abi bu meret ilk zamanlar heves ile güzel oluyor ama sonrasında uğraşması falan zor biz üşengeç adamız coilmiş pamukmuş likitmiş bizi sıkarkaç kere dedim size
![]()
Yok moruk ben keyif alıyorum uğraşırken ama bendeki handikap hanımın yanımda sigara içiyor olması![]()
Mesela dün ay kapanışı geç geldi içmedim. Oturdum Kanger'e yeni RBA kurdum tel sardım pamuk tıkadım bugün tüttürüyorum müthiş oldukesmedi Ego One'ı açtım bi bakım yaptım likit tazeledim falan
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
gümrüğü geçtik kazasız belasız yurt içi merkezine sevk edilmişakşam ankaraya çıkarsalar kargoyu yarına alırım heralde şubeden?
Başakşehirde ayko sana yakındım bende ukim e uğradım dedim burdan alsam olurmu paketim gelmiş dedim ilk soru elektronik sigaramı var oldu cevap vermedim dedi ki görevli arkadaş eletronik sigaraysa asla geçmez ver takip numarasını bakalım duruma dedi dedim versem takip noyu bu paketi vermez bana dedim takip no yokki yanımda o zaman zaten bulamayız dedi çıktık benim iyice umudum kesildi bu işten![]()
Gearbest den sipariş verdim. 17 günde teslim aldım IJust2. Bazıları gümrükten geçmiyormuş ama bizimki şans oldu heralde.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Coil sarma aparatı, pamuk gibi şeyler geçmezken Gearbestten sipariş ettiğim piller gümrükten geçmiş. Demek ki ma,lum sitede bir sıkıntı var.
colilin yandigini nerden anlicaz
Valla hep yanik tadi geliyo gibi![]()
Likiti koyarken damlattim coile ama bogazimi cok yakiyor bu nikotin seviyesinden olabilir mi?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Operasyon, görev, doğu vs derken sigarayı iyice arttırıp 2 paketi de geçmeye başlamıştım ki geçen sali aniden komple bıraktım. 9-10 gündür kendimi tutuyorum içmemek için ama bu aralar çok zorlaniyorum varmıdır bunu bastırmanın bi taktiği, gündüz niyetliyim diye içmiyorum ramazan bitince nolur siz düşünün sağa sola saldiracak gibi oluyorum![]()
Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.
likit bittikten sonra dolum yapıp çekince benimkide yakıyor ve ucu ısınmış oluyor
az biraz soğumasını bekliyorum kapatarak sonra bi kaç duman alınca kendine geliyor ego a10
1.5 aydır aynı filtreyi kullanıyorum likit doldurmak dışında bişey yapmadım cihaza
bi filtrem daha var ama onu taktığımda çekim gücü az geldi dumanı az veriyor. Üzerindeki rakamsal değerlerde biraz düşükmüş bende ilkini taktım hala canavar gibi içiyorum ama bu kavunlu iyi sardı beni 1 aydan az gidicek sanırım likit![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Esigara.us forumda konu vardı bu şekildeçok fazla kişi aynı şekilde gitmiş UKIM'e darlamış memurları yetmemiş telefonla esir almışlar derken SG post ve Fasttech işleri patladı.
İnşallah sorunsuz gelir kargo![]()
İstenmeyen ot burnunun dibinde bitermiş misali UPIM'e girmiş son kargo
Tem 1, 2016 2:24 ** IST.UPIM, TR DEPARTED FROM LOCAL DISTRIBUTION CENTER
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)