Arnavutköy işlem merkezinden çıkıp lokal pir postaneye geçerse çıkmış olur gümrüğe takılmadan inşallah sıkıntısız gelir. Kaç tane söyledin hangi siteden ?
Arnavutköy işlem merkezinden çıkıp lokal pir postaneye geçerse çıkmış olur gümrüğe takılmadan inşallah sıkıntısız gelir. Kaç tane söyledin hangi siteden ?
15ml suicide bunny mothers milk 0mg 2 tane
30ml suicide bunny mothers milk 3mg 1 tane söylemiştim. www.ukecigstore.com
Bu kargolar havaalanın da gümrüğe girmiyo mu? Arnavutköy(Hadımköy) dağıtım merkezi galiba DHL'in. Yani oraya kadar geldiyse iş bitmiş olmuyo mu acaba? Hiç bilmediğim işler.
Birde senin verdiğin fasttechten kangertech topbox siparişi vardı ama singapore post ta tracking number girince böyle bir kayıt bulunamadım diyo.
gerçi fasttech shipment tarihine 05/05 yazıyo ama bilemedim. Beklicez mecburen.
RP339852475SG
takip numaram bu bunu nerden nasıl sorgulayacağız
https://www.17track.net/en
http://gonderitakip.ptt.gov.tr/
Kargonun barkodu okunmamış henüz PTT'de çıkmadı çünkü.
17 Track'dan bişey çıkmadı ama şuandaki saat itibariyle adamların posta işlem merkesini kapatıp gittiği saat sanırım Singapurda :) dünde aynı olmuştu akşam sorgulama yapınca yanıt gelmişti :)
sabah saat 9 itibari ile başakşehire ulaştı bakalım ordan çıkarsa büyük ihtimal elime ulaşacak diye umut ediyorum
http://i.hizliresim.com/o3BOgb.jpg
gelir mi ne dersiniz? bilgisi olan var mı
Kabul geliş kaydından sonra bir başka merkeze sevk edilirse geliyor demektir. Sevk olmazsa gümrüğe takılmış oluyor
"torba kapandı"
ibaresi yazıldı bu konu hakkında bilgilendirme yapabilecek birisi var mı?
ne kadar gerilim dolu bir iş ya Türkiye'den almak varmış :D:D
Likitim'den dragon milk ve cek denyıls geldi az evvel. Yeni coil yeni likitle denicem bakalım nasıl olacak durum.
Cek denyils çok güzel aroma. Ağızda fındık ve badem karışımı bir tat bırakıyor.
Dragon aroma yorumunu bekliyorum. Nikotin oranları nedir likitlerin?
Yaaaani diyebilirim dragon milk için. vanilya krema ve çilek diyor ama çok harman bi tat var. Kötü mü, değil içilir ama bir daha almayabilirim. Tabi bu damak tadı meselesi. 3mg 30ml aldığım. 30mg çok gelebilir bana, özelden adres yazarsan kargolarım denersin.
Cek denyıls senin yazın üzerine aldım, şişesinde koklayınca sanki biraz ağır gelecek gibi ama denicem bu tank bitince. 0mg 30ml o da.
Yalnız likitimim likitleriyle ilgili dikkatim çeken, colins's e göre daha yoğun. Colins kadar akışkan değil likit. Dumanı baya bol. Şu an Ni coil var, 530F 30W 0.2ohm ve ciddi duman var. Benim cihazdaki çatırtı yok şu an, hatta hiç ses çıkmayınca yine korktum bozuldu diye:)
Bu arada likitim 3 tana de tester yollamış ufak paketlerse. Sanırım 5-10mg filandır. Snake oil, lemon dance ve silifke. Hepsini deneyesim var ama arka arkada da çok karışacak atomizerdeki tatlar. Anlamak hepten zorlaşacak.
Sapphire - MangoloMania denedim çok güzel aroması var tavsiye ederim.
Aynen coil sıfır olmayınca yeni koyulan likiti anlamak oldukça zor oluyor. Ben Haftalık ilaç saklanan kaplardan aldım üzerine hangi likitin olduğunu yazıp kullandığım coilide likitle beraber değiştireceğim. Aksi halde karışan likitler sonu oldukça kötü bir tat çıkıyor ortaya :)
Likitimin VG'leri çok yüksek olduğu için kıvamı daha koyu diğer likitlere göre. Ama kıvam koyu olduğu için ecnebi ağzıyla biraz coil killer ama dumanı baya bol :D
Dragon'u dene biraz daha sevmezsen haberleşiriz :) Ama Cek konusunda eminim çok seveceksin. Forumunda yazmışlar yolluyorlar tester mutlaka her likit alana. Güzel ve mantıklı hizmet her iki taraf içinde :) Zıkkım içinde güzel yorumlar var. Ben Cek ve Zıkkım almayı planlıyorum elimdeki stok biraz eriyince.