benim ürün gümrüğe takılmış :( alibabadan almıştım
benim ürün gümrüğe takılmış :( alibabadan almıştım
Öyle birşey olucagını sanmıyorum, bıraz daha bekleyın sonucta sıteyı yenı actılar. LİNK Verdıgım lınkten satıcılara ulasabılırsın yardımcı olucaklardır.
Alınık I Just S tercihen sıfır ve Ankara içi
ürünler e likit aroması daha önce diğer markalar ve sitelerden de sipariş geçtim. flavorwest de kullandım. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanıyorum. Onun yorumu kırmızı elma, pişmiş süt, bal kesinlikle alma çerez, karamel, tarçn, kurabiye al..
Aroma likitte en az kullanılan ürün. bazı aromalar çok keskin %2 yetiyorken bazıları %10 yetmeye biliyor. Aroma işi tamamen damak tadıyla alakalı.
şimdilik ben ürünlerden memnunum sadece bi sonraki nbase siparişimde fumetti denicem.
Mümkün olduğu kadar sek nbase dönmeye çalışıcam zamanla. Şu an likitler çok lezzetli olmaya başladı. hal böyle olunca tüketim sürekli artıyor.
Bende dün aksam katıldım aranıza aliexpress ten verdiğim siparişi bekleyemedim xcube mini xpure rda aldım sarımdada hazır kanthal a1 tel birde satıcıdan evyap likit aldım hediye 30ml.( ekstra olarak pil + xtray tekli charger + muji pamuk 30ad. + kantal tel 20ad.) hepsini toplam 300 tl ye verdi, aksam yaptım boğazım yandı sanırım pamuğu yaktım filan şu an 0.38 ohm 22W ta kullanıyorum sigara içimi ilk çekişte hafif vuruyo ama sonrasında 3-4-5 ardı ardına sıkıntısız çekiyorum dün aksam saat 8 den beri sigara aklıma bile gelmedi evde unuttum zaten paketi eyvah canım çekerse nabarım filan diye korktum ama aratmadı keyiflendim vallahi.
Ek olarak rda yı değiştiricem griffin25 bakalım ne zaman gelicek gelmezse goblin yada serpent alıcam bir tane.
Beyler birşey sorucam , 1 hafta olacak neredeyse sigarayı bırakıp buhara başlayalı... Şöyle bir sorunum var sanki bogazımı üşütmüşüm gibi bogaz kuruluğum var başladıgımdan beri.. Tahriş olmuş gibi... Sizce buhara yeni başladığımdan mı yoksa kötü likit kullanıyorum (nirvana) ondan mı acaba ? Premium likitlerim yolda henüz gelmedi deneyemedim.Acaba iyi likitle sorunum düzelir mi ?
Just s pilin kac w verdigini bilen varmi ?
Joyetech evic vtc mini aldım bi arkadaşımdan ikinci el kullanmayı tam bilmioyrum böyle geröekten yardım edecek varmı birde coil ve likit almam lazım ankarada nerde alabilirim
One Hit Wonder ve Heisenberg lerim geldi... Heisenberg denemedim ama One Hit Wonder İNANILMAZ ! Öyle bir fark varki dandik likitlerle arasında....
http://i.hizliresim.com/3vqBo4.jpg
http://i.hizliresim.com/R1PL3j.jpg
İyi nbase arayan arkadaşlar bulabilirlerse wizard lab yada vapors tek alsınlar. Burada satılan nbasein ne kadar çöp olduğunu anlayacaksınız
troy kullanan arkadaş var mı hiç aramızda.Yorum alabilirim :)