Bu arada dusunen olursa sifir orjinal jelatinli smok xpure rda ve smy50w cihaz var elimde gercekten cuzzi miktara vericem.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Bu da benim en çok kullandığım ikilim![]()
'14 Seat Leon TDI
MTL atomizer ile kullanıabileceğim küçük boyutlu, üst kalite mod önerilerinizi alabilir miyim?
Halihazırda smok alien 220W kullanıyorum ancak artık tek pilli, küçük bir cihaz da işimi görebilir, 18W'ı geçmeyeceğim nasılsa. Aynı zamanda madem yeni bir cihaz alacağım, malzeme kalitesi ve görseli güzel bir mod alayım diyorum. Yurt dışında olduğum için her modele ulaşabiliyorum da. Bu hafta araştırayım da illaki bulurum bir cihaz, teşekkürler
![]()
Ben elektronik sigarayı yarım gün denedim, elektronik sigarayı içerken normal sigara içesim geliyor hatta içiyorum.
@serkanokan yeni ürünleri pek takip etmiyorum artık ama provari tavsiye ederim.
dahili pil olayı sıkıntı olmazsa tarot nano çok şık minik bi cihaz hatta üzerine büyük tanklı bir atomizer bağlanırsa sırıtabilir bilebüyük tanklı atomizeri en çok yakıştırdığım mod ise tesla stealth serisi. Tamamen kişisel zevkimdir tabiki sizin beğenileriniz çok farklıdır ama çok üst seviye ve pahalı olmayan ürünlerden bunları tavsiye edebilirim
![]()
'14 Seat Leon TDI
@serkanokan alacagin cihaz belliLost*Vape Epetite DNA*60*Box Mod*kibar kucuk dna tek pil fistik gibi daha ne olsun
omrunun sonuna kadar kullanirsin bunu
bende yakinda siparisi gecicem sana
yazdigim cihaz kesin alacagin cihaz baska hicbiseye bakma derim.
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)