırım.
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Yıkamacılarda kuyu suyu kullanıyo sondajla 15 liaraya araba yıkarsa astarı yüzünün parasını geçer sadece istasyondaki makineler dandik köpük kullanıyo kiri tam atamıyo leke bu yüzden kalıyo ben 1 tl makine satıyorum antalyada istasyonlara kuruyoruz iyi köpük koyarsan gayet iyi temizliyo
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
arkadaşlar kuyu suyu ile yıkıyor diye yıkamacılardan şikayet eden çok kişi duyuyorum forumlarda yazanda çok bunu ama kendim yıkamaacı olduğumdan biliyorum birincisi arabada leke yapan kuyu suyu değildir kullanılan köpük malzemedir bu malzemenin en iyi markası bile araba sıcakken güneşte durmuşsa yada jantlar frenlemeden ısınmışsa leke yapar (ilerleyen yıllarda sürekli kullanıldığında aracı haritaya çevirir bunu dandik markalar için söyledim ki dandik marka derkende oto yıkama köpüğü diye satılan çöp konteyneri vs temizleme malzemesidir ) kaldıki yıkamacılarda musluk suyu hiçbirinde kullanılmaz yıkamacı bunu bedava yada ucuz su kullanmak için yapmaz çünkü araba yıkama işinde musluk suyu kullanmak yasaktır ve sürekli olarak denetlenirler musluk suyu kullanan yıkamacı tespit edildiğinde ruhsatını iptal ederler ayrıca kuyudan çıkan suyada iski saat bağlar ve onada aylık para ödenir
O yikamacilardaki kopugu para verseler degdirmem, kostik o
Ustelik arabanizi kurularken ciziceksiniz.Illa ben kendim yikiycam diyorsanizda tanidik bir yikamaci bulun,grup halinde gidin kendiniz yikamak icin rica edin.10 lira az odersiniz ama boya kusmuk tadi verdigi zaman boya korumaya ne kadar vericeksiniz..Ustelik kaucuk kisimlardaki beyazlama ayri dert.
altunizade total
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Ankara GOP Lukoil kendini bu işe adamış 4 tane istasyon var. Su, köpük, basınçlı hava, süpürge mevcut hepsi birer lira. Mekan da geniş gayet kullanışlı oluyor. Tabi o köpük boyayı, farları ne hale getiriyor soru işareti ama![]()
![]()
![]()
Bende Ankara / Etlik metronun yanın da ki BP de yıkıyorum gayet memnunum. Ögle saatlerinde çok sıra oluyo o yüzden akşam geç saatlerde kullanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)