Cevizlibağ e5 üzerinde petrol ofisi var kesinlikle tavsiye ederim. Sistemleri çok başarılı boruları üste almışlar gayet kullanışlı olmuş![]()
Cevizlibağ e5 üzerinde petrol ofisi var kesinlikle tavsiye ederim. Sistemleri çok başarılı boruları üste almışlar gayet kullanışlı olmuş![]()
| ÇAKTU
yenıbosna yasemın konakları karsısında BP var yıllardır kullanır yıllardır yıkarım hatta nerdeyse her cuma aksamı saat 20 cıvarı oradayım![]()
burayı kimse okumadı galiba?
siz bilirsiniz..
http://www.techturkey.com/forum/deta...-uyaridir.html
Bu tarz yıkamalara benden tavsiye bi kova+şampuanınız+kurulama bezi
sadece tazzikli suyu kullanmış olursunuz oldu bitti gitti : )
- K -
________
Dr.Ecu
Ben aynen böyle yapıyorum. Yıkama görevlisiyle de ahbap olduk.Gider gitmez 1 tane çıkarken de 1 tane sigara alıyo benden su ücretsiz. Şampuan kova çıkarıp yıkıyorum akça pakça oluyor.
Öğrenci adama 3-5 günde bir 15 lira yıkama parası koyuyor. Üstelik kendi yıkadığın gibi olmuyor.
Benzinliklerde ki tüm köpükler aracın boya korumasını söküyor, matlaştırıyor.Kir falanda söktükleri yok zaten.Etlik BP'de passatı yıkadım cuma günü.Araba bildiğin matlaştı.O köpüğü vurmaz olaydım.
Sene 2006Köpüklü yıkama olayı daha yeni yeni yaygınlaşıyor. Harbiden würth köpüğü kullanan benzinlikte arabayı yıkattım. Araba nasıl temiz oldu, parladı, lastikler simsiyah oldu vs. 3-4 defa daha aynı randımanla devam etti sonrasında işin çakallığını buldular köpükler dandikleşti kir sökmez, araba matlaştırır hale geldi. Köpük makinasına arap sabunu koyanda gördüm, bulaşık detarjanı koyanda.
Su harici kullanmayın benzinliklerdeki yıkamayı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)