eleman işguzarlık yapmıs temizlemeye calısmıs cok buyutulecek bi olay oldugunu sanmıyorum
ben de 3000gt yi ilk aldigimda gitmistim. hem mekan da hosuma gidiyordu, giren cikana bakinca bisey sandik.
calisan yasli arkadas araci durularken elinden makinenin tabancasini kacirdi, lap lap lap vuruyo tamponun altina. ben sinir krizi gecirdim tabi ama yasli diye bisey demeyecektim, taki ben tampona egilip ozur beklerken " ya bisey olmaz abisi " vs diyince kiyameti koparmistim. burdan mustafa var onun hatrina susmustum valla. bir garip insan dolu bu yikamacilarda. allah sabir versin valla sana da.
işletmecisi hakan zeytin ve abisidir aslında iyi insanlardır sanırım hakanla karşılaşmamışsın yoksa sorunu çözerlerdi emin ol
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şimdi isim vermiyimde dünyanın en büyük detailing firmalarının İstanbulda hatrı sayılır bir bayisinde çalışan yıkamacının taztikli su tabancasının hortumunu aracın tavanında bagajında kaputunda sürüyerek iş yaptığına şahit oldum. Sığır gibi iş yapıyorlar. Özverisizlik almış başını yürümüş.
Piyasada bu kadar şikayet var ve böyle bir potansiyel var belli ki ama kimse şöyle aklı başında iş bilen elemanların çalıştığı şıkır şıkır bir mekan açmıyor gidelim kafamız rahat hem para verip hem sinir olmadan dönelim eve
Kızıltoprak Meguiars'ı tavsiye ederim.
Ben iş saatlerim dolayısıyla bazen maltepeyi kullanmaktayım.
Genelde geç saatte açık oluyorlar hafta içi.
Dün gittim, çay geldi. Bitirmeden arabayı iç dış bitirmişlerdi.
Baktım sağdan soldan su akıyor ama gecenin köründe de uğraşacak halim yoktu..
Ben genelde express olarak kullanıyorum Maltepe'yi.. Kötü insanlar değiller, aksine iyiler. Ama yıkamacıları gerçekten kötü.
Kendilerine de şikayetimi dile getirdim ama bir şey değişmedi. Çok ekstrem bir durum olmadıkça;
1) Maslak Meguiars
2) Kızıltoprak Meguiars
Anadolu'daysam kızıl, karşıdaysam Maslağı tercih ediyorum. ve ikisinde de gönül rahatlığıyla işimi yaptırabiliyorum..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)