Geçen haftalarda başladım bende bu furyaya. Aklımda vardı kaç zamandır ama esigara piyasası derya deniz olmuş. Zilyon tane çeşit aparat vs içinde kayboldum. İlk baktığım zamanlarda ijust2 hoşuma gidiyordu ama ego aio ile başladım ve iyi ki almışım diyorum. Normalde işin de stresiyle mutlaka 1 paket içer akşama da 2. ye başlardım. Aldığım günden beri hiç paket almadım sadece ilk gün bikaç tek içtim. Memnun bıraktırdı.
Yeni başlayacak arkadaşlara da ego aio'u kesinlikle öneririm. Bir gecelik biraz kısa bir araştırmayla da olsa iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Zira ijust2 de tuşun ses yapması driptipin likit sızdırması gibi problemleri olabiliyormuş. Ego yapısı geregiyle kesinlikle likit sızdırmıyor. Ayrıca ister ciger ister agız çekimi yapabiliyorsunuz. Bataryası 1 tam gunu rahat çıkarıyor (ortalama 1 paket içenler için sabah 8 aksam 8) Sadece likit tankı(2ml) biraz yetersiz kalıyor. Ama o da yine günde ortalama 1 paket içenler için hemen hemen eşdeğer şekilde likit alıyor. Ben gayet memnun kaldım. Aynı gün şans eseri çalıştığım yerde bi arkadaş eleaf v2 almıştı. O da çok kaliteli cihaz fakat yeni başlayanlar için neredeyse onu aratmayacak bir cihaz aio. Sadece likit ve coil olaylarında şuan eksiğim. Aldığım yer 12mg nikotin ile göndermiş cigerim yanıyordu az daha

Daha sonra 9 aldım ama o bile fazla sanırım. Yeni başlayan ve arada ciger çekimi yapmak isteyenler 6 dan başlasın en fazla derim.
Bu arada aio kullananlar varsa cihazın atomizerini coilini değiştrebiliyor muyuz acaba? Yoksa bu coil ve atomizerle devam mı? Cihaz fazlasıyla yeterli ama aksesuarlar göz kamaştırıyor