10 gün öncesine kadar bayıla bayıla içtiğim sigaranın tadının bu kadar kötü geleceğini hiç düşünmemiştim berbattı ama Beşiktaş gol yedikçe yaktım sigarayı![]()
Likitlerin içeriğinin sigaraya oranla ne kadar temiz olduğunu anladım. E-cig'in kutusu hanımın arabadaydı yedek coil içindeymiş neyseki gelmek üzere yedek coil![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kendinizi kontrol edemiyorsanız hiç bulaşmayın yoksa benim gibi sefil olursunuz
Dipsiz kuyu, deneyerek birçok şeyi öğrenebilirsiniz. Ama en önemlisi subohm kullanırsanız kesinilkle kullandığınız pillerin özelliklerini iyi bilmeniz lazım yoksa yüzünüze patlatabilirsiniz pili![]()
Nasılsınız milletKaç sigara içiyorsunuz günde? Başladığınızdan beri kaç tane içtiniz? Ben 2 haftadır toplam 6 tane sigara içtim, onlar da yarısından önce söndürdüm.. Hep pil yüzünden içtim onları da
![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
bende calisirken el aliskanligindan gereksiz yere bir suru sigara iciyorum ve elektronik sigara ile bu isi cozmek istiyorum. bu konuyu cok arastirip edip ugrasmadan deneyimli birilerinden tavsiye rica ediyorum. 2 paket parliament icen biri icin doyurucu bir sekilde sunu alsaydim daha iyiydi dedirtmeyecek cihaz ve sivi-aroma tavsiyeniz nedir? baslangic istemiyorum cunku genelen baslangic alanlar tatminsizlik yasayip ya sigaraya geri donuyor yada baska cihaz aliyor.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Abi ilacın Kangertech Nebox alacaksın o zaman, daha fazlasına gerek yok. Bu cihaz kırılmadığı bozulmadığı sürece seni ömür boyu idare eder. Likit işi çok meşakatli iş.. Sen en iyisi bir n base al bir de tester kitlerden al deneyerek aradığın aromayı yakala. Ben Blueberry kullanıyorum şuan, zaman zaman farklı likitler de kullanıyorum ama dediğim gibi tamamen kişi de bitiyor likit işi. Makineyi alırken yanında yedek pil almayı sakın unutma, 18650'lık piller oluyor cihaza. Arkadaşların attığı siteyi aşağı ekliyorum. Hem pil hemde cihaz için;
Cihaz; https://www.fasttech.com/products/0/...vw-apv-mod-kit
Pil; https://www.fasttech.com/products/2533800
Coil; https://www.fasttech.com/products/0/...bxero-vcc-coil
FOR US BY US
[/CENTER]
5-6 sene önce bi makale okumuştum. E-sigaraların katran coxler açısından daha az zararlı ama akciğerdeki kanserli hücreleri 2 katına çıkardığı yazıyodu. Bu son çıkanlarda nasıl ?
Arkadaslar bende alacagim nbox onermissiniz ben topbox almayi dusunuyordum. Fiyatlari ayni. Olmusken iyisi olsun mantigi ile aliyorum bende) hangisi daha iyi bunlarin. Ilerde atomizer filan sararim diye dusunuyorum
Bence zararli olup olmamasi likitlere baglidir diye dusunuyorum. Likit secimini kaliteli yaparsak sigaradan kat kat zararsiz olacagi kanisindayim her yonden
Topbox iyidir.Nebox tek başına bir cihaz.Hiçbir parçasını başka cihazda kullanamazsınız.Topbox ta atomizer zaten toptank.İlerde farklı bir modlada kullanılır.Yada yanına başka atomizerle topbox ın moduyla kullanabilirsiniz.
Fasttech ten batarya alınamıyor artık.Li pillerin kargoyla taşınması yasaklandı.
Korhan abi kesinlikle tavsiye ederim. Çalışırken bende çok içiyordum, paketin %70'i işte bitiyordu. E-cig ile aklıma dahi gelmiyor çünkü sigara içme alanına gitnme zorunluluğum kalmadı canım istediğinde ofis içinde 2.0 barda bi shot yapıyorum kendime geliyorum![]()
Kangertech hareketli çalışan seni zorlayabilir ama Kangertech ile başla derim. Hareketlerini kısıtlarsa Joyetech Ego One Mini'de alırsın çalışırken taşıman rahat olur. Kangertech'i ofis ve evde kullanırsın.
Kangertech Topbox mini tavsiye ederim
Ben Ego One Mini kullanıyorum outdoor kullanım için çok ideal. Sigara paketi yüksekliğinde ve bir parmak kalınlığında denebilir.
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)