Alien boya atma sorunlu bilgin olsun.
Yigit merck tedarigi durdurdu eger halen merck kullaniolarsa siparis etcem. Brand no:35 kullaniorm suan
Miami vice
Biskuvi aromali olani aklima gelmedi
Triobeca
Hepsi 6mg
Gayet tatminkar ama the collection kadr rahat icime sahip degillwr.
- K -
________
Dr.Ecu
Yarın troy 1x v3 çıkıyor bılgınıze
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Egrip2 kullanıyorum.
Kutusundan bildiğiniz üzere 3 çeşit coil çıkıyor.
-0.25 notchcoil
-0.50 bf rba
-1.5 bf clapton
Ben şimdiye kadar hep 1.5 clapton olanı kullandım. Herhangi bir şeye ihtiyaç olmadan diğer coilleri kullanabiliyor muyum?
1.5 clapton coil alacağım ama siparişim gelene kadar kullanabilir miyim onu merak ettim
kardeşim amerikada yaşıyor bugun vape stora gitmiş oda başlıcak elektronik sigaraya bana foto yolladı şimdi.. Kafayı yersin likitlere bak![]()
![]()
![]()
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bu mağazalar burda da var. ben istediğim likiti alıyorum hepsi kaliteli.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Keşke bende orada olsaydım![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
bugun tam 1 hafta oldu gunluk 1.5 paket sarma tutun içiyordum ve sımdı gunluk 3-5 dal ıcıyorum istick pico diye bir makına aldım ve sony pıl ıle 250 tl odedım,arkadasım hedıye 30 ml lıkıt verdı cıkolatalı onu ıcıyorum 1 hafta sonunda yarısı bıttı suan memnunum umarım sıgara ve bunuda bırakacagım. gecelerı cok hırıltılı uyuyordum o gectı sıgaradan az zararlı olduguna ınanıyorum. lıkıt tavsıyesı ıstıyorum arkadaslar nereden ne marka alabılırım.
bende likit arayışından bıkan ve evyapa geçiş yapıcaklardan biriyim. deneme amaçlı keyf.us ten 100 ml nbase aldım yanında buharistandan kurabiye aroma aldım denicem bakalım nasıl olucak.
@Yiğit G. abi gözüm yanılmıyorsa adamlarda şişeler 60 ml den başlıyo galiba. bizde burda evyap nasıl yapılır diye başımızı ağrıtalım
Merhabalar, Aliexpressten e-sig. sipariş etmiştim ve malesef gümrükte takıldı ve geri gönderildi aldığım ürünler, daha sonra dispute açtım 3-5 dolar daha düşüğüne ilkinde onaylamadılar ve sonradan onayladı satın alma işlemi yaptığım firma Heavengifts
Order No:
81052300778301
Status:
Seller cancel return goods
solution:
Return goods & refund US $ 28.00
Reminder:
The seller has declined to have the item returned. The dispute will be settled according to the agreement.
an. 23 2017
Seller accepted buyer's proposal
Proposal:
Return goods & refund US $ 28.00
Jan. 23 2017
Abandon product and Refund Buyer
Bu nedir ve ne yapmam gerekir ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)