Enes-x Nickli Üyeden Alıntı
Tam 13 senedir sigara bağımlısıyım,günde 1.5 paket winston light içiyorum.Başladığımdan beri hiç bırakmadım en uzun içmediğim süre 24 saattir oda sayılır.Resmen hayatımı ele geçirdi ,verdiği zararlardan,çektirdiği eziyetten bıktım artık.Bırakmam imkansız denedim bi kaç kere.Bu arada nargileye karşıda hassasiyetim var,içmeyi bırakın bulunduğu ortam bile kötü yan etkiler yaratıyor bende.Esigara bir umut oldu almayı düşünüyorum baya araştırdım gel gelelim bahsedilen yan etkiler biraz tedirgin etti.
sigara forumuna baktım biraz
bulantı,kusma,deri döküntüleri,ağızda yaralar,bitmeyen öksürükler,böbreklerde ağrı,akciğerlerde ağrı,ishal,dehidrasyon belirtileri,uyku bozuklukları ve daha aklıma gelmeyen birçok can sıkıcı yan etkiyle karşılaşmış insanlar.
Burda hep avantajları konuşuldu marka model teknik bilgiler vs. Ben birazda olumsuz yanlarını öğrenmek istiyorum.Hiç yan etki yaşayan oldu mu çözüm bulabildi mi veya sigaradaki hazzı alamadığı için tekrar sigaraya dönen ,aklımıza gelmeyen bi olumsuzluk tecrübe etmiş kimse var mı aramızda?