User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: aracım pert olurmu

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi borusanda 30 bin hasar ciksa sigorta sirketinin kaybi -30.000

Arabayi pert edio 80.000 verseler kayiplari -80.000,Kendileri disarida 5000liraya toplasalar etti -85.000.... 65.000liraya arabayi satsalar en dusuk fiyat -20.000 zararda oluyorlar...yani pert etmek her turlu islerine gelmezmi? Cunku bmw veya mercedesde kucucuk hasara cok ciddi fiyatlar cikiyor.

Umarim pert olur

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. 2 ay önce ben benzer bi kaza yaptım. Sol ön arka taşıyıcılar kırıldı eğildi. VW tamaş servisine çektik fiyat listesi çıkardılar incik boncuk ne varsa yazmıslar 22bin TL çıktı işçilik hariç. Bence bu fiyat BMW'de daha kallavi olur. Büyük ihtimal araç perte çıkar.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

coders - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bügün kosifler oto araca 35 bin tl masraf cıkardı büyük ihtimal anlaşıp perte cıkarıcaz araci

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bügün kosifler oto araca 35 bin tl masraf cıkardı büyük ihtimal anlaşıp perte cıkarıcaz araci
    Sizin açınızdan sevindim böyle olmasını istiyordunuz,fakat 35 binliralık ne var bu arabada ben anlamıyorum,airbag falan açsa düşünemiyorum herhalde araç kadar hasar kaydı çıkacaktı.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin araç için demiyorum ama bu işin iyice boku çıktı bu tarz kazası olan araçlarda perte çıkarsa yandık valla

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin açınızdan sevindim böyle olmasını istiyordunuz,fakat 35 binliralık ne var bu arabada ben anlamıyorum,airbag falan açsa düşünemiyorum herhalde araç kadar hasar kaydı çıkacaktı.
    Cidden bir eksper gözüyle bakamayız belki ama konuşulan rakam bana da yüksek geldi. Şimdi bu araç pert olsa sigorta şirketi kestiği poliçenin kat kat fazlası zarar girecek.

işçilik hariç 35 bin TL lik ne yapılacak araca merak ettim. Artık şöyle bir yola girdik sanırım, onarım yapmak yerine baktın kaza yaptın at yenisini al.

Böyle giderse yakında türkiye pert araba çöplüğü olur. Sen bunu pert'e çıkar sat sonra alan adam yaptırıp binsin.

Pert'in anlamı kullanılmaz araç demek değil mi ?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu haberlerden ve faturalardan sonra pert kayıtlı arabalara daha çok sempati duymaya başladım. Çizik boyalı diye satılandan bir farkı yok bu aracın. Bana kalırsa pertlik hiçbir durumu yok. 35 lira kayıt maşallah.

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu haberlerden ve faturalardan sonra pert kayıtlı arabalara daha çok sempati duymaya başladım. Çizik boyalı diye satılandan bir farkı yok bu aracın. Bana kalırsa pertlik hiçbir durumu yok. 35 lira kayıt maşallah.
    Zamanında konumuz vardı, alınabilecek pert - hasar kayıtli yada fiyatı uygun araçları paylaşiyor - tartışıyoduk eğlenceli ortam vardı. Sonra millet bizi topa tuttu favoriler konusunda ardindan konumuz kapandı
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Perte ayrilmaz buyuk ihtimalle. İhalede satarlar alan kisi toplar ve agir hasarli yada hasarli olarak devam eder. Sigorta kisiden aldigi atiyorum araci 60k ya satti servis ucreti olan 35i ustune ekler ve size aracin parasini oder. Yada daha azini verir aradaki fark firmaya kalir. Sonraki aracinizin kaskosunda da bir guzellik yapmayi unutmazlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)