User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Fluence 1.5 dCi 110 hp icon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fluence emsallerine göre iyi ve donanımlı araçtır 2012 sonrası edc 110 lar gayet başarılıdır. Ben sayılamayacak kadar biniyorum ve test ediyorum. kulaktan dolma çok bilgiler dolaşıyor. alınır binilir keyfi çıkarılır. yakıt konusunda şaşkınlık yaratır.
    powered by MRÇ garage ekotech
    mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim, alacağız gibi duruyor ya touch plus ya da icon hangisi denk gelirse artık

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    touch plus bende var , düşünürseniz

Loading site please wait...

açıklamadaki numara benim , gerekli güzelliği yaparım.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Fluence neden Avrupada yok,

neden Fransız markası olduğu halde Fransa bile satışına koymadı?

aranızda kaçınız biliyor bilmiyorum ama bahsi geçen araba aslında Renaulta bile ait değil fluence dediğiniz araç Samsung SM3 diye adlandırılan Kore arabasıdır ve kore bile Accent in çok altında görülen bir araçtır.

ben şahsen senelerdir neyini bu kadar tuttuk anlamadım zevkler renkler tartışılmaz varmış bir sebebiki bu denli sattı burada bu ülkede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung un ortalama %80 renaultundur. satın alındıktan sonra latitude ve fluence samsung projesi adı altında üretilmiştir. Türkiye de bu sürede megane sedan niyetine çıkmıştır.Bildiğimiz gibi avrupa pazarı ile Türkiye pazarı farklıdır. Fluence jenerasyonu sona ermiştir artık üretilmeyecek ve megane sedan geri gelecektir.Bazı kronik sorunları dışında kendi sınıfında geçerli bir araçtır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sandero neden avrupada renault markası altında satılmaktadır. Bu araba kalitesi değil pazar projesidir.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    120 ile başlayan viraj alamama 130da kontrolsüz şerit değiştirmeye ve başkasında 150 ile viraj alamamaya dönmüş.

kimseyle atışmak ya da yermek gibi bir niyetim yok ama son hızı 190 km olan bir araçta ile 150 km hızla virajı allahlık almak normal değil mi ? uyarlarsak son hızı 250 km olan bir aracın 200 ile virajı güvenli alamaması demek gibi bir şey zaten 150 ile viraj almanız için yapılmamış bu araba.

bizim şirkette var 4 senedir, sürekli şöför kullanıyor ama içi geniş, iş amaçlı kullanmak için bence mantıklı bir araç. viraj kasacaksanız 106 falan almakta fayda var

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passattan sonra fluenceye binersen kafanı taşlara vurursun söylemedi deme
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sattım fluence 2.eli fena değil 230 binde sattığım araçta EDC de problem yoktu ama bu araçlarda frenden ayağını çekince titreye titreye yürüyor bazıları zannedersem 180 bin km den sonra oluyor. Passat tan sonra pek tat vermeyebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    passattan sonra fluenceye binersen kafanı taşlara vurursun söylemedi deme
    söylüyorum ama fayda etmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    touch plus bende var , düşünürseniz

Loading site please wait...

açıklamadaki numara benim , gerekli güzelliği yaparım.
    Teşekkür ederim otomatik düşünüyoruz, bir kanal aracılığı ile alacağız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Leader01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylüyorum ama fayda etmiyor
    kardeşim sana yalvarırım git Megane bul hatta clio4 bile bul bundan iyi.

şahsen bana şirket müdür arabası olarak 1.5 110luk icon paket fulence düz vites sundu ben yerine clio 4 icon edc aldım otomatik ve çok daha memnunum.

sözleşme tekrarlanıyor ve o yıl bana gülen 12 fulence sahiplerinden 4ü bu sözleşmede aynı benim gibi clio4 edc alıyor.

cidden rezil ötesi bir güvensizlik,hissizlik,yol tutuş,görüş açısı ve kalite .

şahsen bu kadar araba olan kısımdan (şase,konfor,kalite,yol tutuş,izlenim) feda edeceğine bence ikna et gidin otomatik benzinli bir aracı lpg de alın çok ama çok daha iyi olur.

bu araç yerine 1.6 lpgli 2012-2016 arası çok daha taze ve muhtemelen şirket olan fulence yerine neredeyse kesin aile arabası olan,corrolla,focus,astra 1.6 lpg otomatik alın çok daha iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim sana yalvarırım git Megane bul hatta clio4 bile bul bundan iyi.

şahsen bana şirket müdür arabası olarak 1.5 110luk icon paket fulence düz vites sundu ben yerine clio 4 icon edc aldım otomatik ve çok daha memnunum.

sözleşme tekrarlanıyor ve o yıl bana gülen 12 fulence sahiplerinden 4ü bu sözleşmede aynı benim gibi clio4 edc alıyor.

cidden rezil ötesi bir güvensizlik,hissizlik,yol tutuş,görüş açısı ve kalite .

