Benim hanımda dün Joyetech e grip 2 almış. Faydası olurmu?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
aio justs just2 mevcut elimde sıfır düşünen olursa pm
Bende bir aydan fazladır Eleaf Ijust S kullanıyorum.Normalde günde bir paket sigara içiyordum şimdi sigara içemiyorum.Bir kaç kere içmek istedim ama olmadı iki kere çektim attım şimdi likiti de kendim yapmaya başlayacağım varsa güzel aroma tavsiyeniz alırım![]()
benim paypal olmadıgı için getiremiyorum nbase , bi ayarı varmış paypalın ama anlamam geçen gün uğraştım yapamadım , molinshop var eğer bi şekilde nbase getirebilirsek bende evde yapmak istiyorum ortak getirebilirsek harika olur.Bu site özellikle Tr ye gönderim yapıyor
Molinshop DIY Supply Shop
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
beyler bu nedir bilgisi olan var mı ?
Elektronik sigara yuzunde patladı!
tabi ya ...
Beyazıt/Bakırköy cevresinde likit alabilecegim guvenilir yerler var mi acaba ?
- K -
________
Dr.Ecu
eyw kanka , fidan tobacco yu sordum the collection likitlerini yapan arkadaşa , evet ordan alabilirler dedi ama stok sorsunlar çeşitler bitmiş olabiliyor dedi , en çok tutulan
1-Milkbarry
2-Old Castle-new castle
Milky cookies güzel ben beğeniyorum vanilya ve hindistan cevizi ağırlıklı tadı.Colleciton birçok ürünü vanilya süt ağırlıklı zaten.Genelde şekerli tatlar var.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ege likit kullanan var mı? Limon ve kurabiye-çilek olanından verdi arkadaşım tatları çok hoşuma gitti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)