User Tag List

Sayfa 10/231 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
4382 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı emrexc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bodozlama dalıcam kusura bakmayın
    Elektronik nargileler görüyorum nette. Bunun hakkında fikri tavsiye edecek var mı?
    Sigara kullanmıyorum, o yüzden biraz tereddütdeyim
    Şimdiden teşekkür ederim
    Bende bugün instagramda gördüm aynı mantıkla çalışan ama Türk usulü tasarımları var. Köz kömür vs ile uğraşmak istemeyen kişiler için mantıklı

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bugün instagramda gördüm aynı mantıkla çalışan ama Türk usulü tasarımları var. Köz kömür vs ile uğraşmak istemeyen kişiler için mantıklı
    Kalem şeklinde gördüm bende instagramdan ondan meraklar içindeyim yok mu tavsiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı emrexc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalem şeklinde gördüm bende instagramdan ondan meraklar içindeyim yok mu tavsiye
    Sigara içmiyorsan hiç bulaşma bence kardeşim Nargile olanlar bilmiyorum o yüzden tavsiye edemiyorum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinirden çıldırdım Beşiktaş maçında, coil yandı dumanlamaktan yedek olmadığından normal sigara içtim 2 tane! itiraf.com
    Nasıldı sigaranın tadı? Bende yaşadım bir kere hesapsız çıktığım bi gün likit bitti ve sarma sigara aldım arkadaştan.İğrençti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıldı sigaranın tadı? Bende yaşadım bir kere hesapsız çıktığım bi gün likit bitti ve sarma sigara aldım arkadaştan.İğrençti
    10 gün öncesine kadar bayıla bayıla içtiğim sigaranın tadının bu kadar kötü geleceğini hiç düşünmemiştim berbattı ama Beşiktaş gol yedikçe yaktım sigarayı

Likitlerin içeriğinin sigaraya oranla ne kadar temiz olduğunu anladım. E-cig'in kutusu hanımın arabadaydı yedek coil içindeymiş neyseki gelmek üzere yedek coil

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendinizi kontrol edemiyorsanız hiç bulaşmayın yoksa benim gibi sefil olursunuz

Dipsiz kuyu, deneyerek birçok şeyi öğrenebilirsiniz. Ama en önemlisi subohm kullanırsanız kesinilkle kullandığınız pillerin özelliklerini iyi bilmeniz lazım yoksa yüzünüze patlatabilirsiniz pili
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektronik sigara evi web sitesinin ofisi otele çok yakınmış Cevahir'in arkasını tarif etti. Taksi yolladım şimdi sırf merakımdan Boba's Bounty aldırıyorum

http://www.alienvapor.com/bobas-bounty/

Neymiş bu kadar merak edilen tutulan öğrenelim

The flavor that keeps people guessing "what's in there?" See for yourself why it's a fan favorite all over the world

alien vision boba's bounty deneyin;
    natura bunlar replika malesef
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendinizi kontrol edemiyorsanız hiç bulaşmayın yoksa benim gibi sefil olursunuz