şahsen bu kadar araba olan kısımdan (şase,konfor,kalite,yol tutuş,izlenim) feda edeceğine bence ikna et gidin otomatik benzinli bir aracı lpg de alın çok ama çok daha iyi olur.

bu araç yerine 1.6 lpgli 2012-2016 arası çok daha taze ve muhtemelen şirket olan fulence yerine neredeyse kesin aile arabası olan,corrolla,focus,astra 1.6 lpg otomatik alın çok daha iyi.
    Abi konuşuyorum söylüyorum 1 aydır benim aracımı kullanıyor 2013 hb focus, benimkiyle devam et ben kendime bulurum diyorum focusu da beğenmiyor 18 jant, yay var sert bayağı, bakalım çevirebilirsem uğraşacağım yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım şoförlüğü olmayanlar yazmış, araba yatıyo diye yolu tutmaz diye bişey yoktur. Arabayı her çalıştırdığınızda slalom mu yapıyonuzda araba yüksek ve yatıyo diye beğenmediniz? Alınır, binilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım şoförlüğü olmayanlar yazmış, araba yatıyo diye yolu tutmaz diye bişey yoktur. Arabayı her çalıştırdığınızda slalom mu yapıyonuzda araba yüksek ve yatıyo diye beğenmediniz? Alınır, binilir.
    Bunca saygi deger tecrubeli arkadas mal yada senin degisinle soforlugu yok bir tek sen direksiyonda iyisin okuyacak olursan insanlar yatmasiyla alakali degil yol tutmamasiyla alakali yorum yazmislar ama siz onunda ustesinden gelirsiniz bizden ustun soforlugunuzle.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne diken üstü kardeşim ya. Nasıl bir arabaymış o merak ettim.
    Bunu belirten tek kisi degilim fatih abi,deneyimlemeni tavsiye ederim ama. Ozaman hak verebilirsin bana
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz abartmissin gibi geldi,2.5 senedir fluence sahibiyiz gayet dengeli bir arac,frenleri falan da fena degil.
    ayrica 140la viraj donmek nedir? gallardo mu bu?
    Abi viraj deyince aklina belgrad ormanlari virajlarimi geliyor? Otobanda giderken bildigimiz hafif virajlardan bahsediyorum. Sirketin kiraladigi araclarin biriydi deneyimledigim,ki asagida bicok kiside aynisini soylemis. Kimin ne deneyimi var bilmem,cok ahim sahim deneyimimde yok. Ama sunu cok iyi bilirimki b6 dan sonra fluence alinirsa emekli spec agir agir surulur. Kartepeden donerken mercedes c180 ile fluence makasliyolardi,mercedes yilan gibi kivrilirken fluence bi saga bi sola yata yata gidiyodu. Bu belki bambaska iki acarin karsilastirmasi ama ben size anlatmak istedigimi aktardigimi dusunuyorum. Araba kutuk gibi,yazimdada belirttigim gibi essek gibi binmelik araba. Daha once belirttim yine belirtiyorum sehir icinde 1.5 symbol collectionumuz var emin olun cok cok daha rahat bi araba. Kasislerde fluence pat kut gecerken symbol cok daha rahat absorve edebiliyo o sertligi. Uslubumda yanlis varsa kusuruma bakma affola,ama bu fluence sandiginiz kadar toz pembe bi araba degil. Umarim denemekte nasip olmaz,keyifli forumlar dilerim.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne diken üstü kardeşim ya. Nasıl bir arabaymış o merak ettim.
    Alıntı elma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her calistirdigimizda slalom yapmaya gerek varmi abi? Araba ortada yatiyo iste,normalde slalom yapmazsin yapilmazda. Ama araba ortada iste trafikte herzaman duzmu gidiyoruz? Hicmi manevra gereksinimi olmuyo? Bunlarida goz onunde bulundurmak lazim. Araba alirken bir avuc civata almiyosunuz,icinde caninizi hatta canlari tasiyosunuz.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakım maliyetleri vs. düşük olsun geniş otomatik az yaksın amacıysa megane sport tourer alın, fluence düşünmeyin bile. Octavia 1.2 de alternatif olarak düşünebilirsiniz(Bakımı nispeten daha pahalıdır)

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu belirten tek kisi degilim fatih abi,deneyimlemeni tavsiye ederim ama. Ozaman hak verebilirsin bana

Abi viraj deyince aklina belgrad ormanlari virajlarimi geliyor? Otobanda giderken bildigimiz hafif virajlardan bahsediyorum. Sirketin kiraladigi araclarin biriydi deneyimledigim,ki asagida bicok kiside aynisini soylemis. Kimin ne deneyimi var bilmem,cok ahim sahim deneyimimde yok. Ama sunu cok iyi bilirimki b6 dan sonra fluence alinirsa emekli spec agir agir surulur. Kartepeden donerken mercedes c180 ile fluence makasliyolardi,mercedes yilan gibi kivrilirken fluence bi saga bi sola yata yata gidiyodu. Bu belki bambaska iki acarin karsilastirmasi ama ben size anlatmak istedigimi aktardigimi dusunuyorum. Araba kutuk gibi,yazimdada belirttigim gibi essek gibi binmelik araba. Daha once belirttim yine belirtiyorum sehir icinde 1.5 symbol collectionumuz var emin olun cok cok daha rahat bi araba. Kasislerde fluence pat kut gecerken symbol cok daha rahat absorve edebiliyo o sertligi. Uslubumda yanlis varsa kusuruma bakma affola,ama bu fluence sandiginiz kadar toz pembe bi araba degil. Umarim denemekte nasip olmaz,keyifli forumlar dilerim.
    Dostum Renault sempatizani falan degilim ama su yazdiklarindan sonra hakikaten olasim geliyor.
    Araba alirken senin kistasin arabanin kasisten pat kut ve takir tukur gecmesi midir? Su soyledigin ayni `tum vwlerin kapisi tok kapaniyor,ondan pahali` demeye benzemis. C180 diyorsun aradaki fiyat farkini bi arastir istersen, c180 parasina 4 tane ikinci el fluence alip filo kurabilirsin,birakta o kadarini yapsin degil mi?
    3 sene once babama 2011 fluence aldik, aracin tek kusuru gorus acisi ve yuksek olmasi. E zaten kimsede piste cikmasini beklemiyor sanirim.Guvensiz geliyorsa alirsin 4 tane eibach yay takarsin.
    Yillarca insanlar Renault 12lere Toroslara Sahinlere bindi,hala da bazi koylerde kasabalarda biniliyor.Gelipte `essek gibi binmelik` demen falan hic yakismamis.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)