User Tag List

Sayfa 53/231 İlkİlk ... 343515253545563103153 ... SonSon
4382 sonuçtan 989 ile 1.007 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    $14.84 SMPL Styled 18650 Mechanical Mod w/ Velocity Mini Styled RDA Atomizer Kit - 1*18650 / stainless steel at FastTech - Worldwide Free Shipping

Bence bu işe başlamak için en uygun sistem bu.Şuanki tecrübem olsa direk bu kitten alırdım.Bu eğer elinize ulaşırsa;

Gümrükle uğraşmam diyenler için yurtiçi pazardan bir adet vtc 5 pil alırdım.tel ve pamukda aynı şekilde.İnanın coil sarmada birşey yok vida sıkabilen herkes yapabilir.

tek handikapı yanında likit taşıman gerekebilir.Onun içinde şu klasik 20ml huni burunlu tüpler(çoğu likitcinin kullandığı) koy likiti cebine gez.

ikisinin kaplayacağı alan sigara çakmak taşıdık yıllarca aynı şey.

Daha sonra likit seçimi için işte o iş baya bir göreceli deneyip bulucaksın.

Ama Koray abinin tavsiyesiyle aldığım cookies star gayet tatminkar.Tütün aromalı almayın sigara tadını aramayın bulamazsınız.

Daha sonra duramıyorsun hele birde burda 20 liraya sattıkları şeyler 1 2 dolar olunca sipariş ediyorsun.

En heyecanlısı bu işte,geçti mi kaldı mı param yandı mı iade geldi mi vs vs.

Ama çok eğlnceli ve keyifli bir iş.Sigaradan soğudum ben inanamıyorum hala.

Detaylı teknik destek için meşhur facebook grupları var üye olmanızı tavsiye ederim.Her türlü teknik bilgi için ise ***** bir site var oraya bakabilirsiniz

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pil alcaklar varsa aliexpresste 3000mah lg hg2 2 tanesi 15 dolar hızlı kargo tnt ücretsiz kaçırmayın

semsialtunbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk buharlamamı yaptım bende cek denyıls ile acayip keyifli xor abinin tavsiyesi üzerine 15-20 watt arası takılıyorum buhar miktarını o etkiliyor sanırım? bazen çok ard arda asılında ısındığını hissediyorum ara veriyorum azcık çok yüklenirsek tel yanıyo galiba değil mi? birde kanger topbox üstünde gelen atomizeri direk taktım içindeki coil ne bilmiyorum tam, watt modunda 0 v 0.22 ohm diyor normal midir? onlar ayarlanmıyo galiba kendisi ayarlıyo cihaz
    SM Spacers

http://www.facebook.com/smspacers

instagram: @smspacers

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çok niyetleniyorum ama bir türlü adım atamadım var mı önerisi olan 300e kadar çıkabilirim elektronik sigara hiç kullanmadım malborada 13 e çıkınca kafa attı
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlk elektronik sigaram çok memnunum. Dumanı normal sigaradan çok daha fazla, şarjı 1 gün rahat yetiyor. Boyut olarak muhteşem yer kaplamıyor. Nikotin oranı %5 hazır podları var fakat bitik podları bir sonrakine kendim doldurucam. Alıp sadece üflemek, uğraşmak istemeyenlere tavsiye ederim.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Durango Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlk elektronik sigaram çok memnunum. Dumanı normal sigaradan çok daha fazla, şarjı 1 gün rahat yetiyor. Boyut olarak muhteşem yer kaplamıyor. Nikotin oranı %5 hazır podları var fakat bitik podları bir sonrakine kendim doldurucam. Alıp sadece üflemek, uğraşmak istemeyenlere tavsiye ederim.
    abı aletın ısmını cısmını fıyatı falan yazablırsen daha faydalı olur gibi
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı aletın ısmını cısmını fıyatı falan yazablırsen daha faydalı olur gibi
    Juul markası, ben Amerika'dan aldım. Podsuz sadece cihaza 25 dolar gibi bir para verdim, 4 farklı aomalı pod mevcut. Podlar 5li paket halinde 20 dolara satılıyor, pod bittiği zaman damak tadına göre değişikliğe gidilebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.juulvapor.com

