Bu Ego one vt ct filan var bizi ilgilendirir mi onlar?
Bu Ego one vt ct filan var bizi ilgilendirir mi onlar?
eGo One VT
Ayarlanabilir Sıcaklık Kontrolü var
eGo ONE CT
Sabit Sıcaklık Teknolojisine sahip Joyetech eGo ONE CT; mükemmel eGo ONE görünümü altında CT-Tİ, CT-Ni ve VW modları arasında geçiş yaparak kullanım sağlayabileceğiniz, hem klasik hemde sabit sıcaklık kontrolünü bünyesinde barındıran kompakt cihazdır.
Kaynak ve daha fazla bilgi için tıklayınız :) http://www.joyetech.com.tr/
@ Oxygen bahsettim RY4 ürün bu Joyetech RY4
30ml / 0,6% en ideal oran başlamak için.
Patron sağolasın, sipariş veriyorum şimdi.
Yalnız bu konu derya denizmiş, çok başını ağrıtacağım ürünler geldiğinde.
Sadece cihazla bitmiyor iş sonrasında kendine uygun likiti bulma sorunu çıkıyor ortaya :D bazen alıyorsun sigara mok çıkıyor gibi :hehe:
Ben mesela vape işinde sevdiğim tadın kesinlikle kurabiye, krema, custard gibi yoğun tatların olduğuna karar verdim. Meyve aromalı ürünler bana şimdiye kadar pek hitap etmedi.
Favori ürünüm bu ama sütlü krema tadı herkese güzel gelmeyebiliyor. Ben bunu nikotinli (0,5) kurabiye ile kombin yaptım tankın 1/3 kurabiye kalanı Mothers Milk müthiş oldu :)
http://www.vapeclub.co.uk/custard-fl...ide-bunny.html
Suicide Bunney sipariş ettim o da gelmedi anasını satim kaç gündür. E cig store Uk'den söylemiştim.
fastcare den geçen hafta sipariş verdim ben az önce baktım halen vermemişler kargoya mına
5 04/05/2016 13:16:23 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
Dün tezgaha almışlar ama bakalım geçecekmi fasttech'den 10 tane 10 ml söylemiştik ayrıca karışım yapmak için :D
Ya o zaman söyleyeceğimiz zaman tek elden söyleyelim bari bi dahakine? Geçen siparişe yetişemedim de..
Likit olarak ne söylesek takılacak bu kesin bence :(
Yukarıdaki 10 likit yarın çıkış yapmazsa takılmış demektir zaten. Falmor'un Milky'de böyle çıkıyormuş gibi görünüp kalmıştı içeride.
Yurtdışına giden gelen birilerine internet üzerinden alıp postalatmaktan başka şansımız yok. Zamplebox'dan gelen ürünü Yusuf Washington'dan New York'a Mustafaya postaladı Mustafa bavula koydu geldi. Diğer türlü likit geçmez malesef.
Bu aralar fasttech ten gelen kargolar gümrükte takılıp geri gönderiliyor diyorlar
Düzeltme yapıyorum sipariş ettiğimiz 10 ml sample tadındaki likit sayısı 13'müş. Likitler bu sabah Bahçelievler postanesine teslim edildi ve şuanda dağıtıcı kişi ile konuştuk komşuya bırakmak üzere :) Tamamen şans işine dönüştü buda malesef.
Yine arkadaşın sipariş ettiği 2 tane Ego One 2200 mah gelmek üzere ama peşine sipariş ettiği 3. Ego One pili sökülebilir olmadığı için kargoya kabul edilmemiş para iadesi geldi direkt fasttech'den. Verdikleri bilgiye göre pili dahili olan cihazları taşımama kararı almışlar.
Fasttech'den Ego One sipariş edenler kargolarını sıkı takipetsin yola çıktığından emin olsun derim.
Kangertech gibi pilsiz verilen siparişlerde problem görünmüyor.
Bende fasttech ten ego one pili sipariş etmiştim.Sadece pil..Bakalım ne olacak.
ejuice den geçtğim milky man siparişini de arkadaşın uyarısı sonrası iptal ettim, henüz kargoya verilmediği için sorunsuz yarım saat içinde iptel ettiler.
Gelmiş sanki benim suicide bunny'ler?
http://i.hizliresim.com/kBVWom.jpg