Bunların aromasını kendimiz yapabilioz mu ? Kafa açanı oluyor mu ? Biraz efedrin falan?
valla biraz öz eleştri yapmakta fayda var, cihaz alacaklara sesleniyorum, çinden getirme konusu ayrı duracak şekilde, yurtiçinde elindeki cihazları özellikle ikinci el satacak olan arkadaşlar neredeyse sıfırı parasını istemektedir ve bu yüzden de hem cihazlarını satamamakta hemde piyasa zedelemesi yapmaktalar. o kadar cihaz aradım , ikinci el uygun olsun madem şeklinde. hep bana gelen fiyatların 50 tl fazlasına yenisini tedarik edebileceğim cihazlar ile karşılaştım, neticede kararımı sıfırdan yana kıldım
Pico +melo set aldım 230 tl ye, LG pil aldım gayet memnunumlikit konusunda da yardımcı olurum isteyene 10-12 çeşit likit mevcut, toptan fiyatından tedarik edebiliriz.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Turkiyeye gönderim engellenmiş ambargo var diyor siteler. Çoğu gönderici türkiyeyi kaldırmış listeden.
Zaten forumlara sitelere erişimde yasak.
Sipariş verdim bir haftadır mail trafiği var ama çözüm yok para iadesi gelecek ürün yola çıkmadan iptal oldu.
Yurt dışından arkadaş gelecek ona getirticem. Kişiyle giren ürünlerde sıkıntı oluyormu? 2 yada 3 adet getirticem ayarlayabilirsem.
İ just s için ne diyorsunuz. Bu arada
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
kimi geliyor kimi gelmiyor , sorunsuz gelenler de var gelip dönenlerde o anki şans işte oradaki memurun kıllıgı.. Ama satıcı öküz idi.. Siparişi verdim hemen not yazdım "üstüne kocaman MP3 player" yazın dedim... mp3 playerlara benziyor çünkü... Bu salaklar benim mesajıma bakmamışlar direk kargolamışlar.En azından ufak bir şansım olurdu.Bende biriyle ile getirttiricem artık turkiyeden 3-4 kat para verip almam çünkü.Bi şekilde getiririm ben olmadı beklerim biraz kız kardeşim ocak da amerikaya yerleşiyor.Bi ayağım orda olacak artık istediğimi getiririm.
Kişiyle gelen ürünlerde sorun olmaz.Üstünde taşımadıgın sürece valize koyulabilir.İstersen 20 tane getir.Ben elektronik sigara kullanmadım hiç bilmiyorum o yüzden yeniyim bende![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Sonunda vakit ayırım araştırmalarımı tamamladım. Genel argümanı yaladım yuttum..
İ just S bu sabah elime geçti. kurulumu yapıp kullanmaya başladım..
Şimdi gelelim sorulara.
İlk etapta buharistandan verdiğim likitler şu şekilde..
Black Yogo- Boyut : 10ML - Nikotin Seviyesi: 3MG
El Cigaria - Boyut : 10ML - Nikotin Seviyesi : 6MG
Shining Gem - Boyut : 10ML - Nikotin Seviyesi : 3MG
Temple of Artemis 30ML - Nikotin Seviyesi : 2.5MG
Desert Spirit - Boyut : 10ML - Nikotin Seviyesi : 3MG
El Cigarillos - Boyut : 10ML - Nikotin Seviyesi : 3MG
Bu likitlerin hepsi bi garip kokuyor. Sanırım nikotinin kokusu. evet içiliyor ama hiç hayallerimdeki gibi bir lezzet bulamadım açıkçası.
TR şartlanında en kaliteli likiti nereden bulabilirim ? Evyap haricinde Nikotinli ve nikotinsiz olabilir. birde hatam sanırım hep sigarayı bırakma odaklı olduğum için tütün aromalı likitler sipariş ettiğimden olabilir.
en acilinden orjinal Five Pawns, Alice in vapeland, Suicide Bunny , Ripe Vapes , Witcher Brew , High Roller Sweets, Cosmic Fog vb ürünleri nereden temin ederim.
Ay sonuna doğru yakın arkadaşım İngiltereden geliyor. Toplu likit siparişi vermek mantıklı mı ? 180ml vs.
cihazım JustS sigara kullanmıyorum nargile niyetıne bol duman ıstıyorum sadece duman için likit önerisi olan var mı marka olarak
ve tat olarak önerdiginiz aromalar var mı
Turkish Delight Premium likitlerini deneyin,özellikle strawberry cream
Turkish Delight Likitleri (@tdshop.likit) • Instagram photos and videos
Kardesim peki nasıl memnunmusun cihazdan. Ben just 2 siparişi verdim.
Bende nargile ve esans olayını seviyorum sigara kullanmıyorum aynı amacla kullanmıs olucaz.
Hangi likitleri kullanıyorsun.
Ve diğer arkadaslar sizler neler kullanıyorsunuz bize neler tavsiye edersiniz
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
3-4 sene önce kalem tipi olanlardan kullandım. sıvısı neydi hatırlamıyorum ama çokta başarılı değildi. sigarayı bırakmama sebep olmadı.
10 gündür just s ile beraber onehitwonder(6mg nikotinli) diye bir likit kullanıyorum. elmalı kurabiye gibi bir tadı var. sigara aklıma gelmiyor. hatta şu an ilk günlerdeki gibi devamlı elimde de gezdirmiyorum. 4ml sıvı 2 gün gidiyor nerdeyse.
Byte-R
instagram: dogancglr
birkaç sayfadır takip edemiyordum evyap konusunu soranlar olmuş. Bence en kaliteli likit kendi yaptığınız likittir çünkü içine ne koyduğunuzu bilrisiniz. Nbase olarak Lykyt - Ozel Seri Nbase - Flavor West Aroma - Elektronik Sigara - Likit dan özel seriyi kullanıyorum. Kullandığım en iyi nbase şuanda. Bildiğim kadarıyla komple merck bileşen. Aroma olarak da BestBuhar - BestBuhar un aromalarını öneririm demleyip 1 saat sonra içmeye başlayanlar varTabi ki likit ne kadar demlenirse o kadar iyidir... Likit yapmayı gözde çok büyütmemek lazım nbase e gerekli miktarda aromayı koyup mikser gibi birşeyle karıştırıp dinlenmeye bırakıyoruz ve arada bir çalkalıyoruz o kadar
![]()
Bu arada kullandığım cihazları da atayım bari
![]()
'14 Seat Leon TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)