Zip kodunu sallayın biyerden 45000 gibi

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bunlar ilk çıkan ve devamında Türkiyede yasaklanan kartuşlu cihazlardan. Güle güle kullan kankacım yedek parça konusu nasıl hızlı ulaşılabiliyormu ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı semsialtunbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk buharlamamı yaptım bende cek denyıls ile acayip keyifli xor abinin tavsiyesi üzerine 15-20 watt arası takılıyorum buhar miktarını o etkiliyor sanırım? bazen çok ard arda asılında ısındığını hissediyorum ara veriyorum azcık çok yüklenirsek tel yanıyo galiba değil mi? birde kanger topbox üstünde gelen atomizeri direk taktım içindeki coil ne bilmiyorum tam, watt modunda 0 v 0.22 ohm diyor normal midir? onlar ayarlanmıyo galiba kendisi ayarlıyo cihaz
    0,22 ohm'luk daha ziyade sigara içimine yakın olan coil şuanda kullandığın. Daha çok buhar için yaklaşık 0,50 ohm olan coil kullanman gerek Çok üst üste ciğer çekimi yaparsan ısınır coil ömrü azalır

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pil alcaklar varsa aliexpresste 3000mah lg hg2 2 tanesi 15 dolar hızlı kargo tnt ücretsiz kaçırmayın
    Keşke gelse burada tanesi 25 lira değmez 5 lira için riske

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0,22 ohm'luk daha ziyade sigara içimine yakın olan coil şuanda kullandığın. Daha çok buhar için yaklaşık 0,50 ohm olan coil kullanman gerek Çok üst üste ciğer çekimi yaparsan ısınır coil ömrü azalır
    aynen nikelmiş telide birazda ilk heves fazla asıldım galiba çok yüksek derecelere çıkamıyorum dudağım yanıyo clapton coili takıyım bundan sonra diyorum 0.50 ohmluk, zaten ft den de onlardan sipariş vericem max buhar nargile çekimi için en uygun coil o sanırım?
    SM Spacers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen nikelmiş telide birazda ilk heves fazla asıldım galiba çok yüksek derecelere çıkamıyorum dudağım yanıyo clapton coili takıyım bundan sonra diyorum 0.50 ohmluk, zaten ft den de onlardan sipariş vericem max buhar nargile çekimi için en uygun coil o sanırım?
    Aynen Clapton çok iyidir ama pil ve likit düşmanıdır Kanthal telden yapıldığı için ateşlenmesi için pilin yüksek güç vermesi gerekir yüksek güç sebebiyle yanan likitte bol olur Ama bence hemen Clapton'a geçme sonra diğer coillerden keyif alamazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Clapton çok iyidir ama pil ve likit düşmanıdır Kanthal telden yapıldığı için ateşlenmesi için pilin yüksek güç vermesi gerekir yüksek güç sebebiyle yanan likitte bol olur Ama bence hemen Clapton'a geçme sonra diğer coillerden keyif alamazsın
    ozaman kutu içinden çıkan diger coillerden gideyim sırasıyla en son claptona geçeriz şuan bile 15-20 watt arası normal telde çıkan duman efsane geliyo bana, demek clapton taksak 10 katı hacim 5 katı yoğunluk alıcaz vay anasını
    SM Spacers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ozaman kutu içinden çıkan diger coillerden gideyim sırasıyla en son claptona geçeriz şuan bile 15-20 watt arası normal telde çıkan duman efsane geliyo bana, demek clapton taksak 10 katı hacim 5 katı yoğunluk alıcaz vay anasını
    Claptonda özellikle aroma tadı inanılmaz yüksek geliyor. Sanki farklı bir likit içiyormuşsun gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar ilk çıkan ve devamında Türkiyede yasaklanan kartuşlu cihazlardan. Güle güle kullan kankacım yedek parça konusu nasıl hızlı ulaşılabiliyormu ?
    Eyvallah abi, kartuşu direk elden aldığım için kargo olayına hiç girmedim. Kartuş ve usb şarjı dışında yedek parçası yok Kartuşlar kullan at şeklinde normalde, basit bir iki hareketle tekrar doldurulabiliyor. Boş 1-2 tane daha kartuş olsun yanına düşücem hem bu vesileyle bi çayını içip Amerika vapor shoplardan siparişlerini alırız (;

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eyvallah abi, kartuşu direk elden aldığım için kargo olayına hiç girmedim. Kartuş ve usb şarjı dışında yedek parçası yok Kartuşlar kullan at şeklinde normalde, basit bir iki hareketle tekrar doldurulabiliyor. Boş 1-2 tane daha kartuş olsun yanına düşücem hem bu vesileyle bi çayını içip Amerika vapor shoplardan siparişlerini alırız (;
    Tabiki kardeşim dilediğin zaman depoyu fuller çay içeriz

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke gelse burada tanesi 25 lira değmez 5 lira için riske
    geliyor ya alşmıştım ben 5 tane genelde hg2 lerin tanesini 40 tlden satıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geliyor ya alşmıştım ben 5 tane genelde hg2 lerin tanesini 40 tlden satıyorlar
    Ne zaman aldın ? Sırf dahili pili olduğu için milletin modları gümrükte çakıldı kaldı.

Pil patlama riski sebebiyle kargo firmaları kabul etmiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)