:D
http://i.hizliresim.com/XklEMD.jpg
Printable View
zor iş.özellikle tr yollarında hem araca, hem size yazık.şuan aracımda sadece eibach yay var, ben apt. garajının bir kısmına giremiyorum çukur kasis vs. aşırı dikkat etmek zorunda kalıyorum.dip basılmış şekilde trafikte gezmek tehlikeli olabilir, kazaya sebebiyet verebilir ( bana göre ) .istisna olarak organizasyonlar , buluşmalar , fotoğraf çekimi yada fazla kullanılmayan araçlarda doya doya dip basılabilir.bu internet biraz gaza getiriyor insanları galiba.gunluk araçta bi hava atma , meydan okuma , kıyas ve bi basıklık yarışı içine girmek olgun insanlara yakışmıyor bence.
Yaklaşık 4 senedir basık araç kullanıyorum. Artık yolda önümdeki herhangi bir tümsekte engelde daha gelmeden kafada hesap yapıyor insan şurası daha yumuşak kafayı şuraya veririm diye. Geçen gün arkadaşın aracına bindim sağ koltuktayım, yerin altındaki kapalı otoparktan çıkıyoruz tam konuşuyoruz o ara, normal hızda otopark çıkışına girdik benim her yerim kasılmaya başladı refleks olarak aha tamponu kırdık bıraktık diye. Sonra ne kadar kafayı sıyırdığımın farkına vardım.
peki genel olarak kaç cm indiriyorsunuz araçları arkadaslar?
Ben pederin aracı kullanırken oluyo bana genelde, bazı logar kapakları yüksek kalıyo refleksen ortalıyorum sonra altını vurcam diye hazırlıyorum kendimi vurmayınca derin bir oh çekiyorum, sonra kendi arabamda olmadığımı hatırlıyorum, rahatlıyorum :)
Gerçekten büyük eziyet araç için, şöför için ama ben basmadığım arabaya binemiyorum :)
Basmanın ucu bucağı yok galiba 35mm vogtlandla girdik araba leylek gelmeye başladı gözüme, şimdi coilover arıyorum :D
Antalyada şuan yollar gene kötüleşti . standart polo gti ile çok dikkatli sürmek zorunda kalıyorum içim acıyo ladtiklerde 40 yanak ***** .. 4 gündür arabaya binemiyom doğru dürüst. :(
Edit: lastiklerde 40 yanak m.alum :D
bir zaman sonra insan alışıyo sürtme seslerine dobloyu bastık altı çok alçak tampondan görenler biraz daha bas diyo muhafaza nın altına 2 parmak ya girer ya girmez altına baktıkları zaman surat ifadeleri değişiyo :D
Araba bizi gezdirmiyor biz onu gezdiriyoruz onun istediği yerlere gidebiliyoruz sokak seçiyoruz ,evden çıkmadan rota belirleyip öyle çıkıyoruz :D :D Benimkide hemen hemen 8-9 cm basık coille delinin şeyiyle oynar gibi oynuyorum her gün 1 cm daha derken dibe inicem :D