Dipsiz kuyu, deneyerek birçok şeyi öğrenebilirsiniz. Ama en önemlisi subohm kullanırsanız kesinilkle kullandığınız pillerin özelliklerini iyi bilmeniz lazım yoksa yüzünüze patlatabilirsiniz pili
    Doktor uyansaydın da denemeye gelseydim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alien vision boba's bounty deneyin;
    natura bunlar replika malesef
    Amca çok yüksek nikotin değeri be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasılsınız millet Kaç sigara içiyorsunuz günde? Başladığınızdan beri kaç tane içtiniz? Ben 2 haftadır toplam 6 tane sigara içtim, onlar da yarısından önce söndürdüm.. Hep pil yüzünden içtim onları da
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende calisirken el aliskanligindan gereksiz yere bir suru sigara iciyorum ve elektronik sigara ile bu isi cozmek istiyorum. bu konuyu cok arastirip edip ugrasmadan deneyimli birilerinden tavsiye rica ediyorum. 2 paket parliament icen biri icin doyurucu bir sekilde sunu alsaydim daha iyiydi dedirtmeyecek cihaz ve sivi-aroma tavsiyeniz nedir? baslangic istemiyorum cunku genelen baslangic alanlar tatminsizlik yasayip ya sigaraya geri donuyor yada baska cihaz aliyor.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende calisirken el aliskanligindan gereksiz yere bir suru sigara iciyorum ve elektronik sigara ile bu isi cozmek istiyorum. bu konuyu cok arastirip edip ugrasmadan deneyimli birilerinden tavsiye rica ediyorum. 2 paket parliament icen biri icin doyurucu bir sekilde sunu alsaydim daha iyiydi dedirtmeyecek cihaz ve sivi-aroma tavsiyeniz nedir? baslangic istemiyorum cunku genelen baslangic alanlar tatminsizlik yasayip ya sigaraya geri donuyor yada baska cihaz aliyor.
    Abi ilacın Kangertech Nebox alacaksın o zaman, daha fazlasına gerek yok. Bu cihaz kırılmadığı bozulmadığı sürece seni ömür boyu idare eder. Likit işi çok meşakatli iş.. Sen en iyisi bir n base al bir de tester kitlerden al deneyerek aradığın aromayı yakala. Ben Blueberry kullanıyorum şuan, zaman zaman farklı likitler de kullanıyorum ama dediğim gibi tamamen kişi de bitiyor likit işi. Makineyi alırken yanında yedek pil almayı sakın unutma, 18650'lık piller oluyor cihaza. Arkadaşların attığı siteyi aşağı ekliyorum. Hem pil hemde cihaz için;
    Cihaz; https://www.fasttech.com/products/0/...vw-apv-mod-kit
    Pil; https://www.fasttech.com/products/2533800
    Coil; https://www.fasttech.com/products/0/...bxero-vcc-coil
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5-6 sene önce bi makale okumuştum. E-sigaraların katran coxler açısından daha az zararlı ama akciğerdeki kanserli hücreleri 2 katına çıkardığı yazıyodu. Bu son çıkanlarda nasıl ?

erhanaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bende alacagim nbox onermissiniz ben topbox almayi dusunuyordum. Fiyatlari ayni. Olmusken iyisi olsun mantigi ile aliyorum bende ) hangisi daha iyi bunlarin. Ilerde atomizer filan sararim diye dusunuyorum

erhanaytac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence zararli olup olmamasi likitlere baglidir diye dusunuyorum. Likit secimini kaliteli yaparsak sigaradan kat kat zararsiz olacagi kanisindayim her yonden

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Topbox iyidir.Nebox tek başına bir cihaz.Hiçbir parçasını başka cihazda kullanamazsınız.Topbox ta atomizer zaten toptank.İlerde farklı bir modlada kullanılır.Yada yanına başka atomizerle topbox ın moduyla kullanabilirsiniz.
    Fasttech ten batarya alınamıyor artık.Li pillerin kargoyla taşınması yasaklandı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı skunk11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasılsınız millet Kaç sigara içiyorsunuz günde? Başladığınızdan beri kaç tane içtiniz? Ben 2 haftadır toplam 6 tane sigara içtim, onlar da yarısından önce söndürdüm.. Hep pil yüzünden içtim onları da
    Cumartesi içtiklerim dışında içmedim şükür 12 gün oldu konuyu açalı 4-5 tane içmişim bu durumda geçen sürede.

Mutlak suretle basitte olsa ikinci bir cihaz alacağım pilin bittiği anlarda stepne görevi görmesi açısından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korhan abi kesinlikle tavsiye ederim. Çalışırken bende çok içiyordum, paketin %70'i işte bitiyordu. E-cig ile aklıma dahi gelmiyor çünkü sigara içme alanına gitnme zorunluluğum kalmadı canım istediğinde ofis içinde 2.0 barda bi shot yapıyorum kendime geliyorum

Kangertech hareketli çalışan seni zorlayabilir ama Kangertech ile başla derim. Hareketlerini kısıtlarsa Joyetech Ego One Mini'de alırsın çalışırken taşıman rahat olur. Kangertech'i ofis ve evde kullanırsın.

Kangertech Topbox mini tavsiye ederim

Ben Ego One Mini kullanıyorum outdoor kullanım için çok ideal. Sigara paketi yüksekliğinde ve bir parmak kalınlığında denebilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)