Teledünya 10 Mb kotasız artık Türksat kablo tv ayda 99 TL ödüyorum. Taahhüt ettikleri hızın tamamını kullanıyorum ve 1 senedir hiç sıkıntı yaşamadım.
Teledünya 10 Mb kotasız artık Türksat kablo tv ayda 99 TL ödüyorum. Taahhüt ettikleri hızın tamamını kullanıyorum ve 1 senedir hiç sıkıntı yaşamadım.
vodafone interneti bak muştu başkan güzel kampanyaları içinde tv olan ve adil kullanım kotaları efsane seviyerlerde![]()
1881 - 193∞
bende şu anda teledünya,kablo tv,uydu net üçlüsü paket kampanya var 4-5 senedir kullanıyorum %80 memnunum bir sıkıntı yaşamadım ara sıra bakım çalışmaları yapıyorlar 10 dakika falan bir internet gidiyor sorna geliyor ama bu dediğim 3 ayda bir falan oluyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Filbox diye bir nane var yeni birşey herhalde, iyi yorumlar duyuyorum hep hakkında, kanal içeriği de iyi.
Var mı kullanan aramızda, almayı planlıyorum ben de.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
filbox güzel bir şey bildiğin türksat taki yüzlerce kanalın reklam v.b gereksizleri ayıklanıp organize edilmiş üstüne üç beş paralı belgesel discovery ve sinema kanalları eklenip süslenmiş hali.. en güzel yanı herhangi bir tahhtıt bir üyelik zorunluluğu üyelik uzatma senden izinsiz kartından para çekme yok.. bir yıllık alıyorsun biterse bitiyor uzatmak istersen uzatıyorsun sana kalmış..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Teledünya kullanıyorum. Çok nadiren ufak tefek sorun olabiliyor ama arayınca anında düzeltiyorlar. Digitürk'le ttnet'le kıyaslamam bile kat kat daha iyi. Ayrıca fiyatlarda çok ekonomik.
teledünya kullanıyorum bende genel olarak bi problem yok fakat her ne hikmetse ayın 6 sında 25 gb akk dolmuş oluyor download yapmamama rağmen...
benim teledunya ve internetim var, baya memnunum. hatta baska yerlerde wifi'ya baglandıgımda ne kadar yavaş olduguna sasırıyorum. bence baya basarılı.
Bir güncel çekeyim konuya. Bende taşındım eski evde teledünya vardı, ama yeni taşındığımız bölgede teledünya hizmeti yok, şimdi tivibu ve süperonline ikilisinden hangisini tavsiye ediyorsunuz. Tv şart değil ama internet önemli.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)