@serkanokan karar verdim kuzen oni 167w alacam. Bu sitede 100£ ASMODUS ONI 167W DNA 167 – MooreVape LTD
daha uyguna bulabılırmıyız bı arastıralım alalım bunu yollayım sana@Sti_Ozan kararım ıcın ne dusunuyorsun
![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
buharcom ne zamandır kapalı, vapegüncel dende anlamadım bişey. Hala likit alamadım. Siz nerden alıyorsunuz başka.
paypal sıkıntısına takıldık nereden alacaz oni yi@Sti_Ozan bi yardım et kardeşim uyguna ve paypal ıstemeyen sıte ver bana da alayım su modu
![]()
Arkadaşlar selamlar. Bir şekilde lanet sigaraya başladım 3 sene önce. Fakat bırakmak zorundayım. Nefret ediyorum. Çevremde bu elektronik sigaraları kullananlar bi hayli mevcut. Herkes bir şey söylüyor. Orta seviye bir cihaz (uzun süre götürecek ) kombinasyonu yapabilmek adına konuya girdim ama sizler bilgi bağlamında uçmuşsunuz ve yabancı terimler havalarda uçuşuyorOkuduklarımdan bir şey anlamadım
Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Ankara da nereden alınır , nasıl bir cihaz kombinasyonu yapılmalı , sorunsuz ne kadar kullanılır gibi yardımlara ihtiyacım var.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Abi merabalar,orta halli ve uzun sure gidicek cihaz olarak istick pico yu onerebilirim. Esigaram.us forumuna uye olarak ilanlara bakabilirsiniz saniyorum pille beraber 200tl civarina gelir. Likit olarakta facebookta guncel vape diye bi arkadasim var 1 yildir alisveris yapiyorum likitleri oldukca kalitelidir. Ozan yonlendirdi derseniz elinden geldigince yardimci olacagina eminim. Baslangic icin 3mg likit yeterli olacaktir. Baska sorun olursa elimden geldigince yardimci olayim abi.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
ozan cevabın için teşekkürler. biraz araştırma yaptım da nette , ürünler 200 tlden başlıyor 800 küsür tl lere kadar çıkıyor. benim bütçede max 450 tl. sıfır bir cihaz almak istiyorum sorun yaşamamak adına. ben bunu internette nereden alabilirim güvenilir bir şekilde. karta taksit imkanı falan olan bir site var mıdır ? 450 tl bütçeyle f/p olarak en iyi ürün hangisidir. rakamdan gidersek daha net sonuç alıcaz bence , o yüzden istick picoyu elemek zorunda kaldım. pil harici 600 tl ye yakın fiyatı çünkü.